Trening - Rising of champion

Kako popraviti igru?

Trening - Rising of champion

Postod MarkoBuca » 11.02.2014, 14:01

Kratko cu objasniti...
Pre nekog vremena sam postavio oglas u formi poziva za zajednicko treniranje, sparing. viewtopic.php?f=7&t=1343

Upucujem apel kolegama rekreativcima koji su stidljivo pokusali da skrenu paznju na sebe.
Oglasi sluze da privuku paznju onoga koji cita, i da ga ohrabre da pokaze inicijativu, da pozove telefonom i kratko objasni svoju pricu, motivaciju, pa da utvrdimo
ima li interesovanja za dogovor. Od onoga koji objavjuje oglas dovoljno je sto je oglas napisao i objavio. Sta hocu?

Objavicu na jednom mestu sazeto pokusaje svih clanova koji su me kontaktirali putem sajta. Nadam se da cu ovim tekstom ispuniti neuspelu misiju
mog prethodnog oglasa. Mala stvar?
.............................................

1. Jel' još važi oglas?
Pozdrav
Bane, Voždovac (poruka izvesnog ''ekscentrika'' koji kaze da je sa Vozdovca. Nekoliko dana nakon prvog oglasavanja, pojavljuje se ponovo sa lucidnim predlozima:
''Igra mi se tenis večeras, imali neko zainteresovan (Banjica, Šumice ili gde odgovara'')

2. sportinoball kaze ''... stojim na raspolaganju''

3. opet excentric dodaje na svoje prethodne reci.... ''Novi sam na forumu pa nemam opciju da šaljem privatne poruke :(''

4. sportinoball, opet... ''... vidimo se u Šumice samo odredi termin.''

5. nastavljamo.........., Nikola koji je delovao normalno i pored vrlo ozbiljne predistorije. Kaze ovako: ''...Prvi put sam igrao 1999 (u podrumu za vreme bombardovanja) sa 12 godina i celo to proleće, leto i zimu. Posle toga dugo nisam imao sa kim da igram. Igram 1-2 nedeljno već godinu dana sa prijateljima sa kojima je napredak spor. Najviše mi odgovara sparing, jer samo tada mogu da vraćam loptice a da ne idem na to da postignem poen. Svoju igru procenjujem 2,5 od 5 u onom rekreativno amaterskom opsegu procene. Imam solidnu kordinaciju i kretanje. Nikad nisam imao treninge niti me je ko podučavao. Imam svoj reket. Živim kod Vukovog parka. Ako mislite da možemo da se uskladimo igrački i vremenski ja sam zainteresovan.''
Sa Nikolom sam igrao nekoliko puta i bio je solidan ali smo prekinuli vidjanje zbog neuskladjenih obaveza. Jedini momak sa kojim sam se do dan danas video i igrao, pristojan decko koji zna mnogo vise od udaraca u stonom tenisu.
064-2029-543
011-3806-145

6. duvla.... ''steta sto ovde na forumu ne postoji oglasna tabla za ovako nesto (ako gresim, molim da me se ispravi)
Znam da padaju dogovori za turnire i takmicenja, ali sto ne bi padali i dogovori za trening i neobavezno igranje...''

@MarkoBuca:
''Ja sam trenutno u istoj situaciji kao ti, imam volju ali ne i partnera :D
mislim po tvom opisu da sam ipak dosta iza tvoje forme, mada nije zabranjeno da se nadjemo da probamo''
- jasno i koncizno, ali duvla, tada sam vec izgubio ozbiljnost, nakon nekoliko slicnih ponuda. Ne znam kakav si igrac ali hvala sto si pokusao.

7. Ivan se javio da objasni neke pojedinosti o funkcionisanju postova, dakle covek nije deo ove price.

8. pepi357... Ok! Covek je jako daleko i ima sto, nudi igranje do mile volje...Super ali si predaleko za nekoga sa Karaburme. Pozdrav! :)

9. Marckony... ''Neko veceras oko 19h za stoni tenis. Lokacija sumice ili Banjica. Kolega ispalio a meni se igra.
063/221148 Marko.'' A onda par sati kasnije - ''Za danas obezbedjeno. Ako je neko voljan neki drugi dan, ja sam na raspolaganju. Pozz'' - Opet sindrom neodlucnosti sa pocetka.

10. spoonman... Kaze.... ''Da osvezim malo temu... Na raspolaganju sam za sparing. Odgovaraju mi lokacije u okolini Vozdovca, a moze i sire ;). Slavko''
- Opet ista matrica.

11. radan... ''Da pojednostavim , ako je u skladu sa pravilima foruma ostavicu svoj br. pa svako ko je zainteresovan moze da me kontaktira bez oklevanja da se odogovorimo. 065/3232532 Radan'' - Radane, uspeo si da pojednostavis vrlo jednostavu stvar. Mogao si i da pozoves telefonom i da predjes taj Rubikon.

12. Pepi, rado bih se odazvao tvom pozivu ali si mi mnogo daleko. Jos jednom, pozdrav i uzivaj u stondzi! :)

Nadam se da ce neki od igraca naci nacin da se medjusobno povezu i da odigraju partiju pingica i da ce mi biti zahvalni na trudu. Neka me neko ispravi ili doda komentar, slobodno. Voleo bih da cujem misljenje.
MarkoBuca

Pridružio se: 14.11.2012, 22:31

Re: Trening - Rising of champion

Postod pepi357 » 11.02.2014, 14:32

Marko, ja znam za jednu izreku, koja glasi: Onaj koji neće nadje milion izgovora, onaj koji nešto dovoljno hoće nadje milion načina.... Inače jeste teško naći nekog ko je dovoljno blizu, dovoljno igrački blizak sopstvenim mogućnostima, još da imaju i jedan i drugi isto slobodne vreme... itd. Parametri su zahtevni da bi čovek imao stabilnog saigrača za čestu igru. Ali upravo zbog toga mora da se napravi neki kompromis, za bilo koji od ovih parametara. Ili da se putuje malo dalje ili da se igra sa nekim malo jačim/slabijim od sebe, ili da se koriguju obaveze zbog raspoloživog vremena itd... Inače sa Karaburme do Vinče preko Mirijeva - 15min. doduše kolima, i zavisi koji deo Karaburme. Ja i drugar koga vidite na snimcima koje sam postavio često idemo kod Davora u Višnjicu na turnir ili sredom ili subotom pa mi je maršruta poznata :-)... Naravno ko god je u mogućnosti moj poziv još uvek stoji..veliki pozdrav...
Korisnikov avatar
pepi357

Pridružio se: 28.12.2012, 21:08
Reket: Drvo: Andras Podpinka Powertex OFF +
FH: Tibhar Evolution MX-P max
BH: Tibhar Evolution MX-P max

Povratak na Trening