Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 16:52

Ne bi puno ulazio u raspravu sa Djordjetovim postom ali posto mi u klubu nikada nismo vazili za lazove ,moram da objasnim zasto nas je samo 8 becejaca igralo :

Joska Talos,Caba Hegedis,Peter Estelecki i Madjar Zolt su mladji od 40 godina.
Madjar Karolj se odlucio da sudi umesto da igra, Horvat Zoltan je povredjen a Kis Oto I Roka Janos su radili 1 smenu u Sojaproteinu i nisu hteli da je menjaju da bi imali zamene za 16.06.Svi placamo mesecne kotizacije 1000 dinara a kolenica kup po cenama koje svi ostali placaju.Znam da zvuci cudno ali jos ima dobrih ljudi kojima je klub bitniji od njih samih i ne gledaju licni interes.Toliko o igracima iz Beceja !
Na turnire van Beceja ide cesto i Bezeg Tibor a i ja sam na par turnira bio ( Slovenija,Madjarska,Sombor,Hrvatska i Temerin).
Opet ponavljam da je zamerka na svetlo opravdana i da cemo to resiti ubrzo.
Na nase turnire uglavnom ljudi dolaze radi druzenja,rekreacije i mnogima rezultat nije bitan i svi su nam dragi pa i oni sto jedva znaju reket da drze.
Djordje je u pravu da je bio na svim kolenicama zakljucno sa septembrom 2011 a i na ekpinom koji je sasvim slucajno spontano organizovan pre 2 godin( na kraju pojedinacnog tirnira smo se dogovorili sa njih par sa strane da dodju sutra da potrosimo visak kolenica u pasulju).
Mnogi ljudi su bili u Beceju ili culi za turnire i ponavljam da je 99 % njih zadovoljno i da zadovoljno odlazi kuci nakon igranja,klope i druzenja.
Sa ovim postom zavrsavam debatu i koristim priliku da Vas sve pozovem na kolenica kup 16.06.Poziv vazi i za Djordjeta pa kako odluci !
Sportski pozdrav !
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod djordjestanic » 04.06.2012, 17:27

Ne ide to tako Dejane.

Ne možeš da uđeš u raspravu kad hoćeš i da izađeš kad hoćeš a da budeš nedodirljiv na kritiku...

Ako su mlađi kako onda igraju na kolenici?

Zašto je bilo takmičenje u subotu? Zato jer vas nije bilo briga za ljude koji rade u subotu jer ste proračunali da ćete više novca uzeti u nedelju na dečijem turniru.

Mesečne kotizacije se mene ne tiču, svi ih plaćamo po mestima na kojima igramo i svi plačaju mnogo više od 1000 dinara.

Bezega sam zaboravio, on je bio na dosta turnira. Doduše, uglavnom prodaje robu po dosta skupljim cenama sve u skladu bečejske škole. (primer Joola lepak kod njega košta 1200 dinara a isti taj lepak sam kupio za 660 dinara)

Opet od tolike priče, više novosađana u Bečeju od bečejaca... A u Novom Sadu na Memorijalu Bate Grujića? Koliko je bilo igrača iz Bečeja.

Što se tiče tog spontanog trošenja kolenica, ja sam platio i tu spontanost... Doduše, niko drugi nije platio samo ja, onako spontano...

Vidi, 99% znači da su svi sem mene zadovoljni.

Znam da nisu. Znam da im je puno novca. Neko ćuti i ne kaže ništa nikome, neko vama kaže da je sve ok a meni kaže da sam u pravu.

Niti ja imam nešto od toga što sam u pravu niti od toga što ne igram. Za mene je ovo pitanje principa.

Kada onu listu koju sam poslao (a koju ste vi izbrisali sa vaše FB stranice) i taksativno nabrojao šta treba da ispravite, napišite da ste uradili, ja ću doći.

Do tog trenutka sigurno neću. Pošteno!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 17:53

Igraju na kolenici u apsolutnoj kategoriji !
A sto se tice zadovoljnih-nezadovoljnih pokazatelj je svaki put sve veci broj učesnika( u januaru 114).Valjda je to neki pokazatelj kvaliteta uslova i ostalih stvari ili ne ?
Djordje stvarno nebi ulazio u dalju raspravu ali ti moram preneti sta su ljudi komentarisali kada su culi za tvoje zamerke.Komentar je bio kako samo ti svuda gde odeš nadjes neke zamerke a ostalima je ok i još jedan od komentara je : Kako je prestao da dolazi kod Vas imate sve više i više učesnika !
Dejan Zeremski

Postod djordjestanic » 04.06.2012, 18:49

Odlično!

Onda nema potreba da se ovde nekome pravdaš ili objašnjavaš.

Nijednu stavku koju sam ja naveo kao propust ti nisi argumentima opovrgao. Sve pimplaš na neku drugu igru.

Kada se vi svi zajedno pokupite i krenete na veteranske turnire (znači vas 8 ili više) onda ćemo da upoređujemo utiske a do tada se zabavljajte bez mene.

Inače sećam se kako ste pljuvali u Novom Sadu za Balkansko a to je organizacijski najbolji turnir koji je održan kod nas.

- savršen parket
- savršeno svetlo
- licencirane sudije (bez dečurlije)
- ogromni ringovi
- vrhunski stolovi
- tri zvezde i uvek jednake loptice
- definisana vremena za igranje svakog meča
- čiste svlačionice
- sapun
- topla voda
- tuševi
- wc papir u toaletima
- isprarvna česmuša, za one koji hoće flaširanu, mogli su da kupe u sali po diskontnoj ceni
- publika na galeriji
- razgovetan razglas
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 21:40

Voleo bih da u budućnosti pokušaš da podigneš jedan klub sa nulte tačke.Da uradiš makar deo ovog što smo mi a takodje i da organizuješ turnir pa makar i na trgu.Evo garantujem ti da ćemo minimum nas 8 doći iz Bečeja i niko reč zamerke neće imati.
Znaš jako boli kada neko potcenjuje nečiji rad i trud a koji se iz aviona vidi.
Ovde je druženje bitno a ne rezultati većini takmičara.
Samo kada se setim kada si osvojio 3 mesto u kategoriji 35-50 kako si bio srećan ( i treba) i nije ti ništa smetalo pa čak ni klinci koji su igrali a nisu imali pravo.
Doca Prokić nam je skrenuo pažnju tj dao zamerku na to i svaka mu čast i ispravljeno je već od 2011 godine.
Imam utisak da imaš malo bolje rezultate na našim turnirima da bi imao manje zamerki.
Ja prvi u ovim godinama shvatam ping pong kao rekreaciju dobrobitnu za moje zdravlje i za druženje ikao sam kao klinac bio medju 16 pionira u staroj Jugu i nekih 6-7 godina u A grupi pionira i juniora.Pitaj Kepčiju,Trajbara i ostale pa ćeš čuti.
Vezano za Fb što smo obrisali pa ti si ti Glavaškom preko telefona rekao da uradimo a uostalom zar nije bilo dovoljno što si pisao na klubski mail nego si i na fb postavio.
Sujeta je čudo ali nema veze idemo dalje.
Još samo da napišem da si ispred kluba zamoljen da prekineš negativnu kampanju protiv nas a takođe i da više ne dolaziš na naše turnire pa čak i ako popravimo stvari za koje si nam zamerao.
Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 21:50

Ping pong, kolenica za klopu, termalni bazen i u njemu jedes kolenicu, zabava! SRBIJA!
http://www.youtube.com/watch?v=QjmjpxTi0-s
Ovako si Djordje proslavljao 3 mesto i pisao o nama tada !
Dejan Zeremski

Postod djordjestanic » 04.06.2012, 22:36

To je tada bio seoski turnir po seoskoj ceni! Bio je dobar odnos para i muzike.

A sada je nešto drugo.

Puno para za malo muzike.

Osećao bi se kao ovca na šišanju na nularicu da dam te pare a da me pri tom zezaju kako stignu.

Da Doca bude prvi u grupi pa da igra sa prvim u grupi. Na zapisničkom stolu na ukazivanje na grešku samo smo dobili odgovor da je sada sve gotovo. Posle toga nemam baš puno volje da se igram.

Menjanje žreba, da bi neko se bolje osećao, pa opet menjanje žreba bi se neko drugi lepo osećao. Nijedan žreb nije pravljen javno. Samo su prva dva turnira bila dovoljno divlja i bez rang liste pa je bilo najmanje problema.

Ne postoji neko ko će se boriti više da pobedi od mene a da pri tom u slučaju poraza stegne ruku protivniku i da kaže svaka čast.

Tako da o sujeti nemoj da pričaš ništa. Generacija o kojoj pričaš bili su bolji igrači od mene ali sada više nisu a ni onda ni sada ne trebam da pitam nekoga šta da mislim.

Imam svoju glavu sa par vijuga da sam formiram mišljenje i dovoljno dugačak jezik da to kažem a baš se nešto i ne bojim.

Ja sam svojim novcem finansirao dosta ljudi, podelio puno guma, odtrenirao sa pacerima tako da mislim da sam u Novom Sadu sasvim na nekom dobrom mestu što se tiče rada u stonom tenisu.

Znaju svi u mojoj blizini da kažem da sam ja najveći gubitnik ovde. Dao sam najviše para, učestvovao u svim akcijama, učio decu (i ljude) da igraju pingić a nikada ni jedan dinar nisam uzeo nazad.

Ako je druženje najbitnije što se onda igra na poene?

Svi hoće da pobede. Kad pobedim srećan sam jer sam uspeo, kad izgubim nisam tužan jer sam dao sve od sebe.

Negativna kampanja je kada se laže!

Ja ne lažem. Iznosim činjenice i sve to onako kako ja doživljavam.

Da li sam ikad prigovorio za igranje klinaca? Nisam? Doca jeste i to vam je bio super alibi da od istog broja ljudi uzmete duplo para. Počelo je sa 400 dinara a sada je 1500. To je povećanje cene od 375%. Da nije malo previše? Postali ste jako alavi i nemate mere.

Sada ću da vam objasnim kako to ide.

Pošto su takmičenja javna, tako i ja javno izražavam svoje mišljenje. Moje je da kao igrač koji dolazi i igra turnire kažem svoje mišljenje a vaše je da uradite kako vam je po volji. Ali kad se više puta oglušite na moje mišljenje onda ja počnem da drečim preko ekrana tako da to počne da vas boli a onda vi počnete da se meni obraćate kako nisam u pravu. Vi se ne složite samnom i kažete da ne dolazim više i da ne pišem o vama na vašem FB. OK. Ja to uradim. E, onda se ponovi sve još jedanput i ti na forumu koji je javan i nema nikakve veze sa vašim klubom mene ubeđuješ da sam ja sujetan i da treba da verujem ono što mi ti kažeš a ne ono što ja vidim. Pa neće da može.

Samo vi popravite sve što sam ja vama napisao pa će svi biti zadovoljniji turnirom a vi ćete imati razloga da budete ponosniji. Tri turnira godišnje itekako mogu da preživim da ne igram, nemojte se previše brinuti za mene. Ja sam gospodin čovek, kad me se zamoli da ne dođem ja stvarno neću dolaziti...

Svako od nas ima i vrline i mane. Možda sam ja totalno promašio i možda nisam u pravu ali ne može niko da mi tvrdi kako se ja osećam jer to niko sem mene ne zna.

Moj predlog je da se više ne javljaš na ovoj temi.
Korisnikov avatar
djordjestanic

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 22:51

Krenulo se od 800 dinara za 1 kategoriju( nikada nije bilo 400).Nakon toga se uvode 2 kategorije po ceni od 800 za 1 a 1200 za drugu a tek posle sledi odnos 1000-1500.Što se sujete tiče mislio sam na organizaciju kluba i turnira ne na rezultate ali očigledno ti samo na rezultat misliš i samo ti je to u glavi iz samo tebi znanih razloga.
U pravu si da da ne treba više da se javljam ali sam si napisao da ne treba tek tako odustanem od započete teme.
Tebi želim puno rezultatskih uspeha u budućnosti i puno osvojenih medalja na turnirima a ako ikada budeš pravio turnir i naravno pozvao nas bečejce sigurno se odazivamo !
Dejan Zeremski

Postod zorog » 04.06.2012, 23:05

Kvalitetno provedenih 10ak min vremena:)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 23:07

Drago mi je da j ejoš neko uživao u debati :)
Dejan Zeremski

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja