Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Pedja » 17.10.2011, 22:13

Pedja je napisao:Da nije Ružice...bio bih najbolji od sve dece!..
:( :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod phrnjak » 17.10.2011, 22:16

Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug :wave: :wave: :wave:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod djordjestanic » 17.10.2011, 22:17

ivan je napisao:Pedja kao i uvek pita samo kad ZNA kako je ko prosao, jel da? :D
Inace juce na teningu Nadinih pionira, primetio sam radoznalog forumasa, kako trenira i on s njima...

Nema boljeg načina za napredovanje od tog.

Posebno za one koji su kasno počeli da igraju.

Pedja samo napred. Veruj mi da je trening sa decom za tebe najbolja praksa. Još kad malo uhvatiš cake koje ti prodaju pojedini igrači, lao ćeš napredovati i sa rezultatima.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 17.10.2011, 22:18

phrnjak je napisao:Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug :wave: :wave: :wave:

:clapping: viš da je greška :this:
Pedja

Postod Pedja » 17.10.2011, 22:25

djordjestanic je napisao:
ivan je napisao:Pedja kao i uvek pita samo kad ZNA kako je ko prosao, jel da? :D
Inace juce na teningu Nadinih pionira, primetio sam radoznalog forumasa, kako trenira i on s njima...

Nema boljeg načina za napredovanje od tog.

Posebno za one koji su kasno počeli da igraju.

Pedja samo napred. Veruj mi da je trening sa decom za tebe najbolja praksa. Još kad malo uhvatiš cake koje ti prodaju pojedini igrači, lao ćeš napredovati i sa rezultatima.

MENI JE VELIKO ZADOVOLJSTVO DA TRENIRAM SA NJIMA(pogotovo što je tu i moja ćerkica) :)
Pedja

Postod phrnjak » 17.10.2011, 22:38

Pedja je napisao:
phrnjak je napisao:Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug :wave: :wave: :wave:

:clapping: viš da je greška :this:

Ma vim, nego si brze bolje izbrisao :thumbsup:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod filip » 17.10.2011, 22:45

Jel to onaj sto igra samo dve godine? :scratch:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Pedja » 17.10.2011, 22:47

taj
Pedja

Postod scvlada » 17.10.2011, 22:49

Evo da citiram sam sebe.Stvarno sam isprovociran ponašanjem i u subotu i u nedelju itd.Ta epidemija predaje partija. Vidite ja sam ovo ispod pisao negde u avgustu.Stvarno oko nas su se igrali dublovi i niko nas nije gledao i nije mi bilo gušt da igram.Poveo sam dva nula i izdržao do kraja.Kako to onda nekom nije smetalo a sada smeta buka u sali .Ma bre sve u ...

A u finalu nije mi ništa odgovaralo,ni atmosfera ,ni patike,ni prelepljena guma...Ali opet sam poveo 2/0 i po prvi put izgubio posle tog rezultata.Mislio sam da predam posle 2/2 toliko sam kljoknuo,ali naravno to ne bi bilo fer.Trajče je zasluženo pobedio,igrao je dobro svoju igru,trudio se

Veoma dobro finale Trajkovic - Dragce je prekinuto pri 2:2 jer smo nas nekoliko igrali na okolnim stolovima a jedan je cak bio i glasan, (pogodite ko?) pa je Trajce opravdano izrazio svoj gnev izlaskom iz ringa.

Ja ovo ne podržavam i nema veze ko je u pitanju.Lepo Davor kaže,da mu je neko rekao da mu smeta buka on bi obezbedio da se finale igra kao jedina partija u sali.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod bojan » 17.10.2011, 23:18

Zezajte vi samo Pedju, ali čovek je stvarno napredovao u poslednje vreme. Samo ti nastavi Pedja da treniraš sa decom i ima sve da nas razbucaš :thumbsup: . BTW i ja sam bio u subotu, bio 2. u grupi posle Trajčeta od koga sam izgubio 3:1, a kasnije me Nedja s kojim sam igrao očajno pasivno i nesigurno izbacio sa 3:2. U grupi su bili još i Pedja koga sam jedva dobio 3:2, čika Toma koji mi je uzeo jedan set i još jedan solidan igrač koga sam dobio 3:2 ali čijeg imena ne mogu da se setim. Inače kao što je Ivan pomenuo Davor je imao žestoko pražnjenje nakon poraza u polufinalu (iako je dobro odigrao), bilo je tu kreativnih psovki i urlika od kojih se ledila krv u venama :shock: . Posle mi je priznao da mu te psovke izleću sasvim spontano i nenamerno :amen: .
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja