Kako dobiti 8:0 ?

Kako popraviti igru?

Kako dobiti 8:0 ?

Postod ivan » 13.10.2012, 22:03

I ranije sam umeo da izgubim 10:5, 8:2, i slicno, ali danas 8:0 vodim u petom setu i izgubim protiv Nese Aksentijevica. Ovo je najveci preokret u kom sam ucestvovao, nazalost s pogresne strane :D
Recimo mnogo puta sam gubio od Davora 8:2, cim on malo pojaca udarce sa svojim reketom poput daske, gotovo je, na to sam se vec navikao. Od Hrnjaka slicno, cim resi da me pusti i pocne da vraca kratke visoke balone gotovo je. Onog momenta kad protivnik pocne da lose vraca serve tj visoko, ja nema sanse da pobedim makar vodio i 8:0. Posto nema sanse da to uvezbam na robotu (naime Davor nema loptice u sali), smislio sam lukav plan: dacu recept svima za igru protiv mene kako bih dobijao vise lopti koje treba da uvezbam. Evo recepta: svaku moju gornju i praznu servu (tj mozda da generalizujemo - loptu) vratite kao da je donja , podici ce se kratko visoko balonce a ja to ne mogu ni najjacim udarcem da prebacim preko mreze. To mogu svi koji igraju u Visnjici da potvrde.
Preferiram Jelen pivo ali nisam preterano dosledan. Hvala. :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Kako dobiti 8:0 ?

Postod Vladojica » 13.10.2012, 22:29

Obradovacu te, citao pre neki dan sam da su u kineskoj Super ligi ove godine uveli pravilo (zbog tv prenosa i brzeg zavrsavanja meceva) da ako u odlucujucem setu bude 7 poena razlike, taj mec se zavrsava u korist onog ko vodi.
Eto, ovaj tvoj primer dokazuje koliko je to pravilo glupo.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Re: Kako dobiti 8:0 ?

Postod jbgwtf » 13.10.2012, 23:16

odigras ono sto si igrao tih 8 poena :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf