Iskustva u radu sa decom

Kako popraviti igru?

Re: Iskustva u radu sa decom

Postod scvlada » 11.11.2013, 11:21

Odlična igra,biće to veliki šampion.Samo nek nastavi da trenira | :thumbsup:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Džon » 11.11.2013, 12:03

Odlična igra za svoj uzrast tj godine, a što se tiče plača neka, bar pokazuje jaku želju za pobedom. Samo napred. Pozdrav iz Kovačice!!!
Džon

Pridružio se: 26.09.2013, 17:41

Postod milantra » 11.11.2013, 17:05

Pozdrav,
Mogu samo da se složim sa prethodnicima u oceni da Marko za svoj uzrast igra odlično. Emocije koje je Marko ispoljio na meču (suze), su sasvim razumljive za dečaka koji je posvećen igri i želji za pobedom. Došlo mi je u jednom trenutku kada je Marko prišao kameri da ga poljubim u glavu i da mu čestitam na ovakvoj borbenosti. Samo neka nastavi da trenira. Marko ima potencijala da postane izvanredan igrač. Kada on uspeva da se nosi rame uz rame sa 3 godine starijim dečakom, koji sigurno duže trenira od Marka. Moja poruka Marku bi bila: Glavu gore majstore! Samo napred! Vidimo se na nekom turniru.Voleo bih što pre da te upoznam. :wave: :good:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Cermet » 28.01.2014, 23:43

Dobro veče, hvala još jednom na komentarima, prošlo je 2,5 meseca pa se javlja mogućnost za sumiranje nekih promena i razlika, pogotovo što su neočekivane, a prilika za to se ukazala na Svetosavskom turniru u Novom Sadu.

Ono što je mene iznenadilo (na žalost retko idem sa Markom na trening, a i on u poslednje vreme više igra šah), to je što je sada u priličnoj meri opustio bekhend i njime je napravio dosta poena, pimpl mu je relativno solidan, ali broj tačaka iz forhenda je po meni previše veliki i one, iako idu na sto, nisu pravilne, a spin, udarac koji je prvi naučio i ranije ga najviše koristio, sada gotovo uopšte ne koristi (mada realno i nije bilo nešto prilika za to), što mi se ne sviđa.

To bi trebalo da poboljšamo i da povratimo i povećamo procenat udaraca iz forhenda na koje odigrava spinom, ali kako to sprovesti?

Evo dva skoro cela meča, nisu dugi pa bih molio Milantru i druge iskusnije da iskomentarišu i predlože načine za poboljšanja. Marko će uskoro napuniti 6 godina.

Hvala
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Prethodni

Povratak na Trening