Kolenica kup Bečej

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup Bečej

Postod Vladojica » 14.06.2012, 23:31

djordjestanic je napisao:
ivan je napisao: Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Ne biju mene nikakvi englezi ni francuzi, BRE :)

Kada bi ti sada poštovao moju teoriju bi bi bolji igrač, ali ti ne poštuješ ničiju teoriju, PA NI SVOJU! U praxi igraš kao Pera Kojot Super Genije (nazad za crtaći sto).

Hihihihihi, Ivane eto ti ideje za novi avatar :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 15.06.2012, 00:39

ivan je napisao: Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Ne biju mene nikakvi englezi ni francuzi, BRE :)

To hocu da cujem, ko bokseri na merenju. Ko ce koga uplasiti :D

djordjestanic je napisao:Kada bi ti sada poštovao moju teoriju bi bi bolji igrač, ali ti ne poštuješ ničiju teoriju, PA NI SVOJU! U praxi igraš kao Pera Kojot Super Genije (nazad za crtaći sto).

Shvaticu ovo kao pohvalu mojoj kreativnosti u toku igre :D
Moja teorija je odlicna. Samo ne umeju da naprave drvo koje bi to podrzalo :D
Daj tu teoriju jasno i bez velicanja autora iste, pa da prionem na strebanje i proveru iste u praksi. Ako se pokaze delotvorna na meni, pomoci ce i drugima pa pisi knjigu odma.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 15.06.2012, 01:25

ivan je napisao:Shvaticu ovo kao pohvalu mojoj kreativnosti u toku igre :D
Moja teorija je odlicna. Samo ne umeju da naprave drvo koje bi to podrzalo :D

Nisam to tako shvatao ali sada uviđam svoju kardinalnu grešku :)

ivan je napisao:Daj tu teoriju jasno i bez velicanja autora iste, pa da prionem na strebanje i proveru iste u praksi. Ako se pokaze delotvorna na meni, pomoci ce i drugima pa pisi knjigu odma.

[/quote]

Pa upljuvah se da ti objasnim kako da štopaš, kako da udaraš visoke lopte, kako da pimplaš. Nigde nisam pominjao sebe nego samo kako da to uradiš a ti Jeremijo, stalno imaš neke izgovore zašto to ne može tako umesto da napraviš 3 treninga pa da shvatiš jednom za sva vremena kako to treba da se radi. :confused: :confused: :confused:

Čitve eseje napisah a ti i dalje Pera Kojot Super KREATIVNI Genije :confused: :confused: :confused:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Francuz » 15.06.2012, 07:32

Ja stajem na crtu i cekam :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 15.06.2012, 07:40

Pa upljuvah se da ti objasnim kako da štopaš, kako da udaraš visoke lopte, kako da pimplaš. Nigde nisam pominjao sebe nego samo kako da to uradiš a ti Jeremijo, stalno imaš neke izgovore zašto to ne može tako umesto da napraviš 3 treninga pa da shvatiš jednom za sva vremena kako to treba da se radi. :confused: :confused: :confused:

Čitve eseje napisah a ti i dalje Pera Kojot Super KREATIVNI Genije :confused: :confused: :confused:

pa u stvari jesi, to je tacno. Cak sam i probao :) Jednom sam uzeo kantu loptica stao kod stola i bacim loptu metar ipo uvis pustim da odskoci i probam da zakucam. Za sat vremena vezbanja oko 40% lopti sam ili promasio ili pogodio prstom, ivicom reketa. A od ovih pogodjenih samo mozda 60% je palo na sto.
Al ok, da ne spamujemo temu vise.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod LucicNS » 15.06.2012, 10:26

djordjestanic je napisao:Slušanje narodnjaka unutar zagušljive sale sa lošim ozvučenjem takođe mi nije opcija.

Pojma ti nemas... :yahoo:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod djordjestanic » 15.06.2012, 12:23

Nemam :shock: :doh: :doh: :doh:

@Francuz

Čekaj!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 15.06.2012, 12:40

Meni se cini da je Francuz bacio rukavicu u lice Stanicu, ali nije bas jasno hoce li doci do dvoboja ili nece...
ivan

Postod Vladojica » 15.06.2012, 12:48

Ja mislim da ce doci do dvoboja, i stavljam jedan polovni Tenergy na Djordja :D

Ivane, sta kaze forumska kladionica, kakve su kvote? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod scvlada » 15.06.2012, 13:15

Ovo bi bio zanimljiv meč,igrao sam protiv Francuza ,sjajan je,napada bez greške i bekendom i forhendom,školovan igrač.Gledao sam Stanića,nisam igrao,dajem prednost Staniću 55 % prema 45 % . Mislim kao laik u ovom sportu da je Stanić taktički jači ali jednako navijam za obojicu ,ali bi pare stavio na N.Sad ovog puta.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja