Challenge liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Challenge liga

Postod ivan » 08.04.2011, 23:57

Ovako, pricajuci sa nekim pametnim ljudima zakljucili smo da danasnje lige(bar ove na nizim nivoima) u stonom tenisu ne pruzaju dovoljno neizvesnosti i uzbudjenja. Takoreci pre prvog kola, na osnovu igrackog kadra se zna koje ce se dve-tri ekipe plasirati u plej of/baraz, ostale se mahom bore za neki plasman do treceg mesta koji nista ne znaci a uglavnom se zna i ko ce se boriti za opstanak. A uz to se lige igraju jednom u dve nedelje, i nikad nije sigurno da li ce svi igraci moci da dodju, jer uvek moze da iskrsne deciji rodjendan, krstenje, parastos i tako nesto. Tako da smo dosli do logicnog zakljucka da bi jedan drugi sistem takmicenja bio znatno interesantniji, realniji, i neizvesniji. U pitanju bi bio sistem izazova, dobro poznat iz profesionalnih bokserskih asocijacija. Znaci postoji trenutni rejting, svako moze izazvati na mec ekipu bolje plasiranu, ali ne beskonacno, nego samo ekipu recimo 3 mesta iznad, ui u slucaju pobede popraviti sopstveni rejting. Da se to ne bi zloupotrebljavalo preko mere, opsti je konsenzus da izazivac mora platiti minimum onoliko tura pica vise izazvanoj ekipi koliko je mesta ispod na rejting listi. To je vrlo fer, kolko para tolko potencijalnih mesta na listi je dobitak, ko reskira taj dobija. Pravila igranja bi bila zvanicna ligaska pravila, bar tri igraca, A i X ekipe, pa ko kome dopadne. Takodje sistem izazova bi moogucio i meceve izvan klasicnog rasporeda 'svaka druga subota/nedelja', pa bi se dobri mecevi i cesce dogadjali nego u ligi, stavise ekipe bi uglavnom bile u punom sastavu jer bi se igralo kad obema ekipama odgovara a ne kad neko treci zakaze.
Prvi mec i nadam se onaj koji ce otvoriti vrata ovom zanimljivom takmicenju trebao bi da bude mec izmedju dobro poznate ekipe Zelje, i izazivaca STAK-a predvodjenih nasim eminentnim trenerom Risticem i njegovim ucenicima. Neki preliminarni dogovor je pao pa se nadamo da ce se mec odrzati ovih dana. Takodje se nadam da ce i druge ekipe nasih prijatelja, poput Sparka i Dzonija prikljuciti, sto vise dobrih meceva - bolje za sve nas. A analiza meca uz ture pica je obavezna. Da ne pominjem da ce kladionica silno profuncionisati na ovom mec sistemu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Challenge liga

Postod Vladojica » 09.04.2011, 09:49

Oces decu da navuces na kafanu sa tim picem :D.
Salu na stranu, po pitanju tog rejtinga, ranking liste, da li postoji takva lista zvanicno sada?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 09.04.2011, 20:01

Pa da, nek pocnu na vreme, ionako ih to ceka kad odrastu :D

Znaci, iako proturam novu ideju kroz formu zezanja i prijateljskog druzenja vrlo sam ozbiljan s predlogom. Ekipa Zeljo ceka izazivaca. Ako neko sme.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 19.08.2011, 00:49

Dakle, sme li Palilula da izadje na megdan Ceraku? Stalno padaju predlozi ali nikako da dodje do dogovora, izgleda je sve jos u fazi ispitivanja snaga. Ovaj mec se lepo uklapa u ovu moju staru ideju. Posto bi bio prvi, niko ne bi morao da plati ture pica, tj platicemo i jedni i drugi.
ivan

Postod ZoranV » 19.08.2011, 08:56

Razradi malo pravila, koliko vremenski treba da prodje izmedju meča i revanša, pa trećeg meča; tj koliko izazvani može da odugovlači :), da li smeju ekipe da se menjaju po sastavu u medjuvremenu i td...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 19.08.2011, 13:02

ivan je napisao:Dakle, sme li Palilula da izadje na megdan Ceraku? Stalno padaju predlozi ali nikako da dodje do dogovora, izgleda je sve jos u fazi ispitivanja snaga. Ovaj mec se lepo uklapa u ovu moju staru ideju. Posto bi bio prvi, niko ne bi morao da plati ture pica, tj platicemo i jedni i drugi.

Nas "captain momcadi" je Misirac. Ako si ti isto u tvojoj ekipi onda se dogovori sa njim pa da djuskamo. Ko bre ne sme? :twisted: :twisted: :twisted:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod misirac » 19.08.2011, 23:21

Svidja mi se ideja,ali kao sto kaze Vignjevic treba je doraditi.Mislim da bi bilo dobro da bolje rangirana ekipa ne moze da izazove losiju kao i da nadoknada bude placen termin ako se igra gde se placa i recimo simbolicnih 600.dinara ,to ne bi bilo previse po igracu a moglo bi da dovede i pojedine koji vole da znaju "zasto" igraju.Sto se tice nase ekipe siguran sam da svaki put ce to biti potroseno na pice ,ali svi znamo da ima i drugacijih.Sto se tice Ceraka vama cemo da uzmemo meru ZABADAVA.Ja sam predlozio termin vi odbili ,ponudite vi neki. :roll: :roll:
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod djordjestanic » 19.08.2011, 23:40

Vidim ja da će ovo da bude profesionalna liga. Velike pare su u pitanju... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sam to radio na drugi način. Uđem u salu i kažem pre početka turnira:" Kladim se sa svima koji hoće da ću pobediti na ovom turniru, pokrivam svaki dinar, delegat turnira drži pare od opklada i nema opklada na mene nego samo protiv mene".

E onda počne ludnica u sali.... :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 20.08.2011, 21:05

Misirac, ne mogu pare da se traze, nije fer. To cemo za par godina, kad eurosport bude prenosio meceve uzivo :D .
Izazivac neka plati onoliko tura pica kolko je na listi ispod izazvanog, a i zakup stola. Ne bih isao previse u detalje, jer ako suvise detaljisemo necemo nikad poceti.
Ovako, posto moja igra sa sadasnjim reketom podseca na igru coveka koji prvi put drzi reket u ruci ( i to u pogresnoj), sacekajmo koji dan da nakacim nove gume (iste ove samo nove, bez ulja). Racunam da bi za 3-4 dana to bilo sredjeno, pa bi mozda petak bio dobar termin, negde oko 6-7-8? Razmislite o tome, pa cemo u sredu da utanacimo.
ivan

Postod misirac » 22.08.2011, 17:15

Glasno pisem samo,mada ne znam kako da privuces kvalitet ako nema neke koristi tj.bodovne,materijalne itd...
Ostace samo na ideji kao i oni Devis kupovi.Opet naglasavam da ja razmisljam drugacije ,ali nismo svi ja .Petak je 9.09.11 u 20.h.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Sledeća

Povratak na Takmičenja