Evo i ja moj kratak izvestaj da dam sa jucersanjem dogadjaju:
1/ Organizacija: Po meni katastrofalna ... niti su domacini bili gostoljubivi, sala jedan veliki Sh... gde svaki drugi poen rizikujes da se izlomis koliko kliza, sanitari ? ne dao ti bog da moras da odes tamo. Stolovi ... bas polovni i veoma loseg kvaliteta za polovinu od njih. Ja sam igrao na jednim gde je bukvalno krov prekisnjavao nad njemu dok smo igrali a na drugi sto jedna strana bila izgletovana ...
Sto se tice zrebanja? Pa prosto ... gospoda sela oko kafe i pravili su zreb po nekom svom misljenju. Ovaj bolji od ovoga ali slabiji od ovoga. Iz starta pogresno je bilo samim tim sto nosioci nisu bili oni koji su trabli. Prosto mislim da osim malog Ocokoljica ni jedan nije presao 1/8 finala. Onda prosto ovaj napravi ovome prolaz ... to je trebalo lepo da se izvlaci pa ako svi padnu na jednu stranu neka bude kriva sreca ili nesreca ali znas da niko nije nista namestio kao sto se ovde desilo.
2/ Tukmicenje: rezultati mozete pogledati na sajtu
Za mene najvece iznenadjenje je Miroslav Stankovic uspeo da nam priredi. Igrao je odlicno tokom celog turnira i stvarno zasluzio da dobije i Fisher-a u 1/4 a i nije bio daleko u dva prva seta protiv milenkovica u 1/2 finale. Za pobednika ... nema reci klasa za sve ostale.
Licno, do Gaceva u 16. finala nisam imao ni jedan tezi mec i to mi je bio 6. tog dana racunajuci dubl. Lepo sam krenuo i veoma ozbiljno i poveo 2-0 onda ne znam sta mi bi poceo kao protiv Stanica da se kocim i masim gluposti. Mali ODLICNO igra i mislim da ce biti nesto od njega sasvim sigurno jer mali razmislja kad igra, nije tip koji ono cepa na sve strane nego lepo drzi loptu i plasira je. Mene licno ubi nisam mogao da se pomeram vise i lose servirao u nastavku tako da sam na kraju pobedio sebe 12-10 u 5. setu. Mislim da nisam trebao da izgubim od malog nikako ali me i nije zao jer stvarno zasluzeno dobio i veoma dobro igra.
Da rezimiram: Ovo sto rade u tom savezu je krajno amaterski i na bazi dodjem ti dodjes mi ... ozbiljno razmisljamo da promenimo saveza kod nas u klubu.