Dejan Zeremski je napisao:Francuz ti si bio jedan od onih na koje sam mislio da jedva čekaju 35 godina pa da igraju dve kategorije
Kako si mislio da se napravi kategorije do 40 godina , od koliko godina pa do 40 ?
Bečej -Beograd je 120 km tako da ima ukupno cca 250 km a ne 400.Ja u Bg često idem i do Genexa mi treba 1 sat vožnje ( normalne ).
Najkraći put do Beograda je ( ako niste znali ) : Bečej-Bačko Gradište-Čurug-Žabalj-Djurdjevo-Šajkaš- i ulaz na auto put kod Kovilja.
Ja ne cekam jedva da napunim 35
ali jeste da kad budem presao 35.-u verovatno imacu daleko vise motiva da dolazim. Ja ocekujem od vas da napravite jedan kompromis koji bi sve zadovoljio. Ja licno smatram da mi se za sad ne isplati da dodjem jer moje zadnje iskustvo (o kome smo ti i ja privatno razgovarali) mi je to dokazalo. Recimo da preko toga standardi su dvostruki, nego moze da igra te kategorije neko ne, zavisijuci od njegovog nivoa i koliki je put presao.
Kao sto je slucaj na neke druge turnire, postoje Kategorije od 0-40, od 40-50, 50-60 itd ... ili ako zelis da ti ne dodju bas brdo klinaca kazes seniori do 40. god. pa onda veteranske kategorije. Time bi veterani izbegli mladje koji su izmedju 35-40, a ostali seniori kojima se dolazi imali vise motiva. Ja ne razumem zasto bas 35 ? jeste tako od pocetka ali zasto ? niti tamo niti ovamo
Hvala ti za info za najkraci put. Iako sam malo preterao oko duzine puta ... bez 1h30 dobre aktivne voznje ne moze se doci iz centra Beograda. Provereno !!!! Ako mislis da stignes bar sat pre kako bi ugrabio mesto da se zagrejes ... to znaci kreces oko 6h30! U svakom slucaju nije poenta duzina puta nego da je to put koji kosta vremena i novca !
Dejane, vi ste kul ekipa i odlicni domacini ! U to sam se uverio nekoliko puta i to ne sporim ni malo. Dodajem da je organizacija turnira uglavnom bila dobra i osim nekih kikseva oko bazena (za koji ni vi mozda niste uopste krivi) nemam bas zamerka. Nesto je 100% sigurno, mislim da niko se kuci nije vratio gladan
Ali prijatelju, nemojte da budete toliko imuni na svaku najmanju kritiku. Shvatite to kao pozitivnu stvar koja moze da doprinese a ne kao pokusaj da neko sabotira turnir.
Kolenica kup ima ime, tradiciju, podrsku od igraca i jeste prilika zasportsko takmicenje uz sjajno druzenje... Izracunajte lepo sta bi vam neke promene donele i kostale i onda presecite, ali ako se neko ne pronadje u vas izbor nemojte se ni ljutiti.
Svako dobro i zivela Kolenica Kup !