Hajde ja da pokusam da smirim strasti. Posto sam se cesto nasao u ovakvoj situaciji da jedan vuce na jednu, a drugi na drugi stranu i na kraju ispadne ili nesporazum ili nesto drugo... Recimo da je koja stvarno pocetnik i da ga je u neku ruku sramota da postavi video, jer misli da ce mu se ovde neko smejati. Tu mogu da ga razumem, ali moram odmah da ga razuverim da ce mu se bilo ko ovde smejati. Ovde smo svi amateri, rekreativci i nemas razloga da se stidis, pa makar i ne umeo lopticu da pogodis. Djordje ti kaze da postavis video da bi pogledao kako udaras lopticu i odmah ti ukaze na sve greske. Nema tu nista lose. Samo okacis video i to je to. Evo ja ti garantujem da ti niko nece dati neki uvredljiv komentar, naprotiv, svi ce gledati da ti savetima pomognu koliko znaju. Ovako tvrdoglavo odbijas da postavis video, a da pri tome nedas razlog odbijanja. Iz svega procitanog, ja sam dosao do zakljucka da verovatno imas neku blokadu da ti se neko ne smeje. Nece, veruj mi. Ovde su svi normalni i samo ces biti na dobitku. Tvoj primer ti je kao da pozoves majstora na telefon da mu kazes da ti se pokvario automobil, a kad te on pita sta ne valja, ti ne znas da mu objasnis i kad ti kaze da ga dovezes da ga on pregleda i popravi, ti odbijas da ga odvezes. Pa kako onda ocekujes da ti neko pomogne

Bez ikakve zle namere, ako zelis da ti djordje ili bilo ko drugi pomogne, okaci taj (fuckin

) video, jer je to jedini nacin da se vidi gde gresis (ako gresis) i koji bi koristan savet mogao da dobijes. Hajde sada bez tenzija, opusteno