Milan je napisao:Eto nas! Biće to dobar turnir!![]()

milantra je napisao:Milan je napisao:Eto nas! Biće to dobar turnir!![]()
Čuj dobar biće ODLIČAN, jer su dolazak najavili igrači iz Jagodine, Kragujevca, Niša, Vrnjačke banje, Leposavića, Leška, Gračanice, Brusa, Ćićevca, a očekujemo da nam se pridruže i ostali koji žele. Poziv je otvoren za ljubitelje stonog tenisa iz cele Srbije. Zato, svi putevi 23.12.2012. vode u Kruševac. DOĐITE DA SE DRUŽIMO!![]()
![]()
Moso je napisao:milantra je napisao:Milan je napisao:Eto nas! Biće to dobar turnir!![]()
Čuj dobar biće ODLIČAN, jer su dolazak najavili igrači iz Jagodine, Kragujevca, Niša, Vrnjačke banje, Leposavića, Leška, Gračanice, Brusa, Ćićevca, a očekujemo da nam se pridruže i ostali koji žele. Poziv je otvoren za ljubitelje stonog tenisa iz cele Srbije. Zato, svi putevi 23.12.2012. vode u Kruševac. DOĐITE DA SE DRUŽIMO!![]()
![]()
Ako nije tajna, moze li se znati ko dolazi iz Jagodine ?

Francuz je napisao:Sa obzirom da se taj vikend igraju :
9.KOLO LIGA
i 8.MEĐUNARODNO POJEDINAČNO PRVENSTVO RSTSN RLS-RLR u Aleksincu
sumnjam da ce bas najbolji igraci doci (u stvari zavisi da li igraju u subotu ili u nedelju).
Svakako lepa inicijativa i lep pingic zelim !

milantra je napisao:Dolazak su najavili; Predrag (Peca) Jovanović, Ivan Garić i Nikola (ne znam mu prezime), ali znam da je vlasnik picerije kod Pivare i da ima svoj privatni stonoteniski klub. Ukoliko si zainteresovan javi se bilo bi nam posebno drago da dođeš i da se družimo.Ukoliko poznaješ nekog od navedenih ljudi onda znaš kakvi su igrači, a posebno Pecu možeš da pitaš kako mu je bilo na Vidovdanskom turniru. Tada je osvojio II mesto, a imao je dobijen meč u finalu.Odličan igrač, a i ova dvojica nisu za potcenjivanje.Pozdrav.
Moso je napisao:Ipak se ne radi o mom drugu Jovanovic Predragu - Peci iz STK Lala iz Majura vec o coveku sa identicnim imenom, prezimenom i nadimkom a koji igra STOREK ligu za klub "Spin Bagrdan", tako da najverovatnije dolazi on dok moj drug nece moci da dodje zbog obaveza. U svakom slucaju u pitanju je takodje dosta dobar igrac ali, ipak ne na nivou Pece iz Majura. Nego, kada smo vec kod ovog turnira, zainteresovan je moj drug Dejan koji redovno dobija Pecu iz Bagrdana i Ivana Garica ali on nije registrovan igrac ni u jednoj ligi tako da me je zamolio da pitam da li bi mogao da ucestvuje (ima 40 god.) ?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju