Samo da te malko ispravim:
- Petrovic nije iz Fontane nego igra za Sabac
- Rajko je u apsolutnoj bio sa:
Miki Personom Covicem (ove godine igra za ekipu Carda kod Brase, prosle godine igrao za Kolubaru Lazarevac a inace je moj stoneteniski djak iz Novog Sada),
Petrom Lukicem (ne igra u nijednom klubu nego igra 3. RESTLINS ligu i Docin, mikijev i moj stalni sparing partner)
Kostadinovicem (Spartak, Subotica)
i ovde Rajko nije dobio ni jedan mec
I niko ovde nije Madjar, mozda su bili u onoj 35-50 kategoriji.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mene je cekanje ubijalo. Jako dugo nisam igrao (mislim da se neko cekao da se pojavi u mojoj grupi a na kraju se nije pojavio) a onda sam igrao sve zaredom i crkao sam.
Jedan mec sam igrao na stolu 6. Tamo je bio takav refleks od stola da nisam video lopticu. Covek (Jozef Turof) je objektivno slabiji od mene ali iskoristio je moj hendikep sa naocarima i pobedio me. Cestitao sam mu jer je to i zasluzio ali sam se osecao krajnje glupo sto nisam trazio da mi promene sto.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nije ti bilo napeto jer si bio u dobrom drustvu. Mi smo se Davorom sprijateljili jos od ranije turnira u BG-u i vise volimo da jedni druge zezamo (ali bez zle namere) nego leba da jedemo pa ko upadne u taj fazon mislim da se lepo oseca blizu nas.
Na jesen ce turnir biti mnogo jaci (verujte mi na rec) jer sam ja bio na svim turnirima.
Davor je jako dobio na sigurnosti i vidi se da igra cesto, Hrnjak se mnogo popravio od naseg prvog susreta od pre tri godine sa prvog Memorijala Bate Grujica, Rajka sam video prvi put i cini mi se da u ruci ima dosta ali da ne igra dovoljno da bi bio dovoljno siguran.
Na jesen ocekujte nase igrace koji su otisli na evropsko + rumune + 5-6 slovenaca + 5-6 mladjih igraca.
Bice tuce, bice ludo bruazeru