od ivan » 29.12.2012, 23:43
Dug period moje debilne igre je kulminirao gomilom promasenih balona najpre u grupi protiv Madjera a zatim i u finalu protiv Prokica, mada sam u finalu neke ipak uspeo da pogodim. Cak sam primetio u grupi dok sam igrao protiv Havrana, da je u trecem (poslednjem) setu poceo naprasno da mi vraca kratke balone, slutim da su ga novosadjani koji su sedeli pored i navijali za njega instruisali sta da radi, srecom nije proslo. U finalu Prokic se nije cuo, za razliku od drugih meceva, jer je uglavnom vodio svo vreme sto je i razumljivo jer je bolji igrac, ali je u jednom momentu odservirao iz ruke, a bar jednom iz izbacaja koji nije imao 16 cm, sto mi se nije svidelo, a nije ni bilo potrebe za tim.
Inace se Havran drao ko mazga koju guzi nosorog svo vreme turnira da je i hladni Phrnjak u cetvrtfinalu izgubio zivce i nije mogao da odigra pritiv mene ko sto ume. U polufinalu Davor me pustio a Bora me relativno lako pobedio u finalu. Najbolja partija mi je pobeda pritiv Vukovica u osmini finala.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people