Turnir - Palilula

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: TURNIR - PALILULA

Postod ivan » 01.10.2011, 22:54

los pocetak, a jel mozda zbog tog Harangoza? Jel to bese danas bilo, sutra?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 01.10.2011, 22:57

Sutra je Harangozo.

Nezgodan je kalendar takmičenja. Prvi mačići se u vodu bacaju ali mora se jako dobro izreklamirati da bi uspelo.

Znam da bi došli i Doca i Pera i ja ali nam je puno da igramo subotu i nedelju.

Ali videćete kad bude par izveštaja da je turnir odigran i da je deljena lova biće pridošlica.... :wave: :wave:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 01.10.2011, 23:17

ZoranV je napisao:NIKO...al to ne kao moj nadimak vec niiikkooo...ja hteo na okupu da vidim 24+ ligasa al mi se nije ispunila zelja...samo je zeznut jutarnji turnir...nije ga ni bilo...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elem, kako se niko nije pojavio sem NIKO-a tj. Vignje, predlazem da on bude pobednik prvog turnira ove vrste ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 03.10.2011, 13:06

...pa ja ove godine ne pripadam toj eliti...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod First » 03.10.2011, 21:28

A da budemo iskreni, sam si trazio da budes izbrisan sa te "elite" tj. sa rang liste. A mislim da se sad malo i kajes, jer rezultati koje postizes u poslednje vreme su sve bolji i bolji i sve bolje igras. Mislim da si malo prenaglio sa onim da se tvoje igre ne uzimaju u obzir, jer vidim da imas zelju da naglasis i navedes kad si nekog pobedio, a kad si izgubio "cupavo" od nekog jaceg igraca... Trebalo bi jos jednom da razmislis, kad si vec najredovniji i kad vec dolazis najcesce na turnire...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 04.10.2011, 00:15

Jeste, Vignja je napredovao, prvi put kad smo igrali vodio sam 2-0 i izgubio 3-2, sledeci put 3-1 za njega a onda jos par puta 3-0, a ja bas mislio da cu ga stici, ali on uznapredovao krupnim koracima :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 04.10.2011, 09:28

First je napisao:A da budemo iskreni, sam si trazio da budes izbrisan sa te "elite" tj. sa rang liste. A mislim da se sad malo i kajes, jer rezultati koje postizes u poslednje vreme su sve bolji i bolji i sve bolje igras. Mislim da si malo prenaglio sa onim da se tvoje igre ne uzimaju u obzir, jer vidim da imas zelju da naglasis i navedes kad si nekog pobedio, a kad si izgubio "cupavo" od nekog jaceg igraca... Trebalo bi jos jednom da razmislis, kad si vec najredovniji i kad vec dolazis najcesce na turnire...

Pa ne mislim na rang listu nego igranje u ligi, prošle godine sam bio član i igrao u drugoj srpskoj centar (dva puta :) ) a ove godine Poštar pao pod stečaj...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 08.10.2011, 18:40

dakle, broj igraca na danasnjem turniru za pare = 0. Jel se svi stede za imt sutra ili je nesto drugo u pitanju?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Prethodni

Povratak na Takmičenja