Svetsko prvenstvo u stonom tenisu - Roterdam 2011

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Svetsko prvenstvo u stonom tenisu - Roterdam 2011

Postod Vladojica » 15.05.2011, 10:19

Uze Wang cetvrti set na svinju...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 15.05.2011, 10:53

Kao sto sam i mislio WH pobedjuje. Iako ga je ML drao verovatno cele godine, i u pripremnim takmicenjima, dzaba. Malo mi je delovalo namesteno, WH se preterano drao tokom meca i radovao na kraju za nijansu previse, kao da je hteo da pokaze neku veliku tenziju, koja se nije videla ni u mecu ni na njegovom licu i pokretima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 15.05.2011, 10:56

Ma jok, Wang Hao je bolji igrac i uvek ga dobije kad je gusto. Na proslom svetskom 2009-te Ma Long je bio favorit i u polufinalu ga je Wang hao isto ovako dobio. Posle toga se videlo da je u njihovim duelima Wang favorit. I bolji je, vidi se.. Da nije bilo one ivice u drugom gemu, bilo bi 4-1.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 15.05.2011, 10:56

Zhag -Timo 50-50%????
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 15.05.2011, 11:47

Odra ga Zhang, iako sam gajio neke nade da bi Timo mogao da izvuce neki skriveni adut. Ne vredi, covek igra skoro savrseno. Timo ne moze da mu vrati servis dobro, ili je baloncic, ili neki flip koji ovaj odma ubije.
Sad mi je jasnija Timina taktika sa German Opena, a pomalo i WLQ-ova iz cetvrtfinala ovde. Za Zhangom se ne sme uci u fh-fh razmene jer je mnogo opasan, udara jako, precizno i ne gubi balans nikad, sto je jos gore i bekhend spin mu je isto odlican. Zato je Timo morao da promeni taktitku, kao sad u prvom setu, da stoji blizu stola i odma kontrira svaki spin, blokira, da ovaj nema dovoljno vremena. Ali Zhang je bio pametniji pa se i on prilagodio tome, napadao je niskim brzim udarcima, ili je pustao Timu da napadne njegovim sporim spinovima koji je onda ubijao.

Bravo Zhang. Ali u finalu dobija Wang Hao.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 15.05.2011, 12:00

Ovo sto si sad opisao je kao zenski tenis: obojicia stoje blizu stola i blokiraju, ne daj boze da neko napadne odmah bude blokiran u suprotnu stranu. Bilo je gusto u prva dva seta, a onda se mali razmahao i poceo da dominira...

Sto se tice Zhangovog forhenda mislim da on nema toliko jak forhend, ima kratak zamah stoji blizu stola i opasno je to sto udara loptu u penjanju i precizno tako da nemas vremena da odreagujes. Recimo Zhang juce nije smeo da udje u fh fh razmene sa Wang Liqinom dalje od stola, tj izbegavao je sto je vise mogao. Timo spinuje loptu sto Zhangu daje priliku da je poklopi u penjanju i totalno ga uhvati na krivoj nozi...

Ali svaka mu cast, bas mi se dopada kako je Zhang podneo mentalno ovaj duel, nije se uplasio od pobede, nego kad krene da pobedjuje ima neki stav, e sad cu tek da ti j .. m... :)))
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 15.05.2011, 12:15

Dajem Wangu 70% sanse u finalu, mislim da se Zhang sad psiholoski ispraznio i da nece uci koncentrisan u mec i da ce onda sve da ode Wang Hau na vodenicu...
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 15.05.2011, 15:12

Dobi ga ZJK, imao je 10-5 u sestom setu a dobio je tek sedmi mec poen. Neverovatno

Sve je bilo suprotno od onoga sto sam predvideo :lol:
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod First » 15.05.2011, 15:45

Za mene je ovo malo iznenadjenje, nekako sam bio ubedjen da Wang Hao uzima titulu, ponadao se da Xu Xin moze vise da uradi i malo me je razocarao, kao dase uplasio WANG Liqin-a u njihovom medjusobnom duelu. Ocekivao sam kao i vecina ovde da se u finalu sastanu prvi u drugi na listi, tj Timo i Wang, ali je ZJK pokazao koliko je jak i svaka cast!
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 15.05.2011, 15:47

a reko sam
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36