Ilegalan servis Xu Xina

Kako popraviti igru?

Re: Ilegalan servis Xu Xina

Postod ivan » 30.08.2012, 23:16

samo prekini da igras protiv onih koji namerno krse pravila i jos im reci zasto i na pragu smo iskorenjivanja losih pojava u drustvu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod krox » 30.08.2012, 23:21

uf imo sam i ja jednom svadju , ali vise raspravu, potpuno identicna situacija, protiv ljevaka. Sakrivao je servu tijelomi nabacivao si a ja mu nikako nisam uspio objasniti da nesmije. uglavnom ja nisam vidi odobro jer kao to ej zbog kuta gdje ja stojim ( a stojim kao ma long na slici) i jer je on ljevak pa sam ja kao kriv sto nevidim( da stoji msa kontra strane kako ljevak ljevaku stoji vidio bi onda) , e sada ko je u pravu...
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod Vladojica » 31.08.2012, 06:18

Sve je to relativno, nekada su sakriveni servisi bili dozvoljeni, svi su tako servirali i ne vidim da je neko kukao. Niti se ko od igraca zalio da se otrovao starim lepkom, niti je Fabian Akerstrom osvojio svetsko prvenstvo, niti je bilo ko zeleo 2mm vecu lopticu, ali je ittf uveo sva ta nesprovodljiva pravila i od sporta u kome sudija bukvalno ne treba napravio nauku, pri cemu kada bi dali sudijama da ocene koliko je 16 cm odokativno garantovano bi se procene kretale od 10 do 30 cm... Po meni sva ta pravila treba ukinuti osim pravila da gume budu razlicite boje.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Prethodni

Povratak na Trening