Danas smo Neđa i ja razmatrali razloge naše slabe igre!..Zaključili smo da moramo il da poboljšamo tehniku il da smršamo po 15 kg...RADIĆEMO INTEZIVNO NA TEHNICI!
,jer kakvo vreme dolazi možda bude vredela svaki gram,kao zlato.
i da se medjusobno ne dogovorismo i odigrasmo proplivali bi za veče ,vreme,benzin i sve ostale gluposti koje nose planiranje igranja st tenisa u tačno vreme u određen dan.ZoranV je napisao:Meni Anton dobio srcani napad, a i operisan je i sve to nekoliko sati pred jucerasnje kolo
Nudili su mi da uzmem nekog, nisam hteo...ali sam Od Britkine ekipe oteo jednu pobedu a protiv Djordjevica Gaše 2:3 gusto, znaci Britka nije igro ali smo posle igrali Britka i ja i Zoran Cvorovic koji je sudio kaze da sam dobio vise poena nego Mile Stokic...A posle sam i sa njim igrao 1 mec za 5:0 (ni on ni ja nismo imali nikog od igraca) i naravno izgubio sam ali je jedan bio na razliku gde se on izvukao (10:7 za mene)...sve u svemu tuzno bez Antona...ali doci ce on...
ZoranV je napisao:Meni Anton dobio srcani napad, a i operisan je i sve to nekoliko sati pred jucerasnje kolo
Nudili su mi da uzmem nekog, nisam hteo...ali sam Od Britkine ekipe oteo jednu pobedu a protiv Djordjevica Gaše 2:3 gusto, znaci Britka nije igro ali smo posle igrali Britka i ja i Zoran Cvorovic koji je sudio kaze da sam dobio vise poena nego Mile Stokic...A posle sam i sa njim igrao 1 mec za 5:0 (ni on ni ja nismo imali nikog od igraca) i naravno izgubio sam ali je jedan bio na razliku gde se on izvukao (10:7 za mene)...sve u svemu tuzno bez Antona...ali doci ce on...

Sutra se igra veliki derbi: Vet-spin/ Pikaso
scvlada je napisao:Sutra se igra veliki derbi: Vet-spin/ Pikaso
Ovo jeste veoma neizvestan meč.Može svega biti .Ja tipujem 3/2 za spinovce,Bindra dobija jedan singl i dobijaju dubl .
Moj bivši saigrač iz zeke će imati malu protekciju ipak. Možda ćemo mu dati set. Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju