Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 03.09.2011, 23:57

Vladojica je inace danas igrao sa dve gume iste boje al jedna je trava. Nije pomoglo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 04.09.2011, 00:13

ivan je napisao:Vladojica je inace danas igrao sa dve gume iste boje al jedna je trava. Nije pomoglo.

Pa nisam hteo da okrecem reket, inace, da sam okretao... :lol:

I pored svega nisam imao utisak da sam igrao lose, ali i drugi su napredovali :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 04.09.2011, 00:18

ko se seca nek javi i rezultate Papovica i Begenisica.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ZoranV » 04.09.2011, 00:45

ivan je napisao:Danas nas bilo oko 13 u Visnjici. Dve grupe, u prvoj Reketas, Dule Petrovic, Batovanja, Vulicevic, Velickovic, Ruzica i Kramarsic. U drugoj Begenisic, Vladojica, ZoranV, Bindra, Terzic, Papovic, i ja. Reketas prvi u svojoj grupi, pa Dule, Batovanja, Vulicevic. U drugoj ja prvi, pa Begenisic, Terzic, Bindra. Bilo jeneki odustajanja u obe grupe pa su se neki petoplasirani probili u cetvrtfinale. U polufinalu Reketas dobio Begenisica 3:2, ja ZoranaV valjda 3:1 il 3:0 ne secam se. U finalu ja dobio Reketasa 3:2.
Ruzica je bacila rezultate turnira u kesu odmah po zavrsetku finala, kesu u kantu, a kantu odma ispraznila u kontejner. Revnost u odrzavanju sale za pohvalu, ali ostadosmo bez rezultata. Grupu 1 sam po secanju ispisao a grupu 2 samo ponesto. Nek se Vladojica i Bindra sete svojih rezultata i koji su bili na kraju.

Mene si dobio sa 3:1 u polufinalu ja se secam, a pre toga sam dobio Batovanju sa 3:2 u cetvrtfinalu...u nasoj grupi je bio krug od 3-5 mesta,ja dobio bindru (valjda tako zovete Todorovica ) on Terzica a ovaj mene, pa je otisao Todorovic kuci, pa sam ja igrao u kosturu protiv Batovanje...Prvi put sam na turnirima kod Tintora izgubio od Terzic Zdravka-doktora( sada je 4:1 za mene) i prvi put sam dobio Batovanju...
Malo se frljam sa imenima, prezimenima i user imenima...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod djordjestanic » 04.09.2011, 00:49

ZoranV je napisao:
ivan je napisao:Danas nas bilo oko 13 u Visnjici. Dve grupe, u prvoj Reketas, Dule Petrovic, Batovanja, Vulicevic, Velickovic, Ruzica i Kramarsic. U drugoj Begenisic, Vladojica, ZoranV, Bindra, Terzic, Papovic, i ja. Reketas prvi u svojoj grupi, pa Dule, Batovanja, Vulicevic. U drugoj ja prvi, pa Begenisic, Terzic, Bindra. Bilo jeneki odustajanja u obe grupe pa su se neki petoplasirani probili u cetvrtfinale. U polufinalu Reketas dobio Begenisica 3:2, ja ZoranaV valjda 3:1 il 3:0 ne secam se. U finalu ja dobio Reketasa 3:2.
Ruzica je bacila rezultate turnira u kesu odmah po zavrsetku finala, kesu u kantu, a kantu odma ispraznila u kontejner. Revnost u odrzavanju sale za pohvalu, ali ostadosmo bez rezultata. Grupu 1 sam po secanju ispisao a grupu 2 samo ponesto. Nek se Vladojica i Bindra sete svojih rezultata i koji su bili na kraju.

Mene si dobio sa 3:1 u polufinalu ja se secam, a pre toga sam dobio Batovanju sa 3:2 u cetvrtfinalu...u nasoj grupi je bio krug od 3-5 mesta,ja dobio bindru (valjda tako zovete Todorovica ) on Terzica a ovaj mene, pa je otisao Todorovic kuci, pa sam ja igrao u kosturu protiv Batovanje...Prvi put sam na turnirima kod Tintora izgubio od Terzic Zdravka-doktora( sada je 4:1 za mene) i prvi put sam dobio Batovanju...

Od cele ove priče jedini koristan podatak je da je bindra dobio Terzića :shock:

Naime, Ivanu su potrebni rezultati za Rang Listu....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 04.09.2011, 14:19

ZoranV je napisao:...Prvi put sam na turnirima kod Tintora izgubio od Terzic Zdravka-doktora( sada je 4:1 za mene) i prvi put sam dobio Batovanju...
Malo se frljam sa imenima, prezimenima i user imenima...

Jedna mala ispravka:
Koliko ja znam nije došlo do sklapanja braka između g-dina Terzića (zvanog "Pevač") i g-dina Begenišić Zdravka (zvanog "Doktor") pa tako ni ovaj drugi nije uzeo prezime prvog.
Kako se 2 puta nedljno provodiš sa njima 3-4 sata, tvoj lapsus se jednoglasno odbija. :oops:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod NemanjaI » 04.09.2011, 17:14

reketas je napisao:Igrao sam kao i uvek sa cistim gumama . Travom igram jedino iz zajebancije . :mrgreen:

Da, sa travom igras samo sa neznalicama :)
NemanjaI

Pridružio se: 06.06.2011, 11:44
Reket: Bty Timo Boll Spirit
F : andro RASANT
B : andro HEXER HD 1.7

Postod ivan » 04.09.2011, 21:34

I kog od Terzica je sad Bindra dobio, Zdravka ili Gorana?
ivan

Postod bindra » 04.09.2011, 21:51

pevaca,mislim da je goran
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod phrnjak » 04.09.2011, 21:53

ivan je napisao:I kog od Terzica je sad Bindra dobio, Zdravka ili Gorana?

A ko ti je Zdravko Terzic?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja