Novogodišnji turnir STK Palilula

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Novogodišnji turnir STK Palilula

Postod ZoranV » 29.12.2012, 21:49

pa reklo bi se Proka, kolko ja cenim...nisam ostao posle 16tine finala...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 29.12.2012, 21:53

...a meni su objasnili da je Pazova isto sto i Novi Sad...tako da nisam uspeo u mojoj zarkoj zelji da igram u grupi sa nekim iz novog sada...nedaj bozze Prokom...valjda je Ceda bio preci, mada mislim da bi on rado menjo grupu sa mnom...
isto tako jedini zadnji iz grupe nisam igrao sa drugim iz neke grupe (prvi su usli direkto u drugi krug kostura) ,
kao da neko zeli da me obeshrabri da ne dolazim na turnire...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod bprokic » 29.12.2012, 22:55

E, ne znam kakao da pocnem! Prvo da se zahvalim organizatoru i svim ucesnicima turnira. Moram da naglasim da mi iz Ns stvarno volimo da dodjemo u tu salu kod Davora, ne samo zbog sale nego i zbog ljudi koji igraju stoni tenis. Svi su izizetno korektni i ferplej i to cini celokupnu atmosferu odlicnom.
Posebno zelim da cestitam Ivanu, koji mi je bio rival u finalu i koji je na iznenadjenje mnogih potukao i Hrnjaka i Tintora do puta u finale!. Cestitam Ivane! Ja sam ne preterano briljantnom igrom ipak osvojio turnir uz malo i sportske srece, pogotovo protiv Havrana i Madjera. Valja da iskustvo :hello:
Iskoristio bih ovu priliku da svim stoteniserima sa turnira i ovog sajta cestitam Novi Godinu i da se vidimo sto pre i u Novoj 2013!! Pozz :wave:
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod ivan » 29.12.2012, 23:43

Dug period moje debilne igre je kulminirao gomilom promasenih balona najpre u grupi protiv Madjera a zatim i u finalu protiv Prokica, mada sam u finalu neke ipak uspeo da pogodim. Cak sam primetio u grupi dok sam igrao protiv Havrana, da je u trecem (poslednjem) setu poceo naprasno da mi vraca kratke balone, slutim da su ga novosadjani koji su sedeli pored i navijali za njega instruisali sta da radi, srecom nije proslo. U finalu Prokic se nije cuo, za razliku od drugih meceva, jer je uglavnom vodio svo vreme sto je i razumljivo jer je bolji igrac, ali je u jednom momentu odservirao iz ruke, a bar jednom iz izbacaja koji nije imao 16 cm, sto mi se nije svidelo, a nije ni bilo potrebe za tim.
Inace se Havran drao ko mazga koju guzi nosorog svo vreme turnira da je i hladni Phrnjak u cetvrtfinalu izgubio zivce i nije mogao da odigra pritiv mene ko sto ume. U polufinalu Davor me pustio a Bora me relativno lako pobedio u finalu. Najbolja partija mi je pobeda pritiv Vukovica u osmini finala.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 30.12.2012, 00:37

I da, primetio sam da dvojica igraju u belim majicama gotovo stalno, Reketas i Lajos Laki Nadj. Skrenuo sam im paznju, pa videcemo da li ce promeniti to u buducnosti.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod phrnjak » 30.12.2012, 00:42

Čestitam Bori na osvojenom turniru, a posebno Ivanu na izuzetnoj igri u 1/4 finalu. Dalje nisam ni gledao jer mi se sve ogadilo i bukvalno sam pobegao kući.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Vladojica » 30.12.2012, 00:44

Sad kad si im skrenuo paznju, mozda predju i na bele sortseve, da im se slaze garderoba :D. Mnogo razmisljas o tim pravilima, ipak je to amaterski turnir, ja ne bih brinuo o servama i majicama vec bih i sam dosao u beloj majici, pa kad protivnik igra u beloj i ti obuces belu (i beli sorts :D), a navezbao bih i par servisa iz ruke, mislim da cak i imam jedan takav, al ne zato sto sam ga vezbao nego zato sto ne znam drugacije da ga odserviram :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod scvlada » 30.12.2012, 03:09

Meni je pre dve godine u Bg ligi sudio Jelača i nije mi dozvolio da igram u belom šorcu !
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod love this game » 30.12.2012, 08:35

:hello: Lep turnir. Puno kvalitetnih, neizvesnih i interesantnih meceva za gledanje. Prava sportska atmosvera. Tenzija rasla kako se takmicenje priblizavalo zavrsnici (prednjacio vise puta spomenuti Harvan koji je probijao zvucni zid, jer rukama i nogama nije uspevao onaj od cigle). Cestitke pobedniku turnira.
O svojoj igri ne bih zamarao, treba sagledati greske, izvuci pouke.

Veliki pozdrav domacinu, svim ucesnicima i sretni vam predstojeci praznici. :wave:
Korisnikov avatar
love this game

Pridružio se: 11.12.2011, 13:39
Reket: Butterfly Maze Passion
fh: LKT Rapid SPEED max
bh: LKT Rapid SPEED 2.0

Postod ivan » 30.12.2012, 11:03

scvlada je napisao:Meni je pre dve godine u Bg ligi sudio Jelača i nije mi dozvolio da igram u belom šorcu !

Bravo za Jelacu.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja