Poštovanje drugari, ljubitelji ove prekrasne igre stoni tenis:)
Ja sam Dragoslav Petrović, iz Žablja (auto put Novi Sad-Zrenjanin, druga ulica desno, br. 3 - za one koji nabasaju da odigramo koji set
Oženjen sam, 2 ćerke, 42 godine.
Još kao dete sam bio dobar u stonom tenisu (amaterski naravno, pobeđivao ko god mi stane preko puta stola)
Zatim sam te scene pobedjivanja ponovio i kad sam bio tinejdžer, pa u vojsci...
Bio sam nešto bolestan pre 2 godine, doktori me zakrpili i reših da se više bavim vežbanjem nečeg.
Kupio traku za trčanje, sobni bicikl, TotaL GYM... al slaba vajda.
I na kraju pre 2 1/2 meseca kupih sto za stoni tenis ( pre toga se zagrevali na gips ploči i reketima od Kineza).
Igram sa svoja 2 brata redovno 3-4 puta nedeljno, a planiram da pravim prostor za stoni tenis.
Zagrizo sam maksimalno.
Moj rođeni brat je rođeni talenat još kao dete (mladji je do mene 10 godina i on je takodje pobedjivao sve redom čak i bolje protivnike od mojih)
Ja sam polutalenat
više vežba i uočavanje slabih strana protivnika.
E sad, konkretne stvari
zahvaljujući ovom forumu sam otkrio gomilu korisnih resursa npr. video zapisa o trenizima, mečevima... tako da sam odmah
prve nedelje od kupovine stola napravio robota - (Top Gun nazvan od milošte, automatičar sam po struci pa je bio izazov) i iskren da budem popravih bekend u par dana...
Što se reketa tiče - planiram da kupim barem 2 solidna (za mene i mog cenjenog protivnika) ali još uvek nisam skontao te karakteristike speed, spin, control. Klasična amaterska priča uvek sam imao tkz. softaše... ali pošto živim na selu, a nekad nije bilo neta i informacije su slabo dolazile do mene, a ja pomalo lenj da se krećem i tragam za njima.
Nadam se da ću na ovom forumu pronaći ekipu iz NS-a ili okoline, da igramo na jesen i zimu koji partiju na Spensu ili već gde ima, da me neko dobro ispobedjiva da stvarno vidim kako se igra stoni tenis
Eto toliko za sada, a što se tiče robota i nekih korisnih video zapisa koje sam ja skontao uz put postovaću u prigodnu kategoriju.
još jednom hvala što ste me primili ovde i što WWW. StoniTenis.rs postoji
Dragos Lav
čujemo se