Pedja je napisao:Da nije Ružice...bio bih najbolji od sve dece!..

Pedja je napisao:Da nije Ružice...bio bih najbolji od sve dece!..

ivan je napisao:Pedja kao i uvek pita samo kad ZNA kako je ko prosao, jel da?
Inace juce na teningu Nadinih pionira, primetio sam radoznalog forumasa, kako trenira i on s njima...
phrnjak je napisao:Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug![]()
![]()
viš da je greška 
djordjestanic je napisao:ivan je napisao:Pedja kao i uvek pita samo kad ZNA kako je ko prosao, jel da?
Inace juce na teningu Nadinih pionira, primetio sam radoznalog forumasa, kako trenira i on s njima...
Nema boljeg načina za napredovanje od tog.
Posebno za one koji su kasno počeli da igraju.
Pedja samo napred. Veruj mi da je trening sa decom za tebe najbolja praksa. Još kad malo uhvatiš cake koje ti prodaju pojedini igrači, lao ćeš napredovati i sa rezultatima.
Pedja je napisao:phrnjak je napisao:Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug![]()
![]()
viš da je greška
ivan je napisao:Pedja kao i uvek pita samo kad ZNA kako je ko prosao, jel da?

A u finalu nije mi ništa odgovaralo,ni atmosfera ,ni patike,ni prelepljena guma...Ali opet sam poveo 2/0 i po prvi put izgubio posle tog rezultata.Mislio sam da predam posle 2/2 toliko sam kljoknuo,ali naravno to ne bi bilo fer.Trajče je zasluženo pobedio,igrao je dobro svoju igru,trudio se
Veoma dobro finale Trajkovic - Dragce je prekinuto pri 2:2 jer smo nas nekoliko igrali na okolnim stolovima a jedan je cak bio i glasan, (pogodite ko?) pa je Trajce opravdano izrazio svoj gnev izlaskom iz ringa.
. Posle mi je priznao da mu te psovke izleću sasvim spontano i nenamerno
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju