Kako igrati travom / antispinom

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati travom / antispinom

Postod djordjestanic » 24.08.2011, 01:49

Ima ovde igrača koji je dobijao Primorca!

To je Doca Prokić moj stalni sparing partner. Mislim da je Doca rekao da je bilo negde 4 : 3 za Primorca ili tako nekako.

Neven Karković je isto bio jako dobar. Mislim juniorski reprezentativac.

Niko u toj generaciji nije bio veči radnik od Primorca i to se vidi čak i danas, kada on još uvek igra ludački a ostali su otišli u penziju ili bolje da su otišli.

Mada mislim da Pera Hrnjak misli na matorog Kneza jer sam njega video a nisam video mlađeg igrača sa istim prezimenom.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod krox » 25.08.2011, 02:34

evo da rijesimo koji knez je u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=g-u2sn6X3ic

ako nije ovaj iz videa, onda je stari knez, koji je isto poznati igrac svakako...
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod phrnjak » 25.08.2011, 10:49

To je taj. Odlican mec.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Nasta » 23.11.2011, 21:33

djordjestanic je napisao:Jednostavno, primis servis travom, onda odigras duboki push i kad ti dodje lopta iskocis i zavuces spin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odlican odgovor :D
Nasta

Pridružio se: 23.11.2011, 21:16

Taktika sa travom

Postod Vladojica » 14.02.2012, 18:30

Sada kada sam naucio sve udarce u stonom tenisu, mogu da pocnem da razmisljam o taktici :D

Salu na stranu, dosta ljudi mi je savetovalo da na forhend stavim neku brzu gumu sa dosta spina, jer ova moja trava je najnezgodnija kada se "hrani" spinom, pa bi nekako iz tog spina koji ja dajem proistekao i spin koji mi saigraci vracaju i onda bi trava dosla do izrazaja. Medjutim, sa druge strane, gledam opremu Amelie Solje i Dr Neubauera i oni imaju short pips ili tako neke bobice i na forhendu, pa sam se pitao u cemu se sastoji njihova taktika da imaju takve gume na forhendu, sta oni time hoce da postignu, u odnosu na recimo Joo-a koji ima T64.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Re: Taktika sa travom

Postod reketas » 14.02.2012, 18:48

Moj amaterska logika kaze da ako si ti na servisu , onda zavrti sto jace mozes servu cistom gumom, pa sledeci udarac" namuljaj " tvojom travom(bese ox ) , ako ti opimpla , onda napadaj cistom gumom . U slucaju da dobijes napad spinom , destruisi travom i sve tako dok ne dobijes loptu za napad ili dok protivnik ne pogresi. Ja sam dotle razradio taktiku , za vise informacija morace neko strucniji da se javi.
Najopasniji su igraci koji udaraju travom sve rotirane lopte , ali to je onda ultimativni nivo.
Ovo se odnosi na travu kojom ti igras.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Vladojica » 14.02.2012, 18:54

Aha, al sto recimo Amelie Solja ne stavi neku gumu, umesto kratkih bobica na forhendu, kada gumom moze da se ostvari rotiraniji servis. Tako nesto sam razmisljao...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod reketas » 14.02.2012, 18:58

Verovatno ne zna da vraca servis ni iz forhenda :mrgreen: :mrgreen:
Ona igra taktikom sto vise ukilaviti stoni tenis.
Salim se . Napadi softom su vrlo nezgodni. :hello:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Torbaja » 14.02.2012, 19:24

Joo kao i Chen ima odlican fh i bila bi steta da ga ne koristi, bas zbog tog ubitacnog fh se i smatra modernim def igracem za razniku od Chtchetinine. A mislim da igrac sa stilom Amelie u muskoj konkurenciji ne bi mogao nikad da bude u prvih sto.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod ivan » 14.02.2012, 21:12

Sastavio sam temu sa postojecom. Na pocetku ima korisnih saveta, narocito LucicaNs koji igra onako kako bi Vladojica hteo da igra. Inace Vladojice, bez uvrede, ali ti ne vuces spin sa forhenda, sta ce ti guma sa dosta spina? Imas tajming kao Liu Guoliang, udaras ravno loptu, pre ili u najvisoj tacki, bolje bi ti leglo nesto sa ne tako puno spina. Mozda i soft, neki softovi daju poprilicno rotacije kod servisa.
Mada mislim da samo pokusavas da nadjes razlog da kupis novu gumu ;) :D
Kad malo razmislim, imao si brze drvo pa si zapeo da uzmes sporije, sad ti spor forhend pa moras brzu gumu, onda ce ti biti losa kontrola pa ces kupiti tanju gumu, pa ce ti svi lako vracati spin, pa ces onda opet brze drvo... ko su ti ljudi koji te savetuju, ko da su neki preprodavci polovne opreme...?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Trening