Od ove tri ponudjene opcije, neka bude ne bas kiloster al, recimo napredni kiloster

.
Sa ovim ujedom kobre sam zapazio jedan problem vezan za moju igru: prvo, nemam tehniku da stavim tri forhenda na sto uzastopce, a drugo prva dva obicno budu izblokirana jer ni oni nisu nesto jaki, pa mi onda dolazi brza skoro prazna lopta na bekhend i to onda ne mogu ni travom da izblokiram. Tako da mi napadanje spinom izgleda kao losa taktika, vise bih bio strpljiv i napadao samo visoke lopte gde bas mogu da steknem inicijativu, a ove nize bih iz fohenda blokirao, drajvovao, ili rezao, tako da neka protivnik vuce spin, a ja cu onda da stopam travom.
Dakle taktika: iz bh stopam top spinove na stolu, a bekspin agresivno guram (ovo jos moram da usavrsim) tako da uhvatim protivnika van balansa, da ne moze da me jako napadne. Iz fh, igram drajv na top spin, a na bekspin rezem, tako da protivnik vuce prvi spin koji je obicno sporiji, pa da mogu da ga stopam travom na bh, ili da ga udarim ravno na fh. Tako sam ja mislio da igram.
A imam jedan antispin u fioci (Butterfly Super Anti), al onda ne bih mogao sa njim ovako da igram na forhendu ako bih stavio antispin na forhend. A da ga stavim na bh, kontam da bi sve bilo slicno ovoj mojoj sadasnjoj travi, samo manje nezgodno za protivnika. Takodje, sta je to apsorber, ako je to neka kilava guma, koja niti daje mnogo spina, niti ga prima, to sada imam

. Prakticno ovu sadasnju gumu na forhendu bih definisao kao hvatljivi top sheet na energy-absorbing sundjeru od antispina

.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."