bindra je napisao:@Pedja: Jel ti imas uopste neku pobedu u singlu u ligi

bindra je napisao:Koji vi? Mislis na Nedju...
Ako mislis na onaj relax trening sa tobom kod Davora...Znas ti vrlo dobro koliki je skor u ovoj godini za mene,tako da je bolje da cutis,jer ako ovako nastavis Nedja ce da trazi novog saigracaJel ti imas uopste neku pobedu u singlu u ligi
Ti nemoj da brineš brigu za Neđu i mene...nije Neđa bacao reket nego tvoj saigrač

A svakako ćemo videti na kraju lige i timski i individualni skor
nije losa ideja,eto kako se za cas dogovorimo Pedja je napisao:Pa kad ne pamtiš(ili slabo pamtiš) kako znaš da je skor za tebe?Eto ja pamtim zadnja 4 puta (zadnja skoro 2 meseca) i skor je 8:8 (0-5,5-1,3-1,0-1)...počeću da pišem ubuduće(sa Davorovim potpisom na zapisniku posle meča!)...Onaj koji bude u minusu na kraju godine ovde da prizna javno rezultat i da vodi na pragnje...muziku prepuštam tebi...![]()
djordjestanic je napisao:Pedja je napisao:Pa kad ne pamtiš(ili slabo pamtiš) kako znaš da je skor za tebe?Eto ja pamtim zadnja 4 puta (zadnja skoro 2 meseca) i skor je 8:8 (0-5,5-1,3-1,0-1)...počeću da pišem ubuduće(sa Davorovim potpisom na zapisniku posle meča!)...Onaj koji bude u minusu na kraju godine ovde da prizna javno rezultat i da vodi na pragnje...muziku prepuštam tebi...![]()
Zbog ovakvih stvari sa mojim drugom Docom Prokićem (aka Dr. Waldner) morao sam da napravim BATAK SVESKU!
Nema mesta pričama.
Datum, koliko fore, ko koliko duguje bataka.
ćureći ili pileći

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju