od ivan » 17.06.2013, 17:32
Nekima sam pominjao da bi sledeca spin na spin liga mogla da pocne krajem juna, pa da napravimo pauzu tokom jula i avgusta i nastavak u septembru, ali sam odustao od toga, prevelika je to pauza na startu lige. Mislim da ce septembar biti sasvim ok, prijave da pocnu od pocetka avgusta do 20-tog avgusta, 10-tak dana da organizujem sve, i u septembru bi moglo da se pocne. Od broja prijavljenih ekipa ce zavisiti i nacin takmicenja, ako nas opet bude 10-11 to moze po dvokruznom sistemu, ako bude 14-15, tu ce pre da bude jednokruzno sa razigravanjem, tako da opet bude nekih 18 meceva u sezoni. Ali o tom potom kad se bude znao broj ekipa.
Izracunao sam prosecan broj setova po mecu za proslu sezonu. Ako izbacimo nekoliko meceva UNIS-a na kojima se nisu pojavili to je oko 4.9-5 meceva po ekipnom mecu. Ako bismo igrali svih 7 meceva, to bi bilo nekih 2.1 x 16min (ovo je neko prosecno trajanje meca koje se uzima za proracune) = 33.6 minuta duze po mecu. Tj, za vece 67.2 minuta duze. Ranije smo vrlo cesto zavrsavali sve u 23h, bilo je i do 23:30, a bilo je mislim jednom da najduzi mec ostane i nakon ponoci (doduse cekalo se s pocetkom da bi se oslobodili centralni stolovi). Da eventualno pocnemo ranije, mislim da ne bi moglo radnim danom. Meni licno je sat duze petkom uvece prihvatljivo vreme, a i voleo bih svakako da igramo vise meceva, a svi zainteresovani neka razmisle da li im to odgovara, nek se konsultuju sa saigracima pa cemo odluciti o tome pred prijavu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people