ivan je napisao:Vladojica je inace danas igrao sa dve gume iste boje al jedna je trava. Nije pomoglo.
ivan je napisao:Danas nas bilo oko 13 u Visnjici. Dve grupe, u prvoj Reketas, Dule Petrovic, Batovanja, Vulicevic, Velickovic, Ruzica i Kramarsic. U drugoj Begenisic, Vladojica, ZoranV, Bindra, Terzic, Papovic, i ja. Reketas prvi u svojoj grupi, pa Dule, Batovanja, Vulicevic. U drugoj ja prvi, pa Begenisic, Terzic, Bindra. Bilo jeneki odustajanja u obe grupe pa su se neki petoplasirani probili u cetvrtfinale. U polufinalu Reketas dobio Begenisica 3:2, ja ZoranaV valjda 3:1 il 3:0 ne secam se. U finalu ja dobio Reketasa 3:2.
Ruzica je bacila rezultate turnira u kesu odmah po zavrsetku finala, kesu u kantu, a kantu odma ispraznila u kontejner. Revnost u odrzavanju sale za pohvalu, ali ostadosmo bez rezultata. Grupu 1 sam po secanju ispisao a grupu 2 samo ponesto. Nek se Vladojica i Bindra sete svojih rezultata i koji su bili na kraju.
ZoranV je napisao:ivan je napisao:Danas nas bilo oko 13 u Visnjici. Dve grupe, u prvoj Reketas, Dule Petrovic, Batovanja, Vulicevic, Velickovic, Ruzica i Kramarsic. U drugoj Begenisic, Vladojica, ZoranV, Bindra, Terzic, Papovic, i ja. Reketas prvi u svojoj grupi, pa Dule, Batovanja, Vulicevic. U drugoj ja prvi, pa Begenisic, Terzic, Bindra. Bilo jeneki odustajanja u obe grupe pa su se neki petoplasirani probili u cetvrtfinale. U polufinalu Reketas dobio Begenisica 3:2, ja ZoranaV valjda 3:1 il 3:0 ne secam se. U finalu ja dobio Reketasa 3:2.
Ruzica je bacila rezultate turnira u kesu odmah po zavrsetku finala, kesu u kantu, a kantu odma ispraznila u kontejner. Revnost u odrzavanju sale za pohvalu, ali ostadosmo bez rezultata. Grupu 1 sam po secanju ispisao a grupu 2 samo ponesto. Nek se Vladojica i Bindra sete svojih rezultata i koji su bili na kraju.
Mene si dobio sa 3:1 u polufinalu ja se secam, a pre toga sam dobio Batovanju sa 3:2 u cetvrtfinalu...u nasoj grupi je bio krug od 3-5 mesta,ja dobio bindru (valjda tako zovete Todorovica ) on Terzica a ovaj mene, pa je otisao Todorovic kuci, pa sam ja igrao u kosturu protiv Batovanje...Prvi put sam na turnirima kod Tintora izgubio od Terzic Zdravka-doktora( sada je 4:1 za mene) i prvi put sam dobio Batovanju...
ZoranV je napisao:...Prvi put sam na turnirima kod Tintora izgubio od Terzic Zdravka-doktora( sada je 4:1 za mene) i prvi put sam dobio Batovanju...
Malo se frljam sa imenima, prezimenima i user imenima...
reketas je napisao:Igrao sam kao i uvek sa cistim gumama . Travom igram jedino iz zajebancije .
ivan je napisao:I kog od Terzica je sad Bindra dobio, Zdravka ili Gorana?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju