Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod davortintor » 08.12.2012, 07:51

Nova dva takmičara su sledeća : redni broj 15 Petrović Aleksansar ( Aca spiner ) član Nindži , redni broj 16 Stefanović Andrej vrlo kvalitetan i nezgodan levoruki igrač. Napisao sam da su pet mesta rezervisana za Novosadjane a dosad su se prijavila trojica pa bih molio Djoleta da mi javi da li postoji mogućnost da dodju još dva igrača iz Novog Sada jer se polako približavamo broju od dvadesete učesnika.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod sportinoball » 08.12.2012, 11:21

... Davore, dobro je sto se angazujes oko organizacije Turnira kao i Lige sto je, svakako pohvalno. Medjutim, da bi se nesto organizovalo trebaju se znati neke osnovne stavke. Buduci da je rad javan samim tim je podlozan raznim analizama, komentarima, predlozima, sugestijama, kritikama i slicno.
Odredio si 20. igraca od kojih su 5 iz Novog Sada (region Vojvodina) a nema nijednog iz Nisa (region Nis). Trebas im ponuditi par mesta, ponudjen pocascen.
Nema Turnira koji se igra sa 20. igraca, trebas konsultovati nekog iskusnog vodju Turnira da Ti objasni nacin kako se organizuje Turnir.
Master Turnir igraju najbolji igraci iz Lige, prvenstveno, a ako neko nece onda se popunjava sa drugim igracima. Igrac je vise motivisan da igra bolje u Ligaskom takmicenju upravo zbog toga da bi stekao pravo igranja na Mastersu, logicno.
Sudije trebaju da postoje ako nista drugo a ono da se vidi ta se igra neka igra koja je pod kontrolom. Sudije su rezervni ili igraci koji ne igraju koji samo registruju poene na semaforu i zapisu rezultat bez bilo kakve druge uloge jer se to prepusta igracima ucesnicima igre kako oni presude.
Ocekujem da u skoroj buducnosti kako Liga tako i Turnir budu prepoznatljivi.
Naziv Lige SPIN na SPIN nije adekvatan. Mislim da bi liga trebalo da se zove BEOGRADSKA VISNJICA sto je orginalan naziv i prepoznatljiv sirem aditorijumu zbog BEOGRADSKOG prefiksa ispred VISNJICE tako da bi zainteresovani odmah znali gde je ta Liga. Takodje bi se na ovaj nacin afirmisala i Visnjica kao deo Palilule a samim tim i Palilula.
Svako od aktuelnih ucesnika u Ligi bi trebao da ima u svom profilu sliku da se zna sa kim komuniciras. To bar nije nikakav problem zahvaljujuci mobilnim telefonima samo da administrator, ADMIN-maestro napravi tu mogunost.

Ovo je samo mali moj doprinos, ako se prihvati, unapredjenju takmicenja, generalno... :hello:
sportinoball

Pridružio se: 24.09.2012, 11:49
Reket: ... LOOLA, gume SRAJVER FX 2mm

Postod sportinoball » 08.12.2012, 11:32

sportinoball je napisao:... Davore, dobro je sto se angazujes oko organizacije Turnira kao i Lige sto je, svakako pohvalno. Medjutim, da bi se nesto organizovalo trebaju se znati neke osnovne stavke. Buduci da je rad javan samim tim je podlozan raznim analizama, komentarima, predlozima, sugestijama, kritikama i slicno.
Odredio si 20. igraca od kojih su 5 iz Novog Sada (region Vojvodina) a nema nijednog iz Nisa (region Nis). Trebas im ponuditi par mesta, ponudjen pocascen.
Nema Turnira koji se igra sa 20. igraca, trebas konsultovati nekog iskusnog vodju Turnira da Ti objasni nacin kako se organizuje Turnir.
Master Turnir igraju najbolji igraci iz Lige, prvenstveno, a ako neko nece onda se popunjava sa drugim igracima. Igrac je vise motivisan da igra bolje u Ligaskom takmicenju upravo zbog toga da bi stekao pravo igranja na Mastersu, logicno.
Sudije trebaju da postoje ako nista drugo a ono da se vidi ta se igra neka igra koja je pod kontrolom. Sudije su rezervni ili igraci koji ne igraju koji samo registruju poene na semaforu i zapisu rezultat bez bilo kakve druge uloge jer se to prepusta igracima ucesnicima igre kako oni presude.
Ocekujem da u skoroj buducnosti kako Liga tako i Turnir budu prepoznatljivi.
Naziv Lige SPIN na SPIN nije adekvatan. Mislim da bi liga trebalo da se zove BEOGRADSKA VISNJICA sto je orginalan naziv i prepoznatljiv sirem auditorijumu zbog BEOGRADSKOG prefiksa ispred VISNJICE tako da bi zainteresovani odmah znali gde je ta Liga. Takodje bi se na ovaj nacin afirmisala i Visnjica kao deo Palilule a samim tim i Palilula.
Svako od aktuelnih ucesnika u Ligi bi trebao da ima u svom profilu sliku da se zna sa kim komuniciras. To bar nije nikakav problem zahvaljujuci mobilnim telefonima samo da administrator, ADMIN-maestro napravi tu mogunost.

Ovo je samo mali moj doprinos, ako se prihvati, unapredjenju takmicenja, generalno... :hello:
sportinoball

Pridružio se: 24.09.2012, 11:49
Reket: ... LOOLA, gume SRAJVER FX 2mm

Postod ivan » 08.12.2012, 12:42

jos dvojica se prijavljuju:
Marko Mrdakovic
Ivan Dobrosavljevic
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod misirac » 08.12.2012, 12:47

Dragi prijatelju,sve sto si napisao je na svom mestu,ali ,ne znam zasto ali uvek postoji to"ali",masa nas dolazi ,ne samo zbog stonog tenisa nego i zbog druzenja,tako da je zakljucak sledeci:"Niko nece da sudi "dzaba",para za sudije nema,bar za sada,a bolje mi je posle meca da odem i zezam se sa okupljenim ili odgledam mec sa strane,kada sudis fokusiran si na brojanje.Pola misli kao ja,ili ja mislim kao oni,a druga polovina nece da sudi zato, sto bi sudili ako nece oni prvi.Cilj je prevashodno socijalizacija, tako da bi nam vrlo drago bilo da se pojavi neko iz Nisa,Beceja,Temerina,Kragujevca,Prokuplja,Sombora,Leskovca,Cuprije/posebno Cureta/,Jagodine....Baska sto iskustveno je pokazalo da manje "problema"ima kad sami sudimo nego kad imas nekog okretaca brojeva.Sto se tice broja ucesnika on je napravljen zbog limita sale,tj. cetri stola.Cetri grupe po pet ,pa prvih cetri iz svake gupe u kostur od 16.Davor ,kao covek koji zivi od iste bi najvise voleo "bar"64 ucesnika ali dugo bi trajalo.Sto kaze moj drug Sale "NEMA RANJENIH".Hvala na doprinosu,imas poziv za sve organizacije,citaj turnire,turnircice.Pozdrav.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 08.12.2012, 12:50

@sportinoball: Ligu organizujem ja a ne Davor i nemoj da mesas babe i zabe. Zove se tako kako se zove i tako ce se i zvati.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 08.12.2012, 12:53

1. Davor Tintor
2. Petar Hrnjak
3. Marko Gačić
4. Nebojša Milivojević
5. Ivica Stević
6. Dejan Gimiš
7. Rajko Jovanović
8. Zvonimir Britka
9. Dragoljub Milivojević

Novi Sad:
10. Bora Prokić
11. Petar Lukić
12. Đorđe Stanić

13.Miljan Lazovic
14. Janko Havran
15. Aleksandar Petrovic
16. Andrej Stefanovic
17. Marko Mrdakovic
18. Ivan Dobrosavljevic
ivan

Postod pujke » 08.12.2012, 13:23

Za masters turnir prijavila bi se barem dva kandidata iz Krepoljina, ali nažalost 15. 12. i 22. 12. igramo dva odlučujuća meča za plasman u RSTSN Centar ligu. Pozdrav svim učesnicima turnira, posebno Peri, Davoru, Rajku, Francuzu i Brici iako ne igra turnir.
pujke

Pridružio se: 14.04.2011, 06:20
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll ALC , bh friendchip 804 2,0mm , fh tenergy 05 2,1mm

Postod gimi » 08.12.2012, 15:29

igra Brica, videti pod rednim brojem 8 :)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod djordjestanic » 08.12.2012, 15:59

@ Davor

Nemam pojma za ostale. Pitaj ih u ponedeljak. Nas trojica dolazima pa makar gurali onog Borinog C maxa ;)

@sportinoball

Organizuj ti turnir i daj nam izveštaj kako je prošao. Zašto se kao neko ko nije učestvovao ni na jednom ovdašnjem turniru odmah našao da pametuješ svima.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja