Zagreb Open 2012

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Zagreb Open 2012

Postod ivan » 24.05.2012, 23:02

Poceo Zagreb Open. Prvi nosilac Ruiwu Tan. Ucestvuje i Vladojicin omiljeni Fabijan Akerstrom. Nasi ne ucestvuju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Zagreb Open 2012

Postod Vladojica » 24.05.2012, 23:17

Ma nije mi nesto on, poceo je previse da igra forhendom kad su mu zabranili Hallmark Original... A inace mnogo bolji od njega ko igra tim stilom je Liu Song.. A kad smo kod tema na forumu, nismo ispratili ovde Korea Open od prosle nedelje, pobedio je Zhang Jike, koji je dobio Wang Haa u polufinalu i Xu Xina u finalu, dok je Ma Long pukao 4-1 od Li Sang Sua ranije. Ma Long je potpuno izvan forme, a Wang Hao je smrsao, vidi se da se sprema da osvoji Olimpijadu...

A inace, sutra pocinje glavni zreb China Opena, svi Kinezi su tu, dok Tima Bola nema ni od korova ko da je u zemlju propao... Ako je Tan prvi nosilac mozda Fabian osvoji Zagreb Open :D. Steta, secam se da je pre par godina postojao i Serbian Open u stonom i to je bio Pro Tour kao sto je Slovenia Open, ali je onda otkazan i skinut sa kalendara i vise se nije vracao... Znajuci nas mentalitet, mora da je ovo imalo veze sa parama i problemima sa ugradnjom :D. Secate se da je postojao i IAAF atletski miting u Bg-u pre par godina, bila i Lolo Jones i jos neke poznate face, pa je onda ispalo da organizatori nisu isplatili premije ucesnicima godinu dana, pa je i taj miting skinut i vise ga nema... Katastrofa...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 24.05.2012, 23:22

Ja sam slabo pratio desavanja u poslednje vreme pa mi je promakao korea open, trebao si da javis, bar da pogledam finale. Nisam znao da je Serbia open bio do skora, znam da je bio krajem devedesetih, to sam gledao uzivo u Pioniru, e to je bilo nesto, dolazili su najbolji, Samsonov, Persson, Waldner, Liu Guoliang...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 25.05.2012, 00:15

Bio je Serbian open mislim 2007 - 08, bio je u kalendaru na ittf sajtu i samo je otkazan i nije ga bilo vise. Posle se pojavio Slovenia Open. A steta, trebao sam da otvorim temu za Korean Open, al rekoh i onako preterujem sa pisanjem po forumu :D A bilo je sve uzivo na ittf sajtu, bas ekstra tenis, al evo nam reprize u vidu China Opena :). Glavni zreb pocinje za 3 sata i 45 minuta, a kolo posle pocinje sutra/danas u 10h, i tako ce se sve igrati nocu/ujutru zbog vremenske razlike, pola meceva cemo prespavati :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Ray » 27.05.2012, 11:05

Korisnikov avatar
Ray

Pridružio se: 07.01.2012, 17:43

Postod ivan » 27.05.2012, 20:52

Ruiwu Tan ocekivano pobedio. A Akerstrom se izgleda nije bas proslavio, nesto rano ispao.
ivan

Postod Vladojica » 27.05.2012, 21:58

ivan je napisao:Ruiwu Tan ocekivano pobedio. A Akerstrom se izgleda nije bas proslavio, nesto rano ispao.

I ako je kad ne zna da igra travom, ono je srednje zalosno, ne zna covek da reze, samo potura i spasava se :D. Moram mu napraviti jedan trening video :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Povratak na Takmičenja