Појединачно првенство Региона Београд за сениоре и сениорке

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Појединачно првенство Региона Београд за сениоре и сениорке

Postod Pedja » 21.02.2015, 18:39

danas održano.tuga...6 učesnica(i slovima-šest)...od toga 5 juniorki... :shock:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Re: Појединачно првенство Региона Београд за сениоре и сенио

Postod ivan » 22.02.2015, 12:09

Pa zasto? Gde se to igralo? Jesu bile neke nagrade?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod davortintor » 22.02.2015, 19:39

Koliko je bilo seniora i kakav je bio poredak na kraju takmičenja ? Ako neko zna neka napiše . Na prošlogodišnjem prvenstvu je bilo manje učesnika nego što je bilo učesnika na mojim turnirima sredom . Naravno , ove godine je taj broj sigurno veći . A što se tiče seniorki , šta reći nego prava katastrofa i tuga . Bolje ga i neodržavati nego se brukati pred drugim regionalnim prvenstvima sa samo 6 učesnica . Mislim da ih je prošle godine bilo 9 . Trebalo bi uvesti obavezu prijavljivanja minimum po tri igrača i igračica iz svakog kluba iz regiona i tako napraviti prvenstvo koje bi bilo uspešno i po broju učesnika i po kvalitetu . Ovako ..... ?
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod Pedja » 22.02.2015, 20:15

ivan je napisao:Pa zasto? Gde se to igralo? Jesu bile neke nagrade?

igralo se u Marulićevoj-u sali C.Zvezde.Nagrade-pehari i medalje...A zašto tako malo...Podudarili se termini liga i to bitnih mečeva,termin juniorskog državnog ekipnog...i tako to... :doh:
Pedja

Postod Pedja » 22.02.2015, 20:19

davortintor je napisao:Koliko je bilo seniora i kakav je bio poredak na kraju takmičenja ? Ako neko zna neka napiše . Na prošlogodišnjem prvenstvu je bilo manje učesnika nego što je bilo učesnika na mojim turnirima sredom . Naravno , ove godine je taj broj sigurno veći . A što se tiče seniorki , šta reći nego prava katastrofa i tuga . Bolje ga i neodržavati nego se brukati pred drugim regionalnim prvenstvima sa samo 6 učesnica . Mislim da ih je prošle godine bilo 9 . Trebalo bi uvesti obavezu prijavljivanja minimum po tri igrača i igračica iz svakog kluba iz regiona i tako napraviti prvenstvo koje bi bilo uspešno i po broju učesnika i po kvalitetu . Ovako ..... ?

ovako...uzeše naša deca medalju u dublu ;)
Pedja

Postod scvlada » 23.02.2015, 13:22

Pa kako da bude više kad se kalendar ne postuje,Bg savez uopšte ne funkcioniše.Odloženo je prvenstvo za kadete,juniore i seniore.Takmičari ne mogu da tempiraju formu.Na kraju zakažu turnir u danu kad se igraju mečevi savezne lige... :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 23.02.2015, 13:29

Ja sam u subotu vozio na meč dva takmičara koji su morali da prekinu turnir a ušli su u 8 i 16 i takmičarku koja je isto išla na meč.Znači nije do takmičara već riba smrdi od glave ne od repa
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Povratak na Takmičenja