od ivan » 13.10.2011, 22:05
Zreb je zanimljiv. Karakasevic igra protiv Pisteja iz Slovacke. Ako to prodje onda na pobednika Juzbasic - Knight, a i to bi morao da dobije. Posle toga ide verovatno na boljeg iz meca Persson - Steger (ako oni pobede svoje rivale), Steger je bolji ali u slucaju da deda Persson iznenadi i prodje dalje(valjda se sprema za olimpijadu), onda bi on ili Karakasevic prosli u polufinale, sto bi bilo sjajno za obojicu. Drugi u tom polufinalu bi bio verovatno Samsonov, Primorac ili Baum. Ako bude Samsonov, jer on ipak ima najveci rejting, onda bi polufinale bilo Persson - Samsonov. Persson je cini mi se oduvek imao recept za Samsonova. Gledao sam uzivo kad ga je tukao pre jedno 12-13 godina na Proturu kod nas, u hali Pionir, a tad je Samsonov mislim bio prvi na rejting listi, ili bar prvi evropljanin). Bio je to odlican mec.), secamo se da ga je dobio na Olimpijadi u Pekingu pre 3 godine, tako da postoji mala sansa da se desi cudo i Persson udje u finale. Sto bi oznacilo totalan krah evropskog stonog tenisa.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people