MAESTRO - Creative Template Designer - Program za izradu Joo

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Re: MAESTRO - Creative Template Designer - Program za izradu

Postod scvlada » 03.04.2012, 20:11

Rezime,IT sektor u Novom Sadu zaradi više nego svi malinari ili ti industrija maline u Srbiji. Treba nam i jedno i drugo.
A klasteri ,dobro rešenje ,evo jedne od definicija : geografski ograničenu koncetraciju sličnih, povezanih ili komplementarnih procesa poslovanja, sa aktivnim kanalima za poslovne transakcije, komunikaciju i drugo, koji dele specijalizovanu infrastrukturu, tržište rada i usluga, tržište proizvoda i koji su suočeni sa zajedničkim šansama i pretnjama.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 03.04.2012, 20:33

A da dodam još oko države i malina i završavam.Država niti otkupljuje niti izvozi maline.Šta ona radi,bolje da ne radi.Prošle godine je dala subvencije po kilogramu isporučenih malina 20 dinara ali samo proizvođačima iz udruženja iz Arilja.Znači ako si gajio maline u Krupnju npr i predao ih u istu hladnjču ili zadrugu kao i onaj iz Arilja nisi dobio dodatnih 20 dinara po kili naših para iz budžeta. To me podseća na isplatu dodatnih ratnih dnevnica za vreme Koštunice.Nekom sve ,nekom ništa.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 04.04.2012, 00:34

Meni se sad bas jedu maline...
Steta sto malinari ne mogu da se organizuju i naprave neki klaster, nego uvek ispadnu izigrani i tek poneke godine se najbucnijima od njih da malko vise para da se smire. Al kazem, to je zato sto su zavisni od ovih gore, nemaju opcije. Ni strajk prosvetnih radnika nikad nije uspeo, jer im se odbija od plate za sve casove u strajku, a osim toga nisu ozbiljna pretnja ni po sta, ne mogu ni autoput da blokiraju. Haha, a cesto se strajk svodio na to da se samo potpisu na papir da su u strajku a drze casove, pa onda verovatno jedini efekat strajka bude da taj papir dodje bas do onoga koji im smanji platu, i to zacas, jer su svi na jednom papiru, to bude gotovo za pola sata.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 12.06.2012, 20:55

:clapping: Ovo je jace od mene,u Beceju popravljeno osvetljenje a verujem da ce se popraviti i dosta toga,Djordje samo napred.Sta cju kad navijam za tebe,ako te se plase necje te zvati ali ako su ok uz pohvalu i zahvalnost za konstruktivne kritike zvace te .Kao sto i ova rejting lista bez tebe vise nema neki znacaj,navijam da kolenica ne dozivi isto. :good:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod djordjestanic » 12.06.2012, 21:06

He, he, koji si pozitivac. Sale, ne boje se oni mene a nemaju ni razloga. Ja kazao šta sam imao, kazali oni šta su imali i to je to.

Što se tiče rejting liste ona je sasvim dobra i bez mene. Nepravedno bi bilo da ja budem na njoj sa samo jednim turnirom a drugi ljudi su igrali toliko puta. Ne boj se, imam nameru da odigram sa vama još neki put.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 12.06.2012, 21:11

Aaaa provalio si me, cekamo te radujem se vidjenju,znamo da ne pijes bicje pita sa sirom i mesom. Kralju...
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Prethodni

Povratak na Ostalo