Vrlo lep turnir u Visnjici danas, dosli su i momci iz Sapca koji igraju za AS 2 i Partizan 2 u regionalnoj i bg ligi, tako da nas je bilo 24 u 4 grupe po 6. Tj, vecina ucesnika igra neku ligu, tako da turnir nije bio los po prosecnoj snazi, najjaci po rejtingu je bio Jagodinac. Srnic iz Banovaca je bas bio malerozan, od kako je usao u salu ponovio je vise puta '...samo da ne igram sa Ajkulom, samo da ne igram sa Ajkulom...', (jer je prosli put izgubio od njega), u grupi je pocistio sve sa 3:0, s druge strane Ajkula opusteno gubi u svojoj grupi nekoliko meceva, na izvlacenju ABCD kao cetvrti nalece odmah na Srnica i dobija ga. Neki igraci ne leze nekim drugim igracima , to je to. Davor jos veci maler, izmenio je nekoliko forhend guma u toku turnira u pokusaju da nadje onu pravu ali nije islo, kraj jednog meca je odigrao sa samo jednom gumom. Sanja je lepo igrala, u grupi dobila Mrdakovica, posle grupe Trajkovica. Sapcani dosta dobri, Stojic najdalje dogurao, do polufinala. Krejakovic isto odlicno igrao i dobio Davora u grupi. Ja osrednje igrao, u grupi me Antanaskovic dobio 3:2 al moglo je biti i 3:0, to je onaj moj poznati najtezi protivnik, ma ni jedan spin ne mogu da mu vratim, makar nemao ni malo spina. Ali nije bilo lose sve u svemu, dogegao sam se do finala, tu me Jagodinac lagano omlatio 3:0.
Evo rezultata grupa i glavnog zreba:
Evo rezultata grupa i glavnog zreba

- IMG0244A.jpg (112.72 KiB) Pogledano 1521 puta

- IMG0245A.jpg (108.37 KiB) Pogledano 1521 puta

- IMG0246A.jpg (108.03 KiB) Pogledano 1521 puta
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people