Ubedljivo najbolji vid vezbanja udaraca. Imate gomilu videa na youtube-u, ali da objasnim ukratko: potreban vam je naravno sto, loptice, idealno je otprilike 100 loptica koje stoje u kutiji sa strane na recimo barskoj stolici, ali mogu i na stolu, i partner koji ima dve cuke u glavi i malo osecaja u ruci. Ovo zadnje je cesto najteze naci

. Za pocetak, partner treba da vam baca lopticu u odredjeno dogovoreno mesto na stolu, brzinom i vrstom rotacije koju se isto tako unapred dogovorite. Idealno je da vam partner daje lopte sa malom rotacijom na dole koju mozete i spin-ovati i drive-ovati. Za razliku od robota, rotacije su mnogo prirodnije, zadate su gumom protiv kakvih igrate, a postoji i prirodno odsustvo konstantnosti, usled razlicitosti lopti koje vam dolaze jer ipak dolaze od coveka. Vremenom mozete sve vise da varirate u kombinacijama koje vam partner daje, a granice u tome do koje slozenosti cete ici, su samo na vama. Posle par meseci, ovo moze da postane pravi bokserski trening po mentalnom i fizickom intenzitetu. Ono sto je dobro je da se ne razvijate samo dok udarate, nego i dok dajete loptice partneru. U pocetku cete verovatno crknuti posle 100 lopti, ali vremenom se i to poveca. Mozete ici tako da jednu seriju dajete vi partneru, a jednu on vama. Dobro je takodje i to sto ste posle sat vremena i recimo svako po sest serija loptica (jer lopte treba i sakupiti), mozete pravo na tus i u krevet. Napredak koji bi jedan amater ostvario sa tri multiball-a nedeljno posle 2 meseca bi bio takav, da bi taj igrac teoretski gledano, dobio igraca kakav je on bio pre 2 meseca izuzetno ubedljivo. Jednostavno ne postoji bolji i brzi (a nekad i jedini) nacin da se napreduje. Ja sam radio multiball nekih pola godine i recimo da sam tada, za to vreme, dobio takav prvi napad, da sam parirao mnogo boljim igracima samo na osnovu toga. Naravno to je sad malo opalo jer ne igram, ali odredjeni osecaj koji tako dobijete, vam ostane stalno. Imam neke tibharove treninge koje sam skinuo sa net-a, pa ih probajte potraziti. Ako neko ne moze da nadje, a zainteresovan je, snimicu ih ja ili podici na net. Topla preporuka i pravac na posao!