od djordjestanic » 04.06.2012, 22:36
To je tada bio seoski turnir po seoskoj ceni! Bio je dobar odnos para i muzike.
A sada je nešto drugo.
Puno para za malo muzike.
Osećao bi se kao ovca na šišanju na nularicu da dam te pare a da me pri tom zezaju kako stignu.
Da Doca bude prvi u grupi pa da igra sa prvim u grupi. Na zapisničkom stolu na ukazivanje na grešku samo smo dobili odgovor da je sada sve gotovo. Posle toga nemam baš puno volje da se igram.
Menjanje žreba, da bi neko se bolje osećao, pa opet menjanje žreba bi se neko drugi lepo osećao. Nijedan žreb nije pravljen javno. Samo su prva dva turnira bila dovoljno divlja i bez rang liste pa je bilo najmanje problema.
Ne postoji neko ko će se boriti više da pobedi od mene a da pri tom u slučaju poraza stegne ruku protivniku i da kaže svaka čast.
Tako da o sujeti nemoj da pričaš ništa. Generacija o kojoj pričaš bili su bolji igrači od mene ali sada više nisu a ni onda ni sada ne trebam da pitam nekoga šta da mislim.
Imam svoju glavu sa par vijuga da sam formiram mišljenje i dovoljno dugačak jezik da to kažem a baš se nešto i ne bojim.
Ja sam svojim novcem finansirao dosta ljudi, podelio puno guma, odtrenirao sa pacerima tako da mislim da sam u Novom Sadu sasvim na nekom dobrom mestu što se tiče rada u stonom tenisu.
Znaju svi u mojoj blizini da kažem da sam ja najveći gubitnik ovde. Dao sam najviše para, učestvovao u svim akcijama, učio decu (i ljude) da igraju pingić a nikada ni jedan dinar nisam uzeo nazad.
Ako je druženje najbitnije što se onda igra na poene?
Svi hoće da pobede. Kad pobedim srećan sam jer sam uspeo, kad izgubim nisam tužan jer sam dao sve od sebe.
Negativna kampanja je kada se laže!
Ja ne lažem. Iznosim činjenice i sve to onako kako ja doživljavam.
Da li sam ikad prigovorio za igranje klinaca? Nisam? Doca jeste i to vam je bio super alibi da od istog broja ljudi uzmete duplo para. Počelo je sa 400 dinara a sada je 1500. To je povećanje cene od 375%. Da nije malo previše? Postali ste jako alavi i nemate mere.
Sada ću da vam objasnim kako to ide.
Pošto su takmičenja javna, tako i ja javno izražavam svoje mišljenje. Moje je da kao igrač koji dolazi i igra turnire kažem svoje mišljenje a vaše je da uradite kako vam je po volji. Ali kad se više puta oglušite na moje mišljenje onda ja počnem da drečim preko ekrana tako da to počne da vas boli a onda vi počnete da se meni obraćate kako nisam u pravu. Vi se ne složite samnom i kažete da ne dolazim više i da ne pišem o vama na vašem FB. OK. Ja to uradim. E, onda se ponovi sve još jedanput i ti na forumu koji je javan i nema nikakve veze sa vašim klubom mene ubeđuješ da sam ja sujetan i da treba da verujem ono što mi ti kažeš a ne ono što ja vidim. Pa neće da može.
Samo vi popravite sve što sam ja vama napisao pa će svi biti zadovoljniji turnirom a vi ćete imati razloga da budete ponosniji. Tri turnira godišnje itekako mogu da preživim da ne igram, nemojte se previše brinuti za mene. Ja sam gospodin čovek, kad me se zamoli da ne dođem ja stvarno neću dolaziti...
Svako od nas ima i vrline i mane. Možda sam ja totalno promašio i možda nisam u pravu ali ne može niko da mi tvrdi kako se ja osećam jer to niko sem mene ne zna.
Moj predlog je da se više ne javljaš na ovoj temi.