Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Postod bprokic » 05.06.2012, 13:39

Pozdrav svima!
Moram da se uključim sa par komentara u vezi turnira u Bečeju, jer se i moje spominjaoi u raspravai između Djoleta i Zeremskog.
Iskreno, ne volim da se toliko zaoštravaju odnosi oko ping-ponga. Mislim da Djole ima pravo da kaže šta mu smeta i da ne dolazi ako mu uslovi ne odgovaraju. Mislim da je turnir preskup, ustvari najskuplji od svih veteranski turnira. Zašto, ne znam? Ali tako je. Zašto nema WC papira, zašto se ne može istuširati....ne može jer su tuševi zaključani, a papir i sapun nije niko stavio. Jednostavno je tako. Dakle, ja se apsolutno slažem da je turnir loše organizovan po mnogo čemu ali ipak odlazim jer volim da se takmičim i ljudi iz Bečeja su uvek korektni i dobri su drugari. Morali bi poraditi na ovim zamerkama pogotovo oko uslova, jer ne treba zaboraviti da na taj turnir dolaze ljudi iz drugih država, udaljenijih gradova Srbije i sramota je da se npr. ne može istuširati posle igranja. Pa zar treba da smrdimo ko tvorovi kad sednemo da jedemo i družimo se. Možda je Djole previše direktan, oštar, ali je je vrlo pravedan, iskren i dobronameran. On samo kaže ono što većina ne želi da kaže, tako da nije baš da 99% ljudi misli sve najbolje o turniru nego ljudi ne žele da se zameraju i prigovraraju. Na Bečejcima je da poprave uslove da bi još više ljudi dolazilo. Pozdrav.
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod Dejan Zeremski » 05.06.2012, 19:58

Doco ti znaš da su tvoje kritike uvek bile na mestu i da smo već neke stvari promenuli na bolje.( uvek smo pričali normalno kao civilizovani ljudi)
Moram da se osvrnem na temu tuširanja jer ovde niko nije spomenuo da u cenu kotizacije ulazi i kupanje na olimpijskom bazenu( gde ima i tuseva) u januaru a na termalnom bazenu u junu i septembru gde takodje ima tus.Sve ovo se nalazi u objektu gde se igra tj termalni je na 20 m od sale.
Cena je bila ranije 800-1200 a sada je tj već godinu dana 1000-1500 i broj učesnika se nije smanjio,naprotiv svaki put je sve više i više.
Ja i dalje ostajem pri svojoj izjavi da bi Djordjetu mnogo sve manje smetalo da kod nas može da udje medju 4 ali je to izgleda nemoguće obzirom na igrače kao što su : Britka,Djukić,Glavaški,Knežević,Cvetković,Kostadinović i Takarić.
Znaš koliko se trudimo da budemo dobri domaćini i da sa svakim popričamo,popijemo piće. I muziku dovedemo da nam sviraju na druženju posle turnira.
Pa majku mu pa da sve to tako ne valja i da je skupo pa zar bi svaki put bilo preko 100 učesnika ?
Ne dozvovoljamo da neko blati i omalovažava naš rad i trud ali dobronamerne kritike su uvek na mestu i spremni smo ispravljati greske i pričati o rešenju problema sa svakim od učesnika sem sa Djordjetom pošto njegove namere,komentari i ponašanje nisu ni malo prijateljski !
Spominjao je tamo probleme oko žreba a zaboravio je da je on lično pre 2 godine napravio sranje sa žrebom gde smo morali da menjamo po njegovom pa su se Ceca Jovanović i Dujaković naljutili jer su već u drugom meču morali igrati jedno protiv rugog a iz Valjeva su obojica.Toliko o žrebanju i Djordjetu.
Ja stvarno nebi voleo da se ova diskusija nastavi jer ne vodi ničemu.Ko hoće da dođe kod nas dobro došao a ko neće dobro ostao i to je to.
Još samo da ne zaboravim zašto niste ostali na dodeli medalja na državnom a ti i Djordje ste osvojili bronzu ? P.S. Znam da nije do tebe i da nije bila tvoja odluka !
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod Dejan Zeremski » 05.06.2012, 20:41

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 1.000,00 dinara po
igraču, za učešće u dve kategorije kotizacija je 1.500,00 dinara po
igraču, pored učešća na turniru u kotizaciju je uračunat i
organizovan ručak (kolenica) za sve učesnike i kupanje na
termalnom bazenu.
A da ne bude zabune nije za klopu kolenica nego butkica od minimum 800 grama a zimi kada termalni neradi kupanje je na zatvorenom olimpiskom bazenu pa tako da ko neće da smrdi ima gde da se plahne...
Dejan Zeremski

Postod Goran » 05.06.2012, 22:07

Može li popust za vegetarijance? :) ..bez butkice
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod Dejan Zeremski » 05.06.2012, 22:10

Dobićeš kupusa koliko hoćeš al popusta nema :)
Dejan Zeremski

Postod Goran » 05.06.2012, 22:11

hahaha :)
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod djordjestanic » 06.06.2012, 00:49

Dejan Zeremski je napisao:Doco ti znaš da su tvoje kritike uvek bile na mestu i da smo već neke stvari promenuli na bolje.( uvek smo pričali normalno kao civilizovani ljudi)!

Koju ste to Docinu zamerku usvojili sem što ste uveli kategoriju i povećali cenu? Doca je tražio sve isto što i ja sem što meni nije smetalo da igram sa klincima. Jedino što je Doca to rekao (pa niko drugi nije mogao da čuje) i nije pisao kao ja.

Dejan Zeremski je napisao:Moram da se osvrnem na temu tuširanja jer ovde niko nije spomenuo da u cenu kotizacije ulazi i kupanje na olimpijskom bazenu( gde ima i tuseva) u januaru a na termalnom bazenu u junu i septembru gde takodje ima tus.Sve ovo se nalazi u objektu gde se igra tj termalni je na 20 m od sale.

Što opet znači da nemate tuševe u svlačionicama nego treba da se spremam za bazen pa da se vraćam i oblačim.

Dejan Zeremski je napisao:Cena je bila ranije 800-1200 a sada je tj već godinu dana 1000-1500

Ja znam da sam platio jedanput 350 dinara a ti sad probaj da kažeš da lažem. (imam svedoka za cenu a novac sam dao Glavaškom) CENA VAM JE BEZOBRAZNO VISOKA ZA TO ŠTO NUDITE!

Dejan Zeremski je napisao:Ja i dalje ostajem pri svojoj izjavi da bi Djordjetu mnogo sve manje smetalo da kod nas može da udje medju 4 ali je to izgleda nemoguće obzirom na igrače kao što su : Britka,Djukić,Glavaški,Knežević,Cvetković,Kostadinović i Takarić.

Kvalitet mog stonog tenisa je takav kakav je. Trudim se da igram najbolje što mogu ali što se tiče fer pleja, mislim da sam super fer plej igrač i nikad se ne bunim kada izgubim. NIKO ME NIKAD NIJE VIDEO DA SAM BACIO REKET, UDARIO STO, ŠUTNUO RING. Rodio se kao gospodin, živim kao gospodin. Mogao sam da ostanem bez medalje i u Pardonu pa posle sve koji ostanu do kraja vodim u kineski restoran ZATO JER SAM IZGUBIO. Koliko sam nemogućih opklada prihvatio i izgubio jer je čar bila da pokušam pa makar i izgubio.

Dejan Zeremski je napisao:Ne dozvovoljamo da neko blati i omalovažava naš rad i trud ali dobronamerne kritike su uvek na mestu i spremni smo ispravljati greske i pričati o rešenju problema sa svakim od učesnika sem sa Djordjetom pošto njegove namere,komentari i ponašanje nisu ni malo prijateljski !

Opet, sve ovo što sam napisao ja sam vama lepo govorio i pre nego što sam ovo i prvi put pisao. Tako da sam ja prijateljski sa vama razgovarao ali vi niste hteli da ništa uradite po tom pitanju.

Dejan Zeremski je napisao:Spominjao je tamo probleme oko žreba a zaboravio je da je on lično pre 2 godine napravio sranje sa žrebom gde smo morali da menjamo po njegovom pa su se Ceca Jovanović i Dujaković naljutili jer su već u drugom meču morali igrati jedno protiv rugog a iz Valjeva su obojica.Toliko o žrebanju i Djordjetu.

Ja napravio sranje? Prvo ste okačili žreb, došao sa da vidim sa kim igram i otišao. Posle 5 minuta promenje žreb! Posle 10 minuta drugi put promenjen žreb! I TU SAM JA NAPRAVIO SRANJE?

Pa da imate malo pameti u organizaciji ne bi ste ni bili u takvim situacijama.

Dejan Zeremski je napisao:Još samo da ne zaboravim zašto niste ostali na dodeli medalja na državnom a ti i Djordje ste osvojili bronzu ? P.S. Znam da nije do tebe i da nije bila tvoja odluka !

Ti znaš? Bravo! Pa pogađaj onda sportsku prognozu kada ti znaš. Niti znaš, niti možeš da naslutiš zašto smo otišli ranije ali bitno je da ti imaš 100% sigurnu dojavu i da znaš.

Izgleda da je admin malo uređivao ovu brlju od teme pa je isekao neke tvoje postove. Zato ne mogu da citiram ali ću parafrazirati.

"Povređena sujeta što Bečej ima turnir a Đorđe Stanić nema turnir"...

Prosto ne mogu da verujem šta se ovde može pročitati. Pa ja nikad nisam ni rekao da želim turnir. Odakle si ti to zaključio? Zašto misliš da je meni potrebno da imam turnir? Da bih zaradio? Da bi mogao da svima kažem da imam turnir?

Dejan Zeremski je napisao:Ja stvarno nebi voleo da se ova diskusija nastavi jer ne vodi ničemu.Ko hoće da dođe kod nas dobro došao a ko neće dobro ostao i to je to.

Za ovo se slažem u potpunosti. Svako neka radi prema onome kako mu se čini da je najbolje. Doduše moram da ti ponovim glavni razlog mojih zamerki.

Kotizacija za challenger u profesionalnom tenisu je 30$ a u Bečeju je 15€!

PRESKUPI STE ZA ONO ŠTO NUDITE. KVALITET PONUĐENOG NE OPRAVDAVA VAŠU CENU!

To je jedini razlog zašto sam napisao šta treba da popravite. Sramota je da niste u stanju da kupite 2 tečna sapuna i da ima wc papira u toaletu i još me napadate zbog toga!?!?

Ako baš želiš da se nastavljaš, samo napred!

Sigurno će biti dobro da kad neko preko interneta pokuša da googla o turniru u Bečeju naleti na ovu temu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Dejan Zeremski » 06.06.2012, 06:42

Na bazenu ima tuseva i svlacionica a u pitanju je razdaljina od 20 metara tj 20 stepenica od sale gde se igra.
Onih 350 dinara si platio za onaj ekipni spontano organizovan turnir kada si bio sa Personom,dan nakon pojedinacnog.
Ne primecujem da je admin brisao neki moj post a i što bi pa ovo je samo jedna diskusija tj razmena različitih mišljenja.
Sa ovim završavam diskusiju i nemam nameru dalje da komentarišem jer sam svoje a i u ime kluba mišljenje izneo !

Pozdrav
Dejan Zeremski

Postod ivan » 06.06.2012, 07:39

Nista nije brisano.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod LucicNS » 06.06.2012, 09:52

Samo da se ubacim malo u temu. Kratko.

Ne smatram skupim 1000 dinara za turnir. Ima mana, ali ima i prednosti. Uvek sam se lepo proveo.
Vidi se da se trudite koliko mozete, postoje propusti, ali moze se preziveti zbog onih drugih stvari.
Jedino mi je malo bezveze doplata za apsolutnu kategoriju od 500 dinara. Mislim da je taj deo preteran.
Za 500 dinara vise odigram nekoliko partija vise. Vec sam tu, vec se druzim, imam to sto imam, a zadovoljan sam time,
a treba za jos nekoliko partija da doplatim vise novaca nego na nekim drugim turnirima ukupno.

Podrzavam vas, kao i do sada, ali bi mozda mogli razmotriti taj finansijski deo. Smatram da je malo nerealan.
Pogotovo imajuci u vidu celokupno stanje u drustvu. Mnogima je bitan svaki dinar.
Ako vec postoje neki troskovi, verujem da nisu bas toliki.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja