ivan je napisao:imali ste istog trenera, pa kako to da Rade postade reprezentativac a ti bas nista ne nauci? Mrzeo te trener?
Dakle tvoj smisao za humor nema granica... Priznaj da si na yt pogledao markovic-waldner i setio se brojnih beckhend tackica koje si ispratio pogledom dok se posao na suprotnu stranu od loptice ha ha ha... Super su mi bili treneri ( i Proka i Bata Milicevic koji sada igra turnire kod Britke), samo bilo je mnogo boljih i redovnijih od mene.. Ja sam trenirao taman toliko da jednog dana kada budem igrao amaterski za svoju dusu (to je sada) mogu da derem Ivana Dobrosavljevica i kada ne doruckujem - da ga posaljem po burek i jogurt
Vidi, ima jedna velika razlika izmedju tebe i Radeta, on covek malo prica i puno pokaze za tablom a ti pricas vise nego pevac Sofronije a bas nista ne pokazujes za tablom. E zato je on to sto je, a ti jos ne umes da pimplas.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
Da je ovaj forum ozbiljan,moderator bi vas prvo upozorio pa izbacio izbacio obojicu zbog off topica. Čitam o tački i onda mi uleti pismo,pa na drugoj temi isto.Neozbiljno ,žao mi je . Otvorite diskusiju o igračima pa ih analizirajte ponaosob svakog. Evo Radeta Markovića prvog
lepo je poznavati takvog igraca, pokusajte da iskoristite to svaki set sa njim je kao 20 meceva sa prosecnim igracem"na nasem nivou", posle svake partije sa grmijem ja napredujem 100%, bog te pita koliko sam napredovao do sad:)
da je moderator resio da izbaci neozbiljne postove i banuje autore istih, forum bi ostao bez 90% postova i pola clanova. No nikad nije kasno za prave odluke...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people