RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod Francuz » 20.01.2013, 11:39

Evo i ja moj kratak izvestaj da dam sa jucersanjem dogadjaju:

1/ Organizacija: Po meni katastrofalna ... niti su domacini bili gostoljubivi, sala jedan veliki Sh... gde svaki drugi poen rizikujes da se izlomis koliko kliza, sanitari ? ne dao ti bog da moras da odes tamo. Stolovi ... bas polovni i veoma loseg kvaliteta za polovinu od njih. Ja sam igrao na jednim gde je bukvalno krov prekisnjavao nad njemu dok smo igrali a na drugi sto jedna strana bila izgletovana ...
Sto se tice zrebanja? Pa prosto ... gospoda sela oko kafe i pravili su zreb po nekom svom misljenju. Ovaj bolji od ovoga ali slabiji od ovoga. Iz starta pogresno je bilo samim tim sto nosioci nisu bili oni koji su trabli. Prosto mislim da osim malog Ocokoljica ni jedan nije presao 1/8 finala. Onda prosto ovaj napravi ovome prolaz ... to je trebalo lepo da se izvlaci pa ako svi padnu na jednu stranu neka bude kriva sreca ili nesreca ali znas da niko nije nista namestio kao sto se ovde desilo.

2/ Tukmicenje: rezultati mozete pogledati na sajtu

Za mene najvece iznenadjenje je Miroslav Stankovic uspeo da nam priredi. Igrao je odlicno tokom celog turnira i stvarno zasluzio da dobije i Fisher-a u 1/4 a i nije bio daleko u dva prva seta protiv milenkovica u 1/2 finale. Za pobednika ... nema reci klasa za sve ostale.

Licno, do Gaceva u 16. finala nisam imao ni jedan tezi mec i to mi je bio 6. tog dana racunajuci dubl. Lepo sam krenuo i veoma ozbiljno i poveo 2-0 onda ne znam sta mi bi poceo kao protiv Stanica da se kocim i masim gluposti. Mali ODLICNO igra i mislim da ce biti nesto od njega sasvim sigurno jer mali razmislja kad igra, nije tip koji ono cepa na sve strane nego lepo drzi loptu i plasira je. Mene licno ubi nisam mogao da se pomeram vise i lose servirao u nastavku tako da sam na kraju pobedio sebe 12-10 u 5. setu. Mislim da nisam trebao da izgubim od malog nikako ali me i nije zao jer stvarno zasluzeno dobio i veoma dobro igra.

Da rezimiram: Ovo sto rade u tom savezu je krajno amaterski i na bazi dodjem ti dodjes mi ... ozbiljno razmisljamo da promenimo saveza kod nas u klubu.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Moso » 20.01.2013, 12:21

@Francuz

Kako da promenite savez ako pripadate regionu Nis ? Ume li neko da krene redom i navede ovde sve saveze koji postoje, onako po redu i rangu ?
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod profesionalac » 20.01.2013, 13:14

evo ovako stoje stvari - super liga i prva liga podlezu svim savezima.onda idu lige redom ovako sto se tice niskog regiona - druga liga,kvalitetna liga,regionalna liga koja ima 4 grupe po otprilike 7-8 ekipa i samo prvaci liga igraju kvalifikacije za veci rang a dve idu dalje.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod profesionalac » 20.01.2013, 13:18

za francuza-sto ti je bio mroslav iznenadjenje?decko je igrao super ligu pre oho godina i nije naivan igrac samo je pitanje koliko trenira.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod jbgwtf » 20.01.2013, 13:25

ja nzm sto su izbacili zreb, ako su ga na dan takmicenja menjali, u mix u prvo kolo smo trebali da nemamo protivnika, a oni su nam ubacili neke...i za dubl su isto nesto izmenjali i namestili, al ne mogu da se setim sta :)
@milane - gledo sam i tebe i onog tvog klubskog sto vuce spin kao da kosi livade- on definitivno treba da skrati udarac :D ... pimplanje gornje rotacije mi je bilo smesno, a on je odpimplao mali milion i dao ko zna kolko zicera :)...
@francuz - gledao sam i tebe protiv gaceva.. u toku celog meca si imao losu taktiku(umorio si se malo, zastao si na tren- ali dovoljno da ne mozes da odigras sigurno i kao prva 2 seta) , mnogo si ga napadao umesto da mu das u bekend da flipuje i da ga drzis tamo- dok ti ne da u forhend i odatle iz sve snage bam , pa neka se snadje.... ja sam na taj nacin pre mesec dana igrao s njim, dobro sam odigrao ali nisam imao srece , u cetvrtom setu je pogodio 6 svinje :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod jbgwtf » 20.01.2013, 13:26

i meni je miroslav bio iznenadjenje, skoro nekad sam gledao neki mec i nije mogo nista da pogodi.. totalno van forme je bio..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Moso » 20.01.2013, 14:27

profesionalac je napisao:evo ovako stoje stvari - super liga i prva liga podlezu svim savezima.onda idu lige redom ovako sto se tice niskog regiona - druga liga,kvalitetna liga,regionalna liga koja ima 4 grupe po otprilike 7-8 ekipa i samo prvaci liga igraju kvalifikacije za veci rang a dve idu dalje.

Tu su jos i Beogradska, Vojvodjanska a mozda i jos neke lige i savezi, kao sto rekoh cista glupost.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Francuz » 21.01.2013, 10:53

@jbgwtf: Potpuno se slazem dsa tvojom analizom ... sve sam pogresno uradio posle 2. seta ! A i boga mi jesam van kondicije i potreban mi je trening. Sala je i dalje trvdim bila nikakva i previse klizalo. Na ovakve glupe meceve kad izgubis od losijeg tako tesno naucis gde su ti greske ;) Hvala na tvom komentaru skroz je na mestu.

@profesionalac: Pa ja treniram sa Miroslavom i igram redovno sa njim pa i znam odprilike kako igra i kakav mu je nivo. On jeste dobar i kompletan igrac ali prosto mislim da se i on iznenadio kako je lepo odigrao sa obzirom da nije nesto u treningu. Inace kad lepo igra ... uf mnogo je tesko ga dobiti. Svakako zasluzeno se nasao tu gde je bio kako je dobro igrao.

@Moso: Imas Savez Srbije koji regulise sva drzavna takmicenje i drzavne lige (super i prva) pa onda ispod imas tri saveza (Vojvodina, Beograd, i Jug) koji organizuju regionalna takmicenja i lige u okviru regiona. Postoji i Savez Kosova ali to je jos posebnija prica.

Svaki klub ima pravo da trazi cini mi se da se uclani u drugi region ukoliko ima zamerke na svom ... i ima dokaza zasto je tako. Mi npr. u Kostolcu ... smo mnogo blizi Beogradksom regionu kao sto je Smederevo (a oni su u Bg regionu) sto znaci da ne mora da bije npr ekipa iz druge lige 400 km da odigra mec. Kad pogledam ovu kvalitetnu ligu to je cista glupost ... i skoro pa skuplje izadje nego superliga.... koliko se dugo putuje. A zadnje, koliko sam shvatio u ovom regionu kao i na drzavnom nivou sve je na bazi dodjes mi dodjem ti ... i desetina pajsera koji ponekad ni reket ne znaju da drze vladaju nad organizaciju i to se kraducka za neke smesne pare. Ova zemlja ima toliko potencijalnih dobrih igraca a sve se radi da se unisti to radi par hiljada dinara sto neki uzmu. STRASNO !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod jbgwtf » 21.01.2013, 13:16

klizavo je bilo na nivou, verovatno je nisu obrisali danima:D ... u mix dublu partnerka kao da trenira klizanje, a mene je 2x zadrzala zemlja... jos ne znam sta je ono bilo kod stola br 4 ,ali oni sto su ugradili grejanje tu nisu normalni ..
pa desetina pajsera ne obavlja ono sto zapocne kako treba, a imaju platu... prosle godine sam im par puta slao mail kad pogrese nesto u biltenima i kad se to razvuce i na sledeci ,al ne samo za sebe, nego sigurno za 5-6 igraca, sad nisam pratio skor tako aktivno shvatio sam da je to glupost, prosle god nisam znao i mislio sam da je to merilo igraca, al u region istok mislim da nemaju greske, al zato u jug imaju 4-5 :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod milantra » 21.01.2013, 22:46

Moso je napisao:Uopste ne vidim svrhu postojanja tzv. RSTSN, trebalo bi da postoji jedan jedini stonoteniski savez Srbije i da u njemu postoji nekoliko liga kao i u drugim sportovima. O glupom nazivu "kvalitetna liga" da i ne pricam, no Srbija je to...

Jedna bara , puno krokodila dragi moj prijatelju. I uzeli tapiju na sve funkcije kao da im je dedovina. Zato je stoni tenis u takvoj poziciji kod nas i na tako niskim granama. NAŽALOST!!! :banghead: :banghead: :banghead:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja