Postavio sam novu rejting listu.
Izbacio sam Lakijev turnir, slazem se da selektivan izbor turnira za listu nije dobar. Treba utvrditi neke razumne uslove, i to unapred. Po meni, ako je turnir sa nagradnim fondom onda se racuna (jer tad svi grizu). Ako nije onda mozda uslov bar 12 ljudi? 16 zvuci bolje, zbog 4 grupe, jer ako su dve tu oce da ima i namestanja i namernog gubljenja, ali gde naci tolike ljude? Ali mozda ima i boljih predloga?
Sad je uslov za ulazak na listu 5 odigranih turnira. To deluje kao dovoljan broj meceva (20-30) da se rejting unormali ako je i bilo nekih preteranih (sa obe strane) vrednosti u pocetku.
Dodao sam i Head to Head pretrazivanje za duele izmedju dva igraca. Ukucajte po igraca u oba polja, bez nasih slova, onako kako pise u rejting listi, ime - razmak - prezime, nije bitno da li su slova velika ili mala. A dodacu i pretragu meceva po vise kriterijuma, rekorde, i verovatno jos nesto.
Za sad se nisam koncentrisao na dizajn, samo sam postavio linkove, pa je malo poruzno. Valjda cu to vremenom popraviti. A treba dodati i linkove u rezultatima pretrage, padajuce liste, autocomplete...
Unosicu eksperimentalno meceve regionalne bg lige ove sezone(nisam siguran da cu racunati rejting za to), pretraga rezultata potencijalnih protivnika u ligi bi mogla biti laksa ovako nego prelistavanjem pdf biltena, a pogotovo kad se nakupi vise sezona (ako se nakupi).
Do sada nisam unosio rezultate meceva, moguce da cu to da promenim. Pracenje promene rejtinga isto nije bilo do sada, bice nadalje.
Za sada je lista vidljiva samo ulogovanim korisnicima, dok ne vidim ima li bagova.
Lista je dostupna sa naslovne strane sajta, preko linka u gornjem delu, kao i ranije. http://stonitenis.rs/rejtinglista
Ukoliko jos neki klub/organizator takmicenja zeli da se ukljuci u ovo nek se javi.