Izgleda da ljudu nisu čitali temu jer ne mogu verujem da se niko nije javio da popuni broj.
Da ne bi sve pisao ispočetka pročitajte temu (odnazad)... http://stonitenis.rs/forum/viewtopic.php?f=4&t=68
Izvod iz teme za one koje mrzi da čitaju:
16 ljudi. Cena 600 dinara. Davoru 300 dinara. Ostalo u nagradni fond... 4800 je nagradni fond pa predložite rasporedelu.
Žreb, divlji ali pametan. 4 grupe. Novosađani svako u jednu grupu.
E sada posle u glavnom žrebu ide ovako. Prvaci grupa se postavljaju za nosioce ali izvlače se ko se ukršta sa kim.
Drugi u grupi izvlače se ko igra sa kojim nosiocem ali na kontra stranu od prvaka svoje grupe.
Meni je svejedno a na vama je da odlučite da li svi idu na glavnu tablu, ako ne idu, sve je rešeno sa pređašnim pravilima a ako idu onda: Treći i četvrti se jednostavno izvlače pa ko kome zapadne ali ne sme da igraju prvo kolo sa nekim iz svoje grupe.
Novi Sad: Prokić, Lukić, Stanić Ako hoće Marko Lućić to je 4
Beograd: Davor Tintor, Pera Hrnjak, SCVlada, Ljubiša Milošević, Francuz, Gačić to je 6
Ako možete da pozovete Sašu Tihovskog, Milojevic Vladu i Milivojevic Dragoljub. To je 3
Još 3 mesta neka se pozovu oni koje smatrate da treba. Caka je u tome da turnir bude ujednačen, da se igra brzo bez ogromnih pauza, da se znaju pravila žrebanja (sasvim je u redu i da bude divlji žreb). Svako u ovakvoj konstalaciji može i da pobedi i da izgubi što i jeste prava stvar za neizvesnost.
Predlog igrača koji nastupaju je onako iz glave i sa rang liste. OPet može se pročešljati ali svi moraju da potvrde nastup da nas ima TAČNO 16 jer onda sve ima smisla.
3 meča u grupi, 1 meč na glavnoj tabli, sve jaki mečevi. Nije to nimalo malo a ko ti kaže da nećeš pobediti i imati meč više. U ovakvom formatu sve ide super brzo.
Mođe se igrati i posle turnira a opet su ostali samo jaki sparing partneri...
Znači ima nas 7. Fali 9. Verovatno ćemo mi dovući još jednog deliju spremnog da vodi ljuti boj. Na vama je da poobaveštavate ostatak ekipe. Verovatno neki ljudi nisu ni bili na forumu pa ni ne znaju za ovo. Ajde ljudi, dajte malo informativnih aktivnosti.
1. Petar Hrnjak
2. Bora Prokić
3. Petar Lukić
4. Đorđe Stanić
5.Scepanovic Vladimir
6. Tintor Davor (pitao sam ga,pristao)
7. Ivan
HAJDE LJUDI JAVLJAJTE SE DA ZNAM DA LI D DOLAZIM SA BANDOM ILI DA PRAVIMO DRUGE PLANOVE.