Profi turnir u VISNJICI

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Profi turnir u VISNJICI

Postod djordjestanic » 24.06.2012, 23:59

Ne sekiram se uopšte.

Prošle subote mi je odgovaralo i zato sam odmah stavio naša imena na prva mesta.

Pošto su (sve) nas drugi iskulirali, čekaću da vidim ko će potvrditi učešće do srede.

Ako tada bude 13 na spisku dolazimo (ovo govorim a još se nisam čuo sa Borom i Perom) a ako ne bude, nikom ništa.

Neću da se prijavim a posle ispadne da od Mastersa ispadne običan turnir.

Hoću da igram kad sve pršti, da bude pritisak u svakom meču, da je svima stalo da pobede ali i da su svi kadri da pobede.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 25.06.2012, 00:04

Imena su i dalje sjajna. I ljudi, koliko god da izgleda neozbiljno, ne sumnjam da Davor sve drži pod kontrolom. Hajde, potrudite se da ovaj turnir uspe. Ako ništa, onda zbog Davora, jer je ovako nešto zaslužio. Ko neće/ne može da učestvuje, neka se ovde javi, ili neka javi Peri, nikakav problem, naći ćemu se zamena, kao što je Gimi rekao da ne može i gotovo. Da imam kvalitet igre kao nabrojani na spisku, meni bi bila čast da učestvujem na jednom ovakvom turniru i da se zezam, jer je ideja zaista odlična. Očekujem da posle ovog turnira, Novosadjani uzvrate gostoprimstvo ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 25.06.2012, 00:17

First je napisao:Očekujem da posle ovog turnira, Novosadjani uzvrate gostoprimstvo ;)

Naravno. Kad god pozelite. Vrata Pardona ce vam biti uvek otvorena. :)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod davortintor » 25.06.2012, 08:09

Evo konačno i mene. Napokon sam provalio sistem ulaska u ovu pisaniju,uz pomoć velikog Petra Hrnjaka. Prvo želim da pozdravim sve učesnike rasprave ove teme bez obzira na sadržaj komentara. Turnir će se održati u subotu sa početkom u 15.oo h. Ovaj turnir bi prvenstveno trebao imati drugarski karakter uz prikazanu dobru igru od strane svih igrača,što spisak potencijalnih igrača i obećava. Zbog dolaska mojih, a i naših velikih prijatelja iz Novog Sada prihvatio sam odgovornost da obezbedim dovoljan broj kvalitetnih igrača po svom izboru koji bi reprezentovali u najboljoj meri pingić koji se igra u Višnjici i u ostalim salama gde se igra dobar ping-pong. Maksimalan broj učesnika je 20. Samim tim nemogu učestvovati svi koji žele iako to neki sigurno i zaslužuju. Spisak koji je objavljen nije napravljen ni po kakvim kriterijumima i rejting listama već po nekom mom uverenju. Ako sam nekog slučajno izostavio ja se izvinjavam jer je to učinjeno zbog nemanja dovoljno vremena da se organizuje sve u roku. Spisak naravno nije konačan,već samo predložen i zato postoje rezerve koje će popuniti mesto onoga koji iz nekih razloga nemogu doći.Naravno i spisak rezervi nije konačan. Svi koji su sa moje strane predloženi biće obavešteni telefonskim putem,i molio bih da mi odgovore najkasnije u sredu do nekih 18.00 h da bi se naši prijatelji iz Novog Sada mogli organizovati i potvrditi svoj dolazak,a i da bih ja mogao obavestiti rezerve o njihovom angažovanju u ovom druženju. Ovo će biti prvo druženje ovog tipa i smatram da nema mesta ni za kakvu sujetu niti ljutnju jer planiram da ovo postane tradicionalno okupljanje jer to i zaslužuje. Ako sve ovo uspešno zaživi svako sledeće okupljanje će se lakše održati i sigurno će biti mesta i za mnoge druge igrače. Veliki pozdrav svima.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod Francuz » 25.06.2012, 08:31

Ja potvrdjujem dolazak !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Francuz » 25.06.2012, 08:33

A na kraj krajeva i neki TOP 12 ako ne skupimo vise ljudi, mogao bi da se organizuje ! Cisto onak jedan predlog !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod djordjestanic » 25.06.2012, 08:45

Davore? Veliki Davor Tintor?

Pa ti si se javio :confused: :shock: :confused: :shock: :confused:

Prvo sam pomislio da je u pitanju neka prevara ali kada sam pročitao post i prepoznao taj stil izražavanja odmah sam odbacio tu pretpostavku.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 25.06.2012, 14:56

Daki druže, dobro došao!!! :thumbsup:
Prijatno iznenadjenje! ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 25.06.2012, 15:13

davortintor je napisao:Veliki pozdrav svima.

Koliko si platio Peri da te nauci da koristis forum? :grin:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod misirac » 25.06.2012, 15:16

Ala te je naucio ,svaka mu cast!Ko zna,mozda kroz koju godinu objavis i neko literalno delo.A naravno Prof.Hrnjak bude
lektor.Toliko ti duguje sto ga, sve ove godine,trpis na pingicu.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja