Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod ivan » 25.09.2012, 03:38

Postavio sam novu rejting listu.
Izbacio sam Lakijev turnir, slazem se da selektivan izbor turnira za listu nije dobar. Treba utvrditi neke razumne uslove, i to unapred. Po meni, ako je turnir sa nagradnim fondom onda se racuna (jer tad svi grizu). Ako nije onda mozda uslov bar 12 ljudi? 16 zvuci bolje, zbog 4 grupe, jer ako su dve tu oce da ima i namestanja i namernog gubljenja, ali gde naci tolike ljude? Ali mozda ima i boljih predloga?

Sad je uslov za ulazak na listu 5 odigranih turnira. To deluje kao dovoljan broj meceva (20-30) da se rejting unormali ako je i bilo nekih preteranih (sa obe strane) vrednosti u pocetku.
Dodao sam i Head to Head pretrazivanje za duele izmedju dva igraca. Ukucajte po igraca u oba polja, bez nasih slova, onako kako pise u rejting listi, ime - razmak - prezime, nije bitno da li su slova velika ili mala. A dodacu i pretragu meceva po vise kriterijuma, rekorde, i verovatno jos nesto.
Za sad se nisam koncentrisao na dizajn, samo sam postavio linkove, pa je malo poruzno. Valjda cu to vremenom popraviti. A treba dodati i linkove u rezultatima pretrage, padajuce liste, autocomplete...

Unosicu eksperimentalno meceve regionalne bg lige ove sezone(nisam siguran da cu racunati rejting za to), pretraga rezultata potencijalnih protivnika u ligi bi mogla biti laksa ovako nego prelistavanjem pdf biltena, a pogotovo kad se nakupi vise sezona (ako se nakupi).
Do sada nisam unosio rezultate meceva, moguce da cu to da promenim. Pracenje promene rejtinga isto nije bilo do sada, bice nadalje.
Za sada je lista vidljiva samo ulogovanim korisnicima, dok ne vidim ima li bagova.
Lista je dostupna sa naslovne strane sajta, preko linka u gornjem delu, kao i ranije. http://stonitenis.rs/rejtinglista

Ukoliko jos neki klub/organizator takmicenja zeli da se ukljuci u ovo nek se javi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 25.09.2012, 06:27

E super!!! Cim si malo sredio listu, ja sam sa 80tog skocio na 40to mesto :D

P.S. U ovoj pretrazi meceva bi valjalo da mozes samo da uneses ime jednog igraca, a ako drugog ostavis praznim da izlista sve meceve prvog igraca.

P.S. Al si kvaran, krades ideje za head to head :P :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 25.09.2012, 09:51

Vladojica je napisao:E super!!! Cim si malo sredio listu, ja sam sa 80tog skocio na 40to mesto :D

P.S. U ovoj pretrazi meceva bi valjalo da mozes samo da uneses ime jednog igraca, a ako drugog ostavis praznim da izlista sve meceve prvog igraca.

P.S. Al si kvaran, krades ideje za head to head :P :D

na 43. mesto,Vladoice!Notirati i 39. i 42. mesto! :wink: Ivane,za početak nemoj da boduješ ispod 12 učesnika...ili stavi neki minimum prosečnog rejtinga učesnika sa 12,odnosno ako je 16 nemoj gledati prosečni rejting...eto,neki moj predlog za razmišljanje...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod bindra » 25.09.2012, 10:06

Pa ja i ne stojim tako lose s obzirom da sam bodovan samo sa par turnira.Inace realno bi trebao da sam oko 25-28 mesta.A ovo 39 mesto je bas tu gde treba haha...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod sanja » 25.09.2012, 10:12

Ivane, svaka cast za ulozeni trud!!!!
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod Pedja » 25.09.2012, 10:13

bindra je napisao:Pa ja i ne stojim tako lose s obzirom da sam bodovan samo sa par turnira.Inace realno bi trebao da sam oko 25-28 mesta.A ovo 39 mesto je bas tu gde treba haha...

tu si-di si-42.mesto :D
Pedja

Postod ivan » 25.09.2012, 10:59

Ispali su sa liste svi koji su retko navracali, jer ste vi to trazili! :D Ali mecevi su u bazi i mogu se pretrazivati.
Za pretragu meceva cu napraviti posebnu formu kao sto rekoh, a za medusobne duele mora da se unesu oba, logicno.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 25.09.2012, 11:18

Bravo Ivane :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Ovo su dobri parmetri za listu.

Samo sada ćeš da imaš još više posla :doh: :doh: :doh:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 25.09.2012, 12:13

Pa vecina turnira iz Visnjice nece uci u listu, jer nit ima turnira s nagradama, nit moze da se skupi 16 ljudi. Tako da ce se pojaviti visak vremena :D moracu ga popuniti unosenjem nekih drugih liga i turnira :D
ivan

Postod Pedja » 25.09.2012, 12:27

npr. kojih liga i kojih turnira :?:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja