Kako igrati travom / antispinom

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati travom / antispinom

Postod Vladojica » 14.02.2012, 22:09

ivan je napisao:Mada mislim da samo pokusavas da nadjes razlog da kupis novu gumu ;) :D

Jeste, ja sam zavisnik od isprobavanja nove opreme :D. Evo sa ovom sadasnjom kombinacijom mi nista ne fali, izbalansirana je ekstra za igru blizu stola, ali ja i dalje nesto razmisljam, a u stvari samo hocu da probam nesto novo, iz razloga da probam nesto novo :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod filip » 15.02.2012, 00:06

zbog da jedes g... :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 15.02.2012, 00:09

Ja igram sa dva softa, na fh i bh i poprilicno sam zadovoljan, iako se jos uvek navikavam na igranje softovima, proslo je tek dve nedelje. Da, soft moze dati vrlo dobre rotacije, kako u igri, tako i prilikom serviranja. Reketas je imao priliku da se uveri kako je lako igrati softom, probao je ovaj moj challenger. Lepo idu i fh i bh spin. E sad, softove sam stavio zbog mnogo bolje kontrole prilikom udaraca, od bilo koje klasicne gume. Svi udarci se izvode sa vecom sigurnoscu, pocevsi od spina, preko tacke, flip, pushblok, kontre...Jedino je malo problem klasican blok na brzi spin, ali polako i to hvatam. Za razliku od trave, softom se moze i treba napadati, kao i sa klasicnom gumom. Udarac ima snagu, brzinu i kontrolu. Igra se uglavnom kao i sa klasicnim gumama, s tim sto treba savladati blok prilikom brzog spina i koristiti sto vise ravne udarce, jer loptica tada najvise propada. Potreban je period privikavanja, jer koliko smeta protivniku, toliko zna i meni da pravi problem, ukoliko ne otvorim dovoljno reket, ali sve ce to polako leci na svoje ;-)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 15.02.2012, 00:14

filip je napisao:zbog da jedes g... :D

Hahhaha, jes', sto bi rekla Natasa Bekvalac :D hahahha

Al necu da menjam, ostacu cvrs'. :D Znaci ne menjam nista, samo usavrsavam, dok ne pobedim Ivana sa ovom kombinacijom! To ce biti znak da sam naucio! :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 15.02.2012, 00:17

@First, moramo jednom da odtreniramo, posto soft daje manje spina od obicne gume, bas me zanima kako bi to izgledalo, tj. verovatno bi ova moja trava za tebe sa dva softva bila manje zeznuta...
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 15.02.2012, 00:31

Treba da otvorimo kladionicu. Ko ce pre da promeni nesto? First ili Vladojica? Ja stavljam pare na Prvog! :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 15.02.2012, 00:55

Vladojica otvori temu pa je onda sam zaspamuje...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 15.02.2012, 00:59

Da, zatrolovah i ovo, moramo malo da uozbiljimo forum ;). A dobro je sto si spojio teme, procitao sam Luciceve komentare sa pocetka i stvarno su korisni, za razliku od ovog sada u sta se pretvorila ova tema. :)
A filip mi dade ideju: mozemo otvoriti kladionicu spinnaspin kao sto je sad otvorena kafana, pa da padaju opklade :)
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 15.02.2012, 01:06

kladionica vec postoji. A i ovde treba pobrisati ponesto.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 15.02.2012, 01:51

@filip
Druže, ako uložiš veću kintu na mene, odmah menjam sutra opremu, pa delimo dobit 60:40 u tvoju korist, može? :):)

@Vladojica
Možemo da odradimo trening, ali samo da znaš da soft uopšte ne reaguje na travu, tj. ja tebi dam praznu loptu, ti meni vratiš praznu, ili ako ti ja dam rotaciju, ti je promeniš, a ja je onda samo ublažim, nema tu balona, tako da travu napadam, kao da igraš klasičnom gumom :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

PrethodniSledeća

Povratak na Trening