Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Državno prvenstvo veterana Bečej 2012-ispravka termina

Postod Dejan Zeremski » 02.06.2012, 20:07

U kategoriji 40-49 godina je redosled sledeci :
1 Britka Zvonimir
2 Glavaski Milutin
3 Turan Pavel
3 Mitrovic Milan
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod LucicNS » 03.06.2012, 00:44

Za ulazak u 4:
Mitrovic mene dobio 3:2 (vodio sam 2:0).
Britka dobio Cvorovica 3:0.
Glavaski dobio Prokica 3:0 (nisam bas 100% siguran da je to za 4).
Turan dobio Stanica 3:2 (mislim da je isto bilo nekih gadnih preokreta ovde).

Hrnjak nije dosao zbog privatnih razloga.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Vladojica » 03.06.2012, 10:33

Au al ste bili blizu! :doh:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 03.06.2012, 11:51

Mala ispravka:

Doca Prokić je izgubio od Glavaškog 3 : 1

Mene je Turan dobio 3 : 1 (prvi set 10: 8 za mene, dobija Turan, treći set 10:4 za mene dobija Turan, ovde sam imao totalni blackout kada sam se borio da ne padnem u nesvest a Turan je to jako dobro iskoristio i čak i u sledeće setu poveo 3:0 što je serija od 11 poena)

Inače Turan i ja smo igrali u grupi (gde sam ja dobio 3 : 0, ali svi setovi su bili tesni) i odmah u drugom kolu glavnog žreba što mislim da je idiotizam onoga koje pravi žreb.

Turnir sam po sebi je očajan jer je u našoj grupi bilo prijavljeno 18 a mislim da je došlo 16 takmičara.
Od tog broja takmičara treba oduzeti dva jer su dva takmičara pokazali želju i volju da dođu ali bi prvo morali da nauče kako se igra stoni tenis barem na nivou zagrevanja forhend-forhend i bekend-bekend.

Parket je bio fenomenalan, čak su i dali neke kese za noge za one koji nisu u igračkim patikama!

Svetlo, očajno-katastrofalno, na jednom stolu mislim da nije bilo 100 luxa.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 03.06.2012, 13:39

djordjestanic je napisao:Doca Prokić je izgubio od Glavaškog 3 : 1

Za ulazak u 4?
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 03.06.2012, 15:29

Cini mi se da je ovo vec drugi ili treci veteranski turnir u poslednjih 4-5 gde se Djordje zali na uslove, s ove strane ekrana zaista deluje vrlo lose. Tako malo igraca, zar niste mogli da se dogovorite da ne igrate za losim stolovima? Nema drugog nacina, ako stalno prihvatate lose uslove, nikad se nece popraviti.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Dejan Zeremski » 04.06.2012, 13:14

U ime organizatora državnog prvenstva dužan sam da napomenem sledeće :

Prema komentarima većine igrača koji su učestvovali na prvenstvu a takodje i koji učestvuju na Kolenica kupu uslovi za igranje su odlični.
U sali je urađen kompletan pod tj parket je ishoblovan i izlakiran.
Igra se na novim plavim stolova a posedujemo ih ukupno 12,imamo 90 novih ringova , stolova za sudije i semafora.
Podrzavam Djordjetovu zamerku za slabo osvetljenje na nekoliko stolova,medjutim treba napomenuti da su se mečevi počev od četvrtfinala pa do finala igrali na stolovima gde je osvetljenje odlično.
Sala sportskog centra je u vlasništvu opštine koja nije baš voljna za kvalitetno održavanje tj nije širokogruda kada treba dati pare.
Naš klub je do sada sopstvenim sredstvima pomagao finansijski obnovu parketa i osvetljenja sale.
U narednih 10-tak dana ćemo finansirati popravku refelktora da bi uslovi na Kolenica kupu bili perfektni.Cifra nije ni malo naivna tj treba oko 100.000 dinara
Svlacionice su ok a takodje u sportskom centru postoji i mini bar gde se mogu kupiti rashladjeni sokovi,voda itd po povoljnim cenama.
Mnogi veterani koji su dolazili kod nas iz Srbije i iz inostranstva su više puta napomenuli da ovakve uslove retko ko ima.
Najbolji primer je brojnost na našim Kolenica kupovima gde već odavno svaki put učestvuje preko 100 veterana.
Svi u klubu radimo volonterski bez dinara zarade,plaćamo kotizacije kao i svi drugi koji dođu sa strane,imamo svi položene sudijske ispite i svi sudimo takodje bez nadoknade kada organizujemo kadetske turnire.
Sportski pozdrav !
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod misirac » 04.06.2012, 14:39

Kako se onaj Britka ,nikad ne zali?
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 04.06.2012, 14:56

haha
ma ti materijalisti ionako samo opstruisu igru, pa im verovatno odgovara sve sto spinerima ne :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 04.06.2012, 15:30

Prvo odgovor za Marka.

Da, Doca i Glavaš su igrali za 4.

Drugi odgovor za Ivana.

Pročitaćeš odgovor za Dejana pa ćeš doneti zaključke. U svakom slučaju kriza je tolika da ako puno insistiraš može biti da neće ni biti takmičenja, tako da je bolje da ćutiš, što ja i radim dok neko ne počne da se busa kako je sve bilo super.

Nisam kukavica, kažem i kad sam ja pogrešio i kada sam imao sreće pa prošao dalje.

Treči odgovor za Rajka.

Ne zna da koristi forum :)

Četvrti odogovr za Dejana.

Nisam ni spomenuo Kolenicu, govorio sam o državnom prvenstvu.

Ali ako treba nije mi teško...

Odmah napominjem da ne bi bilo zabune. Prestao sam da idem na Kolenica kup.

Dok sam išao na Kolenica kup NIKO, UKLJUČUJUĆI I ORGANIZATORE NIJE IMAO VIŠE NASTUPA OD MENE NA KOLENICI!

Došao sam čak i na KOLENICA - ekipni nastup. Ajde, nek se od velikih prijatelja i igrača sa Kolenice javi ko je bio na tom turniru. OVO JE JAVNA PROZIVKA pa slobodno se javite da ne bude da pišem izmišljotine.

Prestao sam da idem iz jednostavnog razloga, usluga nije odgovarala ceni!

Sve što mi je smetalo u vezi kolenice sam napisao i poslao organizatorima a oni su me jednostavno ignorisali tako što su mi rekli da neće ništa menjati pa ako mi se ne sviđa da ne moram ni da dođem.

POŠTENO!

Meni se ne sviđa i ja nisam došao niti ću dolaziti.

1500 dinara je jednostavno previše za ono što se nudi u Bečeju. Na državno sam išao jer sam to planirao da idem bez obzira gde se igra.

Meni je apsolutno svejedno ko je vlasnik sale i ko daje pare i sve okolo me ne interesuje sem kakvi su uslovi. Išao sam ja da igram Kolenica kup i dok se igralo u maloj sali u Bečeju. Igrao sam i u onoj minijaturnoj sa 2 stola i nisam imao zamerki jer je to "seoski turnir po seoskoj ceni". Međutim Kolenica je počela da ima "cenu Metropole" ali za "uslove prigradskog naselja".

Nije istina da se od četvrtfinala igralo samo na dobro osvetljenim stolovima.

Doca Prokić je igrao četrtfinale sa Glavačkim na stolu br. 4 na kome nije bilo 100 luxa. Za taj sto sam govorio i pre godinu dana da je neupotrebljiv. Doduše organizator mi je dao da se navikavam na Seniorskom prvenstvu Vojvodine pa sam na glavnoj tabli odmah igrao na tom stolu... Slučajno? Pa ne bih baš rekao.

Dublove četvrtfinale i ja sam igrao na tom stolu. Doca i ja ćorusi nosimo naočare igrali smo protiv Mitrovića i Simeunovića jedan meč koji je bio smešan za gledanje jer je svako promašio barem 5-6 čistih, lakih lopti.

Polufinale dubla smo igrali na 5-ici koja je bolja od 4-ke samo zato što nema bele rupe sa sjajem, nego je konstanto mračna površina.

Lučić i Mitrović su igrali na 3-ojci koja je svetlija ali nikako ne odgovara svetlosnim stndardima za prvenstvo države.

Kad bolje razmislim samo su 8 i 7 bili kako treba.

Pitajte Turana, šta je rekao kad smo počeli da igramo prvi meč na stolu broj 2. Izbrojao je četiri senke kad se nagnuo na sto. Nisam to ja radio, to je radio Turan.

Žreb je bio posebna priča. Zašto nije javno pravljen kao recimo na prošlom prvenstvu. Da odmah ukažemo šta može a šta ne. Kako ja mogu da igram sa istim igračem iz moje grupe.
Slučajno? Pa ne bih baš rekao. EJ? Na državnom prvenstvu!?!?

Onaj momak koji vodi turnir me je otkačio sa rečima da to nema nikakve veze. E pa bato, ima veze! Samo ti nemaš veze!

Nemojte da pominjete sudije! Molim vas. Svi do jednog nisu doneli ni jednu sudijsku odluku. Nego su bili okretači brojeva. Brojači.
Devojčica sudi meč do mog stola i tri puta je ušla dok smo Turan i ja igrali poen. TO SUDIJA? pa nema ni elementarnu kulturu da sačeka da se završi poen a ne nešto više.

Ako je ovo istina
"Svi u klubu radimo volonterski bez dinara zarade,plaćamo kotizacije kao i svi drugi koji dođu sa strane"
zašto je onda broj učesnika iz Bečeja sada bio toliko mali. Na svim kolenicama je daleko veći broj Bečejaca. Pa cena igranja je 200-500 dinara po satu u Novom Sadu. Ja svaki dan platim kotizaciju za običan trening, tako da je sve i istina nema to nikakve veze. Moja pretpostavka je da se sada plaćalo savezu na žiro račun pa da zbog toga nije bilo Bečejaca.

Gde su sada bili ti što hvale uslove na Kolenici...

Gde su bili ljudi iz Gradišta, Subotice, Temerina, Kikinde, Šabca...

Došla je ekipa iz Novog Sada: Prokić, Lukić, Lučić, Stanić, Nađ Bata Karolj, Čučković, Relja Roman, Kulišić, Pjevač... sigurno sam nekog zaboravio. Svi mi igramo u boljim uslovima pa smo došli jer poštujemo državno prvenstvo. Koga je bilo više od nas?

Inače, samo Glavaški i poneki put Goran Dragin od Bečejaca nastupaju na turnirima izvan Bečeja. Kako onda može da se vrši uspoređivanje kada ni ne znaju kako je gde.

Pošto sam ja bio na svim mogućim veteranskim turnirima tako i mogu da kažem kakvi su uslovi i šta je i kada i koliko bilo a nek ovde neko napiše da nisam u pravu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja