Persson je napisao:a sad je najveci problem zadovoljiti zenu moju koja oce jos i jos,sto meni ostavlja veoma malo prostora za napredak i 100% posvecenost mojoj jedinoj,pravoj i najvecoj ljubavi STONOM - TENISU.

misirac je napisao:Djordje,bez da branim nekoga koga ne treba braniti,mnogo teske reci "rasturiti,razbucati..."nisu primerene nekom ko toliko poznaje ovaj sport like you.Normalno da je za ocekivati ,da ce Miki koji je 30-tak godina mladji od mog"klijenta"
jednog dana biti bolji od istog,to zavisi od mnogo faktora,mislim kada ce se to desiti.Medjutim Brica sa 6.fore dobija sada Saleta koji igra na nivou na kom Miki verovatno nikad nece igrati,voleo bih iskreno da gresim.A to je razbijanje.
Takaric, koji mu metne gde ga sretne,ga dobija ali uvek izgubi neki set,ili skoro uvek.Kad god sam ja gledao,a gledao sam tri-cetri meca.Drugo stoni tenis koji igra Sasa Ujfalusi ne moze da se poredi sa Britkom .Ni po kvalitetu ,ni po koncepciji
ni po filozofiji igre.Sale je odlican igrac ali on radi destrukciju igre,za razliku od njega protiv Britke se svi naigraju ,jer je to koncepcija prebacivanja jedne lopte vise.Pre bi mogao da kazem da je Sasina igra slicnija Kostinoj,mada su i tu razlike ogromne,pa je verovatno zahvaljuci tom Miki i odigrao tako zrelo protiv Koste,onomad u Beceju.A sto se tice NINDZA ...
svidjaju mi se,salim se naravno,odigrali su onaj dubl vrhunski.U stvari mozda je moj drug Raka Veliki nindza.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju