Milan je napisao:Nego, da ja vas pitam. Kako vam se sviđa ovaj novi sistem kvalifikacija za OI? Iz svake države samo po dva takmičara imaju pravo igranja u singlu. Napokon Kinezi neće osvojiti sve tri medalje, ali ipak mislim da će se Zhang i Hao naći u finalu, i da će Mizutani i Boll igrati za bronzu.
Kako se vama sviđa ovaj novi sistem?
Upropastili su turnir, to je sad jedan prosecan turnir bez 50% igraca iz prvih 10 koji se , eto, zove Olimpijada, pa ko je osvoji moze da se pravi vazan da je postigao nesto, a u stvari svi znaju da je turnir bez Ma Longa, Xu Xina, Wang Liqina i Ma Lina slabiji od prosecnog ITTF Pro turnira kakav je recimo Kuvajt Open...
Meni je sve jedno gde ce otici sve tri medalje, dokle god gledam dobar stoni tenis, al tamo u vrhu ITTF-a izgleda ima dosta rasista kojima se ne svidja sto Kinezi dominiraju, pa umesto da nateraju druge da treniraju vise i dostignu Kineze, oni pokusavaju da unazade Kinu... Bezveze... Glup, ali zanimljiv turnir ce da bude... Ko ga osvoji moze da se hvali kako je osvojio turnir na kome neki od najboljih igraca nisu imali pravo ucesca...
@ Moso, ako tako gledamo, zasto onda uopste prave individualni turnir, neka naprave samo ekipni turnir gde svaka drzava ima svoju ekipu, tj. jednog predstavnika i to je to. U drugim individualnim sportovima na olimpijadi nema takvog ogranicenja...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."