kvalifikacije za prvu ligu srbije-rezultati

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

kvalifikacije za prvu ligu srbije-rezultati

Postod profesionalac » 03.06.2012, 14:55

žene: Vojvodina - B. Gradište, Unirea - Uzdin, Hajduk Veljko - Negotin, SFS Borac - Paraćin, Barajevo - Beograd, Crvena zvezda - Beograd
muškarci: Bačka Palanka, Bačka Topola, Prva petoletka - Trstenik, Topličanin - Prokuplje, Borac - Valjevo, Budućnost -Mala Krsna,Brezovica- Štrpce, Lešak

kvalifikovali su se:
1. toplicanin - prokuplje
2. backa palanka

1.vojvodina - b.gradiste
2.crvena zvezda - beograd
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Re: kvalifikacije za prvu ligu srbije-rezultati

Postod scvlada » 03.06.2012, 21:02

Bravo profesionalac,hvala na informacijama.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 03.06.2012, 22:03

A jel ispao neko ove godine iz Prve lige, ili su samo prosirili ligu za sledecu sezonu?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Francuz » 05.06.2012, 13:07

Zelim sa iskoristim priliku da se zahvalim STK-u Valjevo sto su pokazali ogroman fer plej pa ulozili zalbu kod saveza srbije i ne znam kako protiv pravila dobili spor i omogucili mi da ne igram na ovo takmicenje. Svaka cast Valjevo veliki ste sportisti !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod djordjestanic » 06.06.2012, 16:45

Molim te da ovo razjasniš, baš me interesuje šta se dešavalo.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Francuz » 06.06.2012, 17:29

Evo pokusacu Djordje.

Ja sam igrao stoni tenis u Francuskoj dugo ali nisam uospte skoro pipno reket jedno 5 godina.
Doselio sam se u Srbiji u Julu 2008. godine i poceo da igram ponovo od ovog Novembra odprilike.
Znaci nisam nigde bio registrovan igrac u najmanjoj ruci 5 godina.

Upoznam Ljubu Milosevica koji me pita el igram negde, ja kazem ne nigde.
On me onda zapita da li bi hteo da igras za klub gde ja igram (Buducnost mala krsna) kao treci igrac za baraz za plasman u prvu ligu.
Ja mu kazem, ako ti mislis da sam dovoljno dobar i nista me ne kosta nema problema.
On mi kaze, svakako nas treci igrac daleko da ima nivo ti si sigurno bolji a nigde ne igras.
I tako se dogovorimo da uzmem legitimaciju za Buducnost.
Odemo ja i predsednik kluba u Beogradski savez i sve uredno potpisemo i uradimo da bih bio legitimisani igrac kluba.
Taskovic nas napomene: Moze da igra pojedinacne turnire ali ne sme da ucestvuje u regularnom delu lige jer nije bio prijavljen na pocetku godine.
Mi kazemo ok nema frke on ce samo uleteti za baraz, Taskovic kaze OK ne bi trebalo da bude problema to se vec videlo i nije protiv pravila.

Nista ja treniram malo vise da bi se spremio i prijavi me Krsna.
Izbacena je lista igraca prijavljena od strane ekipa koje ucestvuju na to takmicenje na zvanicnom sajtu saveza i ja jesam na toj listi. Evo i link : http://www.stss.rs/novo/detaljnije_463_ ... rbije.html

Onda par dana posle i to dve nedelje pred takmicenje, dobijem poziv od kluba koji mi kaze da mozda necu moci da nastupam zato sto je Valjevo (2. u ligi iza krsne) ulozio primedbu i pozvao se na to da nisam bio upisan na spisku igraca na pocetku godine. I ne znam kako ... takmicarska komisija (2 od njih 3) odluci da da ne moze da igra taj Stevic. Evo link : http://www.stss.rs/novo/detaljnije_468_ ... -liga.html

Krsna zelela da ulozi kontra-zalbu i poziva se na to da ako neko ima pravo da se registruje i trazi se novi spisak igraca za novo takmicenje (baraz nije regularna liga) onda zasto ne mogu i ja da igram.
Tu je zatrazeno da se spusti lopta i da pomirimo time da nije vazno da li imam pravo da igram, da je samo bitno da ja ne mogu da igram.

E sad ja sebe pitam:
1/ Zasto se trazi ponovo spisak igraca za taj baraz ako ne moze da se menja spisak predat na pocetku godine?
2/ Pozivaju se na to da pravilo za takmicenje u 1. ligi ne dopusta da se dodaju novi igracu na spisak predat na pocetku godine. Ali koliko ja znam 2. ligu centar organizuje Beogradska liga, gde vaze pravila te lige. A baraz je drugo takmicenje koje organizuje Savez Srbije i onda ne moze biti nastavak 2. Lige jedini kriterijum da se ucestvuje je da se stekne pravo time sto se ekipa plasira na jedna od 2 prva mesta u svoju 2. ligu.
3/ Kako se to desilo da pre par godina koliko sam ja cuo da isti slucaj igraca koji je dosao iz Nemacke ili Austrije nije izazvao nikakav problem a sada od jednom se razmatra.
4/ Sa obzirom da je doneta presuda od strane Saveza Srbije za ovaj slucaj, ocigledno da j utvrdjeno da nikada niko nece moci vise da uvede igraca za baraz ili da svaka ekipa koja se zali dobice spor. Ako nece da tako bude morace da promene statute.

Zasto je to Valjevo uradilo? To ne znam, cak ne znam ni ljude i ne sumnjam da su kul likovi.
Ja znam da je taj potez bio totalan nizak i potpuno nesportski sa obzirom da ne znam kako su dobili to da me iskljuce (nisu me nikad ni videli, niti znaju kako igram) a nema uospte osnova za to.

Ja samo znam da prema meni nisu ispali fer, ja sam samo hteo da idem da igram ... a koliko sam cuo ... nisu imali ni jednu sansu za dalji plasman. :rotfl:

eto djordje ... sorry za dugu pricu.
Poz
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 06.06.2012, 18:03

I ja sam se interesovao za te situacije, dok smo imali sansu da udjemo u baraz u nasoj ligi. Mislim da je osnov tih problema to sto postoje dva dokumenta, Propozicije takmicenja, i Pravilnik, koje imaju razlicito propisan ovaj clan. Tad je bila prica da ako na baraz dodje novi igrac, protivnicka ekipa ima pravo da ulozi prigovor po jednom od ta dva dokumenta i sudija mora da postupi po njemu, ali ova ekipa sto je dovela igraca ce dobiti na sudu zbog drugog dokumenta koji je stariji. Jedini problem je sto ce to sudjenje biti zavrseno jedno 2 godina nakon baraza.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 06.06.2012, 18:19

Razumem šta si napisao ali ne znam pravila u tim ligama.

Postojalo je pravilo da igrač čim je registrovan za klub, može da igra i ekipna takmičenja za taj klub.

Bitno je da se registruje. Koliko shvatam ti si registrovan bez problema. Po meni (ALI NISAM STRUČNJAK ZA OVU OBLAST A POSEBNO ZA BEOGRADSKI REGION) ti si mogao odmah i ligu da igraš.

Barem su takva pravila bila ranije u vojvođanskim ligama.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 06.06.2012, 18:31

Pa ja mislim da nije fora da neka ekipa igra sa jednom postavom celo takmicenje, a onda da se pojaca specijalno i samo za baraz, to mi nekako lici na sticanje ne fer prednosti. Treba da postoji definisano vreme kada moze da se vrsi trange frange sa igracima, neki prelazni rok, a posle toga samo igra :P
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod LucicNS » 06.06.2012, 20:46

djordjestanic je napisao:Barem su takva pravila bila ranije u vojvođanskim ligama.

Bila su do pre 5-6 godina.

Sada moze da igra samo na pojedinacnim takmicenjima, a jedino skupstina, kao najvisi organ
moze nekom da dozvoli ko se registruje posle prelaznog i da igra u ligi. I to samo pre pocetka lige,
a sa dobrim razlogom.

Baraz inace SPADA u ligaski deo takmicenja jer se liga uglavnom igra da bi se videlo ko ce gde dalje otici, a do kraja baraza se to ne zna.
Jedino ne moze biti baraza za gornji deo Super lige i za donji deo beton lige.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Sledeća

Povratak na Takmičenja