Napredak

Kako popraviti igru?

Re: Napredak

Postod zorog » 16.08.2012, 23:16

[quote="ivan"]Ne, on ti je bas pravi protivnik, zato sto se ti ko i vecina drugih pocetnika dobro snalazis na cistu igru i samaras i povuces poneki spin, to i svako dete koje pocne da trenira u nekom klubu prvo nauci. Moras da znas na svaku loptu kako da odgovoris da bi mogao da prevedes SVAKI poen na to sto ti znas i za to mora da resis mnoge druge udarce, vracanje serve, pimplove, gurnute lopte, visoke lopte, sajdspinove... trava ti je dobra za vezbanje. I procitaj temu koju sam pomenuo.
Procitao sam bas pre neki dan...svih cetrnaest strana i to vec drugi put :)...ali je praksa nesto drugo i bez nje nema napretka.Al bice bolje :wink:

[quote="Vladojica"]Zoroze, samo treniraj, promeni hvat i treniraj :D
Nema sanse da promenim,makar poludeo,hocu da budem kao kinezi i gotovo :wink:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod zorog » 16.08.2012, 23:22

ivan je napisao:Ne, on ti je bas pravi protivnik, zato sto se ti ko i vecina drugih pocetnika dobro snalazis na cistu igru i samaras i povuces poneki spin, to i svako dete koje pocne da trenira u nekom klubu prvo nauci. Moras da znas na svaku loptu kako da odgovoris da bi mogao da prevedes SVAKI poen na to sto ti znas i za to mora da resis mnoge druge udarce, vracanje serve, pimplove, gurnute lopte, visoke lopte, sajdspinove... trava ti je dobra za vezbanje. I procitaj temu koju sam pomenuo.
Procitao sam bas pre neki dan svih 14 strana :wink: i to vec drugi put...ali bez prakse nista,mada ima korisnih saveta,to stoji. Bice bolje :wink:

Vladojica je napisao:Zoroze, samo treniraj, promeni hvat i treniraj :D

Nema sanse da promenim hvat...jos uvek ne,makar crkao:)
Treniram krisom,cisto da znas ;)
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod scvlada » 17.08.2012, 07:52

Napredovao jesi,evo igrali smo pre mesec,dva i u sredu opet.Bolji ti je bekend,spoji si neki put i po tri udarca u nizu bekendom.Jos uvek mnogo skaces dok igras,znaci shase je zakon,to vezbaj i ne udaraj iz sve snage svaki udarac.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod zorog » 17.08.2012, 10:01

scvlada je napisao:Napredovao jesi,evo igrali smo pre mesec,dva i u sredu opet.Bolji ti je bekend,spoji si neki put i po tri udarca u nizu bekendom.Jos uvek mnogo skaces dok igras,znaci shase je zakon,to vezbaj i ne udaraj iz sve snage svaki udarac.

Da,da...zakljucio sam da sam prebrz za svoju tehniku ;) Ej Vlado...a sta je shase? :scratch: Ozbiljan sam :?:
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod filip » 17.08.2012, 10:25

shase-reš koraci su najbolji za tebe :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod sanja » 17.08.2012, 10:51

scvlada je napisao:Napredovao jesi,evo igrali smo pre mesec,dva i u sredu opet.Bolji ti je bekend,spoji si neki put i po tri udarca u nizu bekendom.Jos uvek mnogo skaces dok igras,znaci shase je zakon,to vezbaj i ne udaraj iz sve snage svaki udarac.

Da li sam ja to dobro videla??!!!!Ne verujem sopstvenim ocima. Vlada reklamira kretanje u stonom tenisu :rotfl:
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod scvlada » 17.08.2012, 11:02

Da li sam ja to dobro videla??!!!!Ne verujem sopstvenim ocima. Vlada reklamira kretanje u stonom tenisu

Moram da reklamiram.Vidiš ja kad bi odlučio da treniram i da napredujem ja bih radio tri meseca samo kretanje,ništa drugo.A pošto nemam neku želju za istim ,ja ću biti predstavnik banderaša. :wave: :wave: :wave:
scvlada

Postod zorog » 17.08.2012, 11:23

Sve je to super, ali ja i dalje ne znam sta to znaci...ni google nece da mi kaze :) Al dobro, u svakom slucaju cu vezbati te shase korake ;)
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod scvlada » 17.08.2012, 11:30

scvlada