Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 14.05.2011, 23:33

Jutrosnji Davor Open okupio 12 igraca, 2 grupe po 6. Prvi u A grupi boi Davor, drugi ja, treci Mrdakovic, cetvrti cika Vita. U grupi B prvi Noca, drugi neko, treci Phrnjak, cetvrti neko. Posle grupe sam naravno izgubio od Phrnjaka, iako je covek iz sve snage pokusavao da me pusti ali nisam uspeo da prebacim loptu preko mreze, pa se smorio i pobedio me. Pobedio je i Nocu u polufinalu i Davora (kojie j epovedio Mrdakovica u drugom polufinalu) u finalu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 15.05.2011, 08:27

Evo meceva od srede (primecujem da nakon konverzije u mp4 ton se razdesi sa slikom pa ne bude sinhronizovan, bezveze):

Novakov Zoran - Rajko Jovanovic

Zoran Aksentijevic - Dusan Petrovic

Rajko Jovanovic - Dusan Petrovic

Jelic - Jelic

Scepanovic - Jelic

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Nenad Ivancev » 16.05.2011, 12:24

Juce je bio turnir kod Britke u IMT-u.. Iako su me svi odrali, zadovoljan sam jer sam igrao za mene sa jakim igracima. Gurao sam do 10-12 (razlika) najvise.. Izdvojio bih Radua iz Rumunije i jos jednog iz grupe cijem se imena sada ne secam bas.. Ali se secam Pere Hrnjaka i njegovih sugestija ahahahaha.. Pitam Peru nakon sto me dobio 3:1 kakav je taj igrac obzirom da ga poznaje.. Kaze Hrnjak - brz, vuce spinove, forhend mu je jaci, pa u tom pravcu razmisljaj.. Dobar igrac... I krene mec... I cekam spin, cekam.. pimplamo.. ja udjem... i cekam... U trecem setu je povukao par i u sustini - sve sto je Pera rekao - suprotno u praksi ha ha ha :-) Sugestija forumasima - Pre meca ukoliko negde vidite Peru - obavezno da ga pitate za sugestiju i onda - sve kontra ha ha ha :-) Nisam ostao na rostilju i muzici posle turnira, a Britka se javio oko 18.30 da cujem neku pesmu... Izgleda je bilo i muzike i dobrog raspolozenja, a nemam pojma ko je pobedio po kategorijama
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod scvlada » 16.05.2011, 14:45

A ja sam se dobrovoljno prijavio da sudim meč izmedju Ivančeva i Skeledžije. I bolje da nisam.Samo sam se nervirao.Materijalista protiv Ivančeva ,loša predstava.
Mislim da je do 49 pobedio Stanić Britku u finalu 3/2.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Nenad Ivancev » 16.05.2011, 16:45

Cekaj bre.. kako se zove taj iz grupe sto je dobio mene i Hrnjaka.. Ja sam gurao do 8-9 sa njim... Pero pomagaj... A materijalisti... zao mi je sto ti nisi igrao sa njim cisto da demonstriras lep i normalan stoni tenis... Inace - provalio sam brzinu kojom igram - kada stave usporeno poene sa svetskog prvenstva - ta je otprilike :-)
Nenad Ivancev

Postod scvlada » 16.05.2011, 18:06

Igrao sam ja sa njim prošlog puta.I to ne samo sa njim nego sa još tri materijala ! Ovog puta samo jedan materijal, Aca Milutinović ali sam tu demonstrirao tačku i dobio 3/2.A taj što je igrao sa vama u grupi je neki Srećko koliko se ja sećam.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Nenad Ivancev » 17.05.2011, 07:32

Da li onda ima neka fora da sudija uskoci kada je gusto.. da te jos bolje zapamte.. :-) ! Bas me nervira st kada je materijal prekoputa.. kao da ne igram i potpuno mi je besmislen.. Ne znam da li je Srecko... A gde nam je Hrnjak nestao? da ne savetuje neke druge igrace sada pa nema vremena za sajt i da nam da precizne odgovore na pitanja :-)? Sada pokusavam da se setim ko mi je pricao da je igrao sa nekim slovencima i uzeo telefone, posto cu izgleda morati da palim gore za koji dan, pa da ponesem reket... Hrnjak ili Kramarsic...
Nenad Ivancev

Postod phrnjak » 17.05.2011, 10:38

Covek koji nas je dobio u grupi je SRECKO JANKOVIC zvani STRUJA. Igra srpsku ligu za Kolubaru. Inace u 1/2fin ispao od Britke. Za njegov stil igre nisam te lagao. Svi koji ga znaju reci ce ti da je covek spiner sto protiv tebe nije demonstrirao (valjda nije hteo iz nekih svojih razloga). Ja sam igrao katastrofalno i izgubio od objektivno slabijeg igraca u apsolutnoj (neki dekica kome ne znam ime). U 40-49 ispao sam od Britke.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Nenad Ivancev » 17.05.2011, 16:19

Ma salim se malo na tvoj racun :-) Malo se mucio sa servama i bio je dosta rezervisan u prva dva seta.. tek u trecem setu je poceo da vuce po koji (tada sam se setio svake tvoje reci koju sam upio :.), mada je do tada popio par tackica i iz bh i iz fh.. gurao do 9 i to mi je bio maksimum.. A ti si sam sebe pobedio u mecu sa njim.. gledao sam i kao da nisi ni hteo rezonski da igras.. Pozzz Grobare !!!
Nenad Ivancev

Postod ivan » 19.05.2011, 16:28

Sinoc sam rano ispao na turniru, pa sam otisao kuci, ali cuo sam da je Davor pobedio na svom turniru. Sta reci osim NAMESTENO.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja