Veteranska liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Veteranska liga

Postod Pedja » 02.12.2011, 14:35

Danas smo Neđa i ja razmatrali razloge naše slabe igre!..Zaključili smo da moramo il da poboljšamo tehniku il da smršamo po 15 kg...RADIĆEMO INTEZIVNO NA TEHNICI!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ZoranV » 02.12.2011, 15:47

Meni Anton dobio srcani napad, a i operisan je i sve to nekoliko sati pred jucerasnje kolo :(
Nudili su mi da uzmem nekog, nisam hteo...ali sam Od Britkine ekipe oteo jednu pobedu a protiv Djordjevica Gaše 2:3 gusto, znaci Britka nije igro ali smo posle igrali Britka i ja i Zoran Cvorovic koji je sudio kaze da sam dobio vise poena nego Mile Stokic...A posle sam i sa njim igrao 1 mec za 5:0 (ni on ni ja nismo imali nikog od igraca) i naravno izgubio sam ali je jedan bio na razliku gde se on izvukao (10:7 za mene)...sve u svemu tuzno bez Antona...ali doci ce on...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod scvlada » 02.12.2011, 15:50

Danas smo Neđa i ja razmatrali razloge naše slabe igre!..Zaključili smo da moramo il da poboljšamo tehniku il da smršamo po 15 kg...RADIĆEMO INTEZIVNO NA TEHNICI!

Pa i trebalo bi.Ja ne vidoh da ste vi igrali loše.U granicama onoga što znate i možete.Morate poraditi na servisu i prijemu istog za početak.
Kilažu ne dirajte :nono: ,jer kakvo vreme dolazi možda bude vredela svaki gram,kao zlato.
Inače i nas su kao i vetspinovce izradile dve ekipe :banghead: i da se medjusobno ne dogovorismo i odigrasmo proplivali bi za veče ,vreme,benzin i sve ostale gluposti koje nose planiranje igranja st tenisa u tačno vreme u određen dan.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 02.12.2011, 16:14

ZoranV je napisao:Meni Anton dobio srcani napad, a i operisan je i sve to nekoliko sati pred jucerasnje kolo :(
Nudili su mi da uzmem nekog, nisam hteo...ali sam Od Britkine ekipe oteo jednu pobedu a protiv Djordjevica Gaše 2:3 gusto, znaci Britka nije igro ali smo posle igrali Britka i ja i Zoran Cvorovic koji je sudio kaze da sam dobio vise poena nego Mile Stokic...A posle sam i sa njim igrao 1 mec za 5:0 (ni on ni ja nismo imali nikog od igraca) i naravno izgubio sam ali je jedan bio na razliku gde se on izvukao (10:7 za mene)...sve u svemu tuzno bez Antona...ali doci ce on...

Želim Antonu brz oporavak...
Pedja

Postod djordjestanic » 02.12.2011, 17:27

ZoranV je napisao:Meni Anton dobio srcani napad, a i operisan je i sve to nekoliko sati pred jucerasnje kolo :(

Navijam za Antona da se što pre oporavi.

Ta vaša liga je dosta čudna. Kod nas se zna reda (uglavnom). Nem'oš kasti, lepa varoš taj Beograd, samo zdravo zabačen :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ZoranV » 03.12.2011, 08:49

pa ima pravilo da mozes da odlozis mec dan ranije, a u cetvrtak bi mi odlozili da sam hteo, ali moras u medjuvremenu do drugog termina da odigras, a navatati 2 ekipe...
a da predam nisam hteo, a mogo sam da uzmem i zamenu, sve po propisu, covek je bio tu nije igrao ni za koga, a vec sam platio za dvojicu, nego sam sam odigro ta dva meca kao da je Anton sa mnom...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Pedja » 14.12.2011, 12:30

Sutra se igra veliki derbi: Vet-spin/ Pikaso...Sudeći po zadnje 2 nedelje,rekao bih da smo u boljoj formi...Kapiten Neđa najavljuje da ćemo ih deklasirati... :cool: :cool:
Pedja

Postod scvlada » 14.12.2011, 13:46

Sutra se igra veliki derbi: Vet-spin/ Pikaso

Ovo jeste veoma neizvestan meč.Može svega biti .Ja tipujem 3/2 za spinovce,Bindra dobija jedan singl i dobijaju dubl .
scvlada

Postod Pedja » 14.12.2011, 14:40

scvlada je napisao:
Sutra se igra veliki derbi: Vet-spin/ Pikaso

Ovo jeste veoma neizvestan meč.Može svega biti .Ja tipujem 3/2 za spinovce,Bindra dobija jedan singl i dobijaju dubl .

Vas čeka blago iznenađenje, TiVI ima novog člana koji se naoštrio za igru... :wink:
Pedja

Postod scvlada » 14.12.2011, 22:36

# Pedja
Krunisani kralj Sparkovske olimpijade četvrtkom se usudio da podigne svoj reket :yahoo: Moj bivši saigrač iz zeke će imati malu protekciju ipak. Možda ćemo mu dati set. :wink:
scvlada

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja