RESTLINS 2012

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RESTLINS 2012

Postod phrnjak » 15.01.2013, 21:26

Tačno je da smo mogli da prođemo sa nulom. Zaboravio si da kažeš da je rezultat mogao da bude i u našu korist (što bi naravno bilo iznenađenje). Davor je sa Mikijem odigrao tesan 5. set, a ja sam protiv Đorđa imao 2/0, pa u 5. setu 9/5, pa 10/8, pa 11/10, pa 13/12 i izgubio 13/15. Miloš je sinoć podbacio, a mi smo računali na 1 njegov poen. Dakle, vrlo lako je moglo biti i 5/4 za bilo koga. Ponovo ističem neverovatnu psihu Đorđa Stanića koji (kao i protiv Francuza na Mastersu) u momentima kada je "pečen" igra nepogrešivo i to ne kukavički nego krajnje napadački. Ta osobina se retko viđa na nivou i u godinama u kojima smo mi. To ga valjda izdvaja od ostalih igrača. U svakom slučaju sve čestitke na zasluženoj i očekivanoj pobedi. Veliko hvala Bori što nas je pustio da se i mi sirotani omrsimo. Ipak, jedna velika zamerka pobedniku Novogodišnjeg turnira: Nije nam podelio autograme, pa mi deca ne veruju sa kakvim šampionom sam igrao. Posle meča ljubazni domaćini su nas odveli na piće gde smo nastavili druženje do ponoći. Možda se ogrebem i za neku fotku na naslovnoj strani New York Times-a, s obzirom da sam bio u Borinom društvu, a kafić pun paparaca.
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod bprokic » 15.01.2013, 21:46

Pero, morao sam i tebi ostaviti nesto za analizu. Ja sam samo dao uvod kako si trazio. Hm, realno Milos je mogao taj 1 poen na koji ste sigurno racunali jedino uzeti u slucaju da se neko od nas povredio, ne znam kako si Pero tako sigurno ocekivao taj poen od njega, protiv koga?? Inace, zao nam je sto nismo otisli nesto pojesti a moglo se, priznaj? Sto se tice autograma, bice mi cast potpisati par autograma npr. na sledecem Mastersu ili recimo na Kolenici, ako nemas nista protiv :D
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod phrnjak » 15.01.2013, 22:08

Ne kažem da sam bio siguran u njegov poen nego da sam računao na to (potajno). Priznaćeš da on nije igrač za podcenjivanje. Mislim da je skoro dobio Mikija na nekom turniru (ispravi me ako grešim). Davora je u ligi pre 20-ak dana pobedio glatko 3/0. Kad je u treningu, njegov spin možeš da vidiš samo uz pomoć HawkEye sistema. Realno, kao što Davor i ja nismo bili sigurni u ove 2 partije tako ni ti ne možeš sa sigurnošću da kažeš da Miloš nema koga da dobije. Uostalom, ti ga mnogo bolje znaš od mene. Još jednom čestitam na pobedi. Iskreno, niti sam računao na bodove, niti nam oni trebaju. Nama su potrebne još 2-3 pobede za opstanak. Zato me Davor i zvao (počeli su sa 0/3 a sad smo na sredini tabele). Sve preko toga je bingo. Slažem se sa tobom da su uslovi bili loši.
Što se tiče večere, biće prilike neki sledeći put. Davor nije bio za tu opciju a ja sam izdržao do Stare Pazove gde smo udarili po bureku u 00:30h. :wave: :wave: :wave:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod misirac » 15.01.2013, 23:34

Sad kao Srdjan Todorovic u "Mi nismo andjeli"malo ja da zakuvam.Tacno da se na kraju zavrsilo sa ocekivanim rezultatom ali,nije bas tako izgledalo na licu mesta.Bilo je svega i svacega,provociranje publike,nedolicnog skandiranja,stavljanja na dijetu posle meca,malo je falilo i da smo kafu pili u nepusackom delu,kad smo odlazili i svirnuli im nisu ni mahnuli,a pobedili
zamisli da su izgubili.Jos u postu pise Davor sa malim slovom,eto koliko ga cene :evil:
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Francuz » 16.01.2013, 09:35

misirac je napisao:Sad kao Srdjan Todorovic u "Mi nismo andjeli"malo ja da zakuvam.Tacno da se na kraju zavrsilo sa ocekivanim rezultatom ali,nije bas tako izgledalo na licu mesta.Bilo je svega i svacega,provociranje publike,nedolicnog skandiranja,stavljanja na dijetu posle meca,malo je falilo i da smo kafu pili u nepusackom delu,kad smo odlazili i svirnuli im nisu ni mahnuli,a pobedili
zamisli da su izgubili.Jos u postu pise Davor sa malim slovom,eto koliko ga cene :evil:

:lol:
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Prethodni

Povratak na Takmičenja