Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod scvlada » 21.07.2011, 13:44

Sve čestitke Noci,igrao je odlično. Ja sam otišao kad se moja grupa završila u 00 i 45.Nisam čekao niti želeo da igram dalje.Druge grupe su još igrale .Znači došao sam pre osam a u jedan ujutro grupe se završavaju.Prevazišli smo kapacitete sale.Jedino rešenje je zaista da se grupe igraju u 2 dobijena seta. Inače sam probao Firstoov novi reket.Auh kakva sprava.Žao mi Saleta što je baš on bio taj na kom sam ga isprobao. :D
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 21.07.2011, 13:49

Bindra se izvukao, spremio sam kameru da ga snimam, ali je otisao ranije. Snimio sam neke koji se nisu mnogo pojavljivali na prethodnim turnirima, Jelica, mladi Grozdanovic, i First.
Smanjivanje meceva u grupi na 2 seta ima znacaja za one koji se bore za visok plasman. Neko ko ne prodje grupu, realno odigra 5 meceva po 2.5 seta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 21.07.2011, 14:21

Da, juce je na turniru bilo brdo ljudi, postaje malo nehumano. Dosao sam u 19:30 i otisao u 23:30 i za ta 4h odigrao 4 meca, sto ce reci svakih sat vremena jedan mec. U takvim uslovima ti se i ne igra bas preterano i gledas da se sto pre zagrejes i odigras, jer ceka gomila ljudi na red.Elem, ostalo je da odigram jos 3 meca u grupi i to nisam ni igrao. Mislim da bi trebalo nesto da se poradi po pitanju trajanja pomenutog. Ili da se igra u dva seta ili da Davor postavi u hodniku jos ona 2-3 stola sto stoje naslonjena na zidu :-D

@ scvlada

Pa reko' ti da budes nezan sa tim rucnim bacacem :-D
Priznaj da ti se vise i nije igralo kad sam ja otisao :lol:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod scvlada » 21.07.2011, 14:59

Post od First » 21.07.2011, 15:21 Pa reko' ti da budes nezan sa tim rucnim bacacem :-D

Priznajem ,odlična brzina i kontrola,snaga takođe.Možeš da lupaš iz sve snage a da te ruka nikad ne zaboli.Šteta što nam je Ivan zapretio banovanjem pa mi nisi dao da ga probam i protiv njega. Najviše me je oduševila sa kojom se brzinom vraćaju loptice posle štopa ,ko metak.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 21.07.2011, 15:14

scvlada je napisao:
Post od First » 21.07.2011, 15:21 Pa reko' ti da budes nezan sa tim rucnim bacacem :-D

Priznajem ,odlična brzina i kontrola,snaga takođe.Možeš da lupaš iz sve snage a da te ruka nikad ne zaboli.Šteta što nam je Ivan zapretio banovanjem pa mi nisi dao da ga probam i protiv njega. Najviše me je oduševila sa kojom se brzinom vraćaju loptice posle štopa ,ko metak.

Kontrola, brzina... Hocu i ja takav reket! :D Kakav je u odnosu na Primorca sa Sriverima? :D

A sto se broja ljudi tice, pa mozda ako dodje dosta ljudi onda smanjiti broj setova na dva dobijena, jer i onako ima vise ljudi u grupi pa svako odigra vise meceva, pa dodje na isto po kolicini igranja. A kada ima manje ljudi onda na tri dobijena.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 21.07.2011, 15:40

scvlada je napisao:

Haha, da posle bloka loptica se vraca kao da si je ispalio iz pracke, to si dobro primetio :-D

Elem, "tata" je zapretio, a mi obicni smrtnici moramo da igramo po pravilima, sorry... :-D
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod misirac » 21.07.2011, 17:40

Zbog ljudi koji ne prodju grupu sam naglasio da se kostur pravi na 24.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod misirac » 21.07.2011, 17:42

Mozda i da se pravi veci broj grupa.
misirac

Postod First » 21.07.2011, 17:44

Pre sam za ovu tvoju prvu ideju da se kostur pravi na 24, jer koliko god grupa da ima, da se njihov broj poveca, opet svi ti mecevi moraju da se igraju i to verovatno na 3 seta, tako da dodjemo ona isto.
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod misirac » 21.07.2011, 17:51

Moje misljenje je da organizacija nije tako losa,s obzirom da Davorini uporedo i igra,a bez njega turnir i ne bi bio tako interesantan/npr.ne bi bilo religioznog dela./,igrao sam i na mnogo losije organizovanim turnirima.Da moze bolje ,moze medjutim bio sam prisutan kad proziva pojedine za igranje a ovi se ne pojavljuju po desetak minuta,a to se na kraju odrazi na duzinu trajanja celokupnog turnira.U ostalom ko misli da bi vodio turnir bolje ja mislim da bi vrlo rado bila prihvacena svaka pomoc.
misirac

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja