od ivan » 01.07.2011, 09:00
Niko nije ni pomenuo Davor Open od srede 29.6.2011...
Mada se i ja ne secam najbolje, probacu ali moguce su greske. Oko 22-23 igraca, 4 grupe po 5-6. Bilo je i nekih novih igraca. Kod mene u grupi bili Ruzica, Boban Rakonjac, Phrnjak, Begenisic Dr Zdravko, i mislim jos neko, ali ne mogu da garantujem. Izgubio sam od Ruzice, Phrnjak me kao i uvek lagano s 10% snage pocistio, dobio sam Bobana, Doktor mi je predao mec bez igre. Skoro sam siguran da sam bio drugi u grupi ali onda fali jos neki mec...U svakom slucaju nakon grupe sam igrao sa Saletom Saveskim, opet sam imao srece jer je pio pivo pre meca, i ja sam pio, ali manje, to je ta taktika, ja sam pijuckao a on pio, i posto je video vise loptica od mene, promasivao je vise, i ja prodjoh dalje. A onda me Davor isto s 10% snage izbacio. Cak me je i pustao da pobedim, ali ja tad ubedljivo najgore igram pa sam izgubio. Ostale grupe...u prvoj su bila dva Jelića, prvi je bio onaj sto dobro vuce spin. U drugoj Davor (primetio sam da sebe uvek stavi za drugi sto jer je dalje od klime, a mene uvek u prvu ili cetvrtu, pored klime koja ledi na 16 stepeni), u trecoj mozda Rajko, u cetvrtoj Phrnjak. I sad, ne znam sta se tu sve izdešavalo, ali na kraju je Jelić (onaj sa dobrom servom) sve pobedio.
Ima i nekih meceva snimljenih, pa cu okaciti kad stignem...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people