od pujke » 28.04.2014, 18:56
Odgovor EKV2 :
Taj dan kad smo igrali meč sa Rašancem , ja sam vodio devojke u Požegu na meč sa Požegom , Željko je bio na nekom seminaru veterinara , Sale povređen , tako da je igrao samo Darko i naša dva klinca. Mi smo mala sredina i nemamo puno ljudi koji bi se rastrčali na sve strane , plus prošle godine smo imali sukob sa Rašancem zbog pomeranja termina , a sve zbog turnira u Paraćinu ili Vrnjačkoj Banji.
Mi smo odigrali sa Vama u Paraćinu bez Darka koji je bio povređen i izgubili glatko od Vaših dečaka , tada smo im čestitali na dobroj igri , i opet im čestitam , momci su dobri igrači. Kod nas u Krepoljinu su baš odigrali dobro , raspucali se i odrali nas , i tad smo im čestitali , i opet im čestitam.
Vi ste odigrali prvi meč u Paraćinu sa Rašancem i potcenili ste ih , i niste izveli najaču postavu pa ste izgubili. U Rašancu niste pripremili dečake na mali prostor , na pod sa linoleumom koji usporava loptu , na glasnu publiku i opet ste izgubili. Ne krivim dečake , jer oni su objektivno bolji od Rašanca , a što su dva puta izgubili od Rašanca nisu krivi oni već Vi stariji koji ih vodite , jer ih niste adekvatno pripremili za oba meča. Nadam se da će Vaši momci da treniraju ozbiljno preko leta i da zaigraju u Vašoj prvoj ekipi , i verujem da neće biti moneta za potkusurivanje ni u Drugoj ligi.
Pozdrav Pujke