Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod ivan » 25.09.2012, 12:30

pa za sad regionalna, posto u njoj igram, al mozda bude jos nesto, ne znam.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 25.09.2012, 12:46

to je već zvanično takmičenje!malo ćeš pomešati babe i žabe?!po meni,možeš bodovati ligu tipa veteranske...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod jbgwtf » 25.09.2012, 12:51

pedja mi uzeo rec iz usta :D
ali mozes da prosiris to na celu srbiju( ne da ubacis u rang listu, vec da moze za svaki region da se vidi bar tabela, ko gde stoji).. :) na forumu imas 300 coveka, svi igraju neke razlicite regione :) tako da moze iz svakog regiona da ti dostave rezultate , a ti samo ubacis :), u ne postoji sajt koji objedinjuje sve regione i daje rezultate svih regiona odjednom.. ( ili tabele)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod ivan » 25.09.2012, 13:16

Pedja je napisao:to je već zvanično takmičenje!malo ćeš pomešati babe i žabe?!po meni,možeš bodovati ligu tipa veteranske...

Zasto? Kako pomesati? Nisam rekao da cu ukljuciti rezultate u rejting listu, nego da cu unositi rezultate u bazu. Sto ce omoguciti pretragu, koja ce recimo meni koji igram ligu biti od koristi jer cu moci da lako i brzo ispratim uspeh igraca s kojima recimo treba da igram sledece kolo, vidim njihove rezultate, procente...
Nemojmo biti ograniceni na Visnjicu, stoni tenis se igra i oko nje.
Nisam veteran, niti znam te igrace (osim vas par iz Visnjice) , a s Britkom sam ukupno izmenio 3 reci u zivotu ( rekao sam mu 'Svaka cast majstore' kad me nedavno pobedio), necu da se petljam u njegovo takmicenje. Ako on hoce da se prikljuci, nek se javi.

jbgwtf je napisao:...da ti dostave rezultate , a ti samo ubacis :), u ne postoji sajt koji objedinjuje sve regione i daje rezultate svih regiona odjednom.. ( ili tabele)

To jeste moj krajnji cilj, da napravim opstu rejting listu i pregled svih rezultata za celu Srbiju, verujem da bi mi igraci poslali sve rezultate, ali nek to ipak rade organizatori ;)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod jbgwtf » 25.09.2012, 13:37

ako cekamo organizatore , nema da docekamo- njima treba 2 dana da izbace rezultate na sajt, a kakav je to poso, svaki klub posle meca te obavestava, 3 klika i izbacis rezultat...a ceo njihov sistem takmicenja je smesan.. pocevsi od baraza, do toga da se sudija delegira iz mesta odakle je klub.. pa i toga da ne smes da trazis od protivnika da izbaci lopticu kod serve, jer pristrasni sudija to ignorise, il precuti da ne bi bile svadje.. pa klubovi sa nikakvim osvetljenjem,(kupuju daske od 100e a ne mogu da kupe sijalice) klizavom podlogom ( bolje da stave tepih, pa cu sa carapama da igram)... tako da ako se ne organizujemo sami, lutaceeemooo utamiiiiiiii :yahoo:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod First » 25.09.2012, 14:55

Ovo je već ono pravo, čestitam ;)
Elem, videću sa Saletom ili Željkom iz Gardoša da ti pošalju i oni liste turnira koji se igra svakog ponedeljka, pa da i to ubaciš u bazu, ili bi i to bodovao za rejting listu?
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 25.09.2012, 16:39

tamo su turniri i slabiji i losije poseceni kolko se secam, ne bi zadovoljili gore pomenute kriterijume. Kad sam rekao organizatori turnira, mislio sam na neke malo zvanicnije turnire, poput Davor Masters-a, ili jaci. Redovni turniri u Visnjici (oni koji zadovolje kriterijume) su test poligon za proveru rada softvera.
ivan

Postod ivan » 25.09.2012, 16:50

jbgwtf je napisao:ako cekamo organizatore , nema da docekamo- njima treba 2 dana da izbace rezultate na sajt, a kakav je to poso, svaki klub posle meca te obavestava, 3 klika i izbacis rezultat...a ceo njihov sistem takmicenja je smesan.. pocevsi od baraza, do toga da se sudija delegira iz mesta odakle je klub.. pa i toga da ne smes da trazis od protivnika da izbaci lopticu kod serve, jer pristrasni sudija to ignorise, il precuti da ne bi bile svadje.. pa klubovi sa nikakvim osvetljenjem,(kupuju daske od 100e a ne mogu da kupe sijalice) klizavom podlogom ( bolje da stave tepih, pa cu sa carapama da igram)... tako da ako se ne organizujemo sami, lutaceeemooo utamiiiiiiii :yahoo:

Pa u pravu si ti, slazem se. Ako hoces da ucestvujes, evo recimo ako se u Nisu organizuje neki jaci turnir ti skupi rezultate pa mi dostavi, skreni paznju organizatorima na sve ovo, ili sta ti vec procenis da treba. Ali nemoj ako je turnir bio na tepihu a sudija corav :D
ivan

Postod ivan » 25.09.2012, 16:51

Dodao sam neke rekorde, najvise ucesca, najuspesniji, najvise pobeda. Najvise poraza necemo...
ivan

Postod Vladojica » 25.09.2012, 17:39

ivan je napisao:Ispali su sa liste svi koji su retko navracali, jer ste vi to trazili! :D Ali mecevi su u bazi i mogu se pretrazivati.
Za pretragu meceva cu napraviti posebnu formu kao sto rekoh, a za medusobne duele mora da se unesu oba, logicno.

Kako se osecas sad kad si mi ukrao ideju za sve ovo? Jel se osecas kvarno? Imas li i najmanju zelju da se iskupis na neki nacin? :D
Mene si prozvao kao kvarnog, a sve sto sam napisao pre neki dan ti si brze bolje ubacio na sajt... Mislim da bi sada, posle svega trebao da treniras samnom najmanje jednom nedeljno...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja