Otkud ja znam da li ti znaš japanski? Ne verujem ali ko zna, možda si naučio...
Mislio sam posle tvoje izjave, da li je nešto brisano. Nešto mi se ukeširalo pa se (samo ova tema) nije dobro osvežavala. Izgleda... Nemam pojma.
Ne kukam, za kukanje si zadužen ti
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Iznosim činjenice.
Na Memorijalu Bate Grujića sam bio prvi. Bio je jak turnir. Jesam li napisao da sam jedva prošao Peru Hrnjaka. Jesam li napisao da je u sali bilo apsolutno pretoplo i bez vazduha.
Ako mogu da kudim 2. najbolju salu u Srbiji jer ima očigledan problem pa mogu onda da kudim i druge turnire. Nijedan problem nisam izmislio, ko god je bio, mogao je da vidi da je to istina.
Svaka moja primedba je iznošenje činjenica.
Turnir - Gusar - Stapar - opisao,
Turnir - Tibor Harangozo - APSOLUTNA KATASTROFA - sve sam opisao,
Turnir - Memorijal Bata Grujić - opisao,
Turnir - Šabac posle Grujića - opisao,
Turnir - Vrdnik - ali ne zadnji nego predzadnji - opisao,
Donic turniri - u principu se najujednačeniji po pitanjima uslova. Mana je parket koji je prilično propao posebno na zadnjim stolovima.
Turniri kod Davora ili u Pardonu (doduše ne znam kako je u zadnjih pola godine) su mali, za malo para ali su skroz zadovoljavajući sa odnosom USLOVI - NOVAC.
Kad se samo setim nekih turnira u Pardonu pa ono je bilo ludilo. Toliko smo igrali da kad dođem kući ne mogu stepenicama da se popnem, ali i tamo ima problema, pre svega vlaga. Međutim ako je cena 250 dinara (bila) a sada (mislim) da je 350 dinara onda je to odličan odnos.
Inače u Pardonu kada ga je preuzeo Marko Lučić je organizovao turnir za novce.
1 mesto - 3000 dinara - Miki Persson Čović
2 mesto - 2000 dinara - Milan Stanić
3 mesto - 1000 dinara - Bora Doca Prokić
Međutim Marko je kasno objavio datum igranja, poklopilo se sa danom kada se igrao i Donic. Zato je bilo svega 8 (tako nešto) učesnika.
Kotizacija je bila 400 dinara tako da se Marko nije ni pokrio ali je NAGRADE PODELIO! To je pravi odnos.
Tako da ko god čita moje postove, može da stekne utisak kako je bilo negde gde sam bio. Šta je bilo dobro a šta nije. Kako sam ja igrao i kako sam video da drugi igraju.
Da li će to neko iskoristiti da popravi svoj turnir jer ja mogu da vidim sa strane i ono što organizator ne vidi ili će to shvatiti kao moje neprijateljstvo i sujetu, to je na organizatorima turnira...
A ja ću i dalje da pišem pa kome se kako svidi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Uostalom da ne pišem ovaj forum bi bio mnogo mirniji i dosadniji
![Tongue :P](./images/smilies/tongue.gif)