Trening za pocetnika

Kako popraviti igru?

Trening za pocetnika

Postod Marecare » 25.07.2014, 10:28

Zdravo društvo. Evo ja rešio sa 35 god da pocnem da igram stoni tenis. Par puta bio u Sumicama sa jednako lošim drugarima, ali imam želju da naučim pravilno da igram. Cilj: da mogu da igram da ne izgledam kao debil :mrgreen: I realno njih da pocnem da derem.

Salu na stranu jako mi se dopada ovaj sport zaista je uzivanje, dinamican, treba ti tehnika ali bez mozga ništa. E sad, gde ja i kako da treniram (inace sam na Vozdovcu pa mi je blizu i Banjica i Sumice). Mislim glupo mi da se pojavim u nekom klubu sa decom da ih plasim :)

Mozda najbolje da nadjem nekog privatno da 2 sata nedeljno me uci najosnovnije stvari, ne znam da li bi to neko radio i koliko bi me to kostalo?

Reket koji mi danas stiže Primorac OFF-, sa jedne strane Tackiness D 1,5, a sa druge Friendship Focus 1 1,8mm. Sad valjda se nisam mnogo zahebao, znam da sigurno jesam malo al valjda nisam mnogo 8-)

Pozz
Marecare

Pridružio se: 24.07.2014, 11:41

Re: Trening za pocetnika

Postod Pedja » 25.07.2014, 12:01

privatno ti je cena prosecno oko 10 eur na sat,koliko ja znam....mogu ti dati telefone barem troje ljudi koji to rade,ali u privatnu poruku,ako si zainteresovanda ne ispadne da ih ovde reklamiram
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Marecare » 25.07.2014, 12:58

Hvala Pedja moze svakako
Marecare

Pridružio se: 24.07.2014, 11:41

Postod ivan » 25.07.2014, 14:30

Idi po klubovima i raspitaj se imaju li negde grupne treninge za odrasle (koji nemaju ambicije da budu sampioni :) ) . Tako te izadje dosta jeftinije a imas i sa kim da igras.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Koman » 02.12.2014, 05:50

Pozdrav, zanima me da li je neko u medjuvremenu nasao negde "grupne treninge za odrasle"?

Ja sam se raspitao po par klubova koje sam nasao na netu. I jedino sto sam nasao je: jedan od trenera bi pristao da trenira - minimum 4 coveka po 3000din - 2x nedeljno.

Uglavnom: mislim da cu poceti sa individualnim treninzima uskoro, lokacija Sparks ili Sumice, potrebni su mi brojevi telefoni trenera, slobodno saljite na PM. Nadam se da cu naci neku povoljnu ponudu!

Hvala!
Koman

Pridružio se: 23.11.2014, 15:29

Povratak na Trening