kako tempirati formu(i ostati u istoj)

Kako popraviti igru?

kako tempirati formu(i ostati u istoj)

Postod Pedja » 16.05.2011, 14:22

Trenutno me deru svi iole ozbiljniji(za razliku od pre 2 nedelje kad sam igrao stvarno dobro)...Koliko će da traje loša serija,šta učiniti da je prekinem(osim mita i korupcije)?Periodično mi se dešavaju ovakve stvari...Šta cenjeni forum ima da kaže na ovu temu? :evil: :?: :cry:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Re: kako tempirati formu(i ostati u istoj)

Postod First » 16.05.2011, 14:45

Meni se to desava kad preteram sa igranjem, dodje do nekog zasicenja. Moj ti je savet da ne pipnes reket jedno nedelju dana i onda ces se toliko uzeleti da ti ni Wang Hao nece moci nista :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 16.05.2011, 15:01

Cao Pedja, znamo se iz sparka. Igrali smo par puta pa ti mogu reci konkretno sta mislim. Da bi se to desilo, treba ti nesto sto na zalost ne moze da se ubrza. Treba ti iskustvo. Jednostavno, treba bar jos godinu dana da igras, da bi ti se smanjila razlika izmedju minimuma i maksimuma. Naravno da ce to vremenom biti bolje, ali kao sto i sam kazes, deru te oni koji su bolji. Oni nisu bolji zato sto imaju tehniku kao Zhang, vec zato sto duze igraju, imaju vise meceva u ruci i vec su prosli to sto sada prolazis. Ja igram dosta dugo i znam da mi je trebalo puno vremena da pocnem uvek da pobedjujem one od kojih sam objektivno bolji i ponekad da dobijam i one koji su bolji od mene. Trenutno igram lose, ali samo zato sto igram par puta godisnje, ali i dalje je to, kad uspem da uhvatim koncentraciju bolje od najbolje igre koju sam mogao da pruzim u prve dve-tri godine igranja.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 16.05.2011, 15:52

Koliko sam ja primetio i Filip i Pedja imaju PREBRZE rekete :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bindra » 16.05.2011, 22:25

Sto bi se reklo u mojoj bransi kad se pojavi neki klinac koji misli da zna da svira-Treba jos mnogo svadbarskog kupusa da pojedes pa da stanes sa nama za mikrofon.
To vazi i za stoni tenis,potrebne su godine i godine da bi postao stabilan igrac i da je sto kaze Filip mala razlika izmedju minimuma i maksimuma u igri.
Ja to najbolje znam jer sam u stanju da odigram neke poteze kao profi igrac a zato neke kao pocetnik.Ipak je dve godine igranja premalo za nesto ozbiljnije i stabilnije...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod filip » 16.05.2011, 22:53

@Ivan
Moj reket nije prebrz. Drvo je joola trix fast,
na forhendu imam t64 a na bekendu joola express one. Iako su gume brze, drvo je 75 grama i fleksibilno, tako da ipak ne upada u kategoriju ultra brzih reketa. Rekao bih da je kombinacija off, ali ne off+. Dugo nisam razumeo kada su mi iskusni igraci sa kojima sam se druzio govorili pre par godina da ne znam dovoljno o stonom tenisu. Trebalo je da prodje bar 4 godine treninga i igre da bih to razumeo. Na zalost, sada kada odgovor na to pitanje znam, ne stizem da igram. Naravno, to je samo privremeno i jedva cekam da opet zaigram makar jednom nedeljno.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Pedja » 17.05.2011, 12:10

bindra je napisao:Sto bi se reklo u mojoj bransi kad se pojavi neki klinac koji misli da zna da svira-Treba jos mnogo svadbarskog kupusa da pojedes pa da stanes sa nama za mikrofon.
To vazi i za stoni tenis,potrebne su godine i godine da bi postao stabilan igrac i da je sto kaze Filip mala razlika izmedju minimuma i maksimuma u igri.
Ja to najbolje znam jer sam u stanju da odigram neke poteze kao profi igrac a zato neke kao pocetnik.Ipak je dve godine igranja premalo za nesto ozbiljnije i stabilnije...

Dobro ti je ovo sa svadbarskim kupusom :D :P Hvala svima na dobronamernim savetima 8-) :? ...na putu povrarka u formu koliko već danas,ali i sutra !moraću nekog da oderem :P :D :P
Pedja

Postod ivan » 17.05.2011, 14:13

Hteo sam da kazem kad je brz reket da onda igrac mora biti dobro utreniran i tehnicki bolji, brzi refleksi, precizniji tajming. Sa sporijim se lakse igra ako se redje trenira.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Pedja » 17.05.2011, 14:31

ivan je napisao:Hteo sam da kazem kad je brz reket da onda igrac mora biti dobro utreniran i tehnicki bolji, brzi refleksi, precizniji tajming. Sa sporijim se lakse igra ako se redje trenira.

Danas sam od 17.15h sa Kaicem kod Davora,dodji da vidis brz reket(TBS+Baracuda max+729FX)...
Pedja

Postod ivan » 17.05.2011, 14:35

Pedja je napisao:
ivan je napisao:Hteo sam da kazem kad je brz reket da onda igrac mora biti dobro utreniran i tehnicki bolji, brzi refleksi, precizniji tajming. Sa sporijim se lakse igra ako se redje trenira.

Danas sam od 17.15h sa Kaicem kod Davora,dodji da vidis brz reket(TBS+Baracuda max+729FX)...

Dosao bih vrlo rado, ali imam neke obaveze.
ivan

Sledeća

Povratak na Trening