Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod ivan » 24.12.2012, 08:46

Svaka cast Mikiju, ali nindze su nindze i kad nisu u treningu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Persson » 25.12.2012, 00:28

Hvala na recima podrske.cenim to.
inace stvarno,zeleo bih da pohvalim nindze jer ipak nindze najvise vrebaju kad je najgusce. :-) Ne zelim da ikom umanjujem pobedu nad mnome ali stvarno ako neko zna kakva je moja igra i sta sve znam i koliko mogu to je veliki nas DJOLE.
NJemu dugujem puno.On je bio moj trener kad nikog nije bilo tu da me pouci.Kupio robota itd......Prosli smo zajedno dosta,sto turnira,sto meceva u ligi zajedno ,tako da ce vam djole najbolje reci o mom skromnom pinpongaskom znanju i kvalitetima.
Tacno i velika istina ,je to da je moj najbolji i najveci sparing partener kojeg sam ikad imao ROBOT amicus 3000.Ali vremena se menjaju,studije,NASAO ZENSKU,stoni-tenis,drustvo, tako da je tesko zadovoljiti apetite(kao nekad pre, po 6 sati za stolom i mukotrpnog rada i treniranja) a sad je najveci problem zadovoljiti zenu moju koja oce jos i jos,sto meni ostavlja veoma malo prostora za napredak i 100% posvecenost mojoj jedinoj,pravoj i najvecoj ljubavi STONOM - TENISU. :-)
Zeleo bih naravno da se zahvalim i ostalim ljudima,zaljubljenicima ping-ponga iz novog sad koji su me podrzavali i ponesto naucili(doktor prokic,pera lukic,ujfalusi,zika,bosanac,ristic miroslav i mnogi drugi.
U jedno sam siguran!Kad budem bio veteran,bicu najjaci!! :-)
Persson

Pridružio se: 12.06.2012, 19:16

Postod Vladojica » 25.12.2012, 09:38

Persson je napisao:a sad je najveci problem zadovoljiti zenu moju koja oce jos i jos,sto meni ostavlja veoma malo prostora za napredak i 100% posvecenost mojoj jedinoj,pravoj i najvecoj ljubavi STONOM - TENISU. :-)

Ako ti zena procita ovo za ljubav, mozda ponovo budes imao vremena za stoni... :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod filip » 25.12.2012, 09:41

Možda se on tome potajno i nada?...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod misirac » 25.12.2012, 18:58

Djordje,bez da branim nekoga koga ne treba braniti,mnogo teske reci "rasturiti,razbucati..."nisu primerene nekom ko toliko poznaje ovaj sport like you.Normalno da je za ocekivati ,da ce Miki koji je 30-tak godina mladji od mog"klijenta"
jednog dana biti bolji od istog,to zavisi od mnogo faktora,mislim kada ce se to desiti.Medjutim Brica sa 6.fore dobija sada Saleta koji igra na nivou na kom Miki verovatno nikad nece igrati,voleo bih iskreno da gresim.A to je razbijanje.
Takaric, koji mu metne gde ga sretne,ga dobija ali uvek izgubi neki set,ili skoro uvek.Kad god sam ja gledao,a gledao sam tri-cetri meca.Drugo stoni tenis koji igra Sasa Ujfalusi ne moze da se poredi sa Britkom .Ni po kvalitetu ,ni po koncepciji
ni po filozofiji igre.Sale je odlican igrac ali on radi destrukciju igre,za razliku od njega protiv Britke se svi naigraju ,jer je to koncepcija prebacivanja jedne lopte vise.Pre bi mogao da kazem da je Sasina igra slicnija Kostinoj,mada su i tu razlike ogromne,pa je verovatno zahvaljuci tom Miki i odigrao tako zrelo protiv Koste,onomad u Beceju.A sto se tice NINDZA ...
svidjaju mi se,salim se naravno,odigrali su onaj dubl vrhunski.U stvari mozda je moj drug Raka Veliki nindza.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod misirac » 25.12.2012, 19:01

misirac je napisao:Djordje,bez da branim nekoga koga ne treba braniti,mnogo teske reci "rasturiti,razbucati..."nisu primerene nekom ko toliko poznaje ovaj sport like you.Normalno da je za ocekivati ,da ce Miki koji je 30-tak godina mladji od mog"klijenta"
jednog dana biti bolji od istog,to zavisi od mnogo faktora,mislim kada ce se to desiti.Medjutim Brica sa 6.fore dobija sada Saleta koji igra na nivou na kom Miki verovatno nikad nece igrati,voleo bih iskreno da gresim.A to je razbijanje.
Takaric, koji mu metne gde ga sretne,ga dobija ali uvek izgubi neki set,ili skoro uvek.Kad god sam ja gledao,a gledao sam tri-cetri meca.Drugo stoni tenis koji igra Sasa Ujfalusi ne moze da se poredi sa Britkom .Ni po kvalitetu ,ni po koncepciji
ni po filozofiji igre.Sale je odlican igrac ali on radi destrukciju igre,za razliku od njega protiv Britke se svi naigraju ,jer je to koncepcija prebacivanja jedne lopte vise.Pre bi mogao da kazem da je Sasina igra slicnija Kostinoj,mada su i tu razlike ogromne,pa je verovatno zahvaljuci tom Miki i odigrao tako zrelo protiv Koste,onomad u Beceju.A sto se tice NINDZA ...
svidjaju mi se,salim se naravno,odigrali su onaj dubl vrhunski.U stvari mozda je moj drug Raka Veliki nindza.

PS.Stvarno nisu u treningu igraju samo 8-dana u nedelji.
misirac

Postod djordjestanic » 25.12.2012, 19:21

Rajko nisi shvatio šta sam rekao.

Nisam nikada rekao da je Miki razbucao Britku.

Miki je ŽELEO da razbuca jer je svaki poen igrao bez ijedne skraćene lopte i svaki spin iz sve snage. Pa naravno da je izgubio. Tako je gubio i Boris Mihailović koji ima duplo jači spin pa ne uspe da dobije meč.

Nemaš potrebe da pišeš i da "braniš" Bricu. Odere nas sve zajedno (i bolje od nas) gde god se sretnemo.

Na ovom forumu se na nekoliko mesta govori da sam Bricin fan, što nije istina, nisam ničiji fan ali je evidentno da je Brica daleko bolji igrač od svih nas i ja to nikada nisam sporio.

Opet ni drugi deo nisi shvatio jer sam dao primer da je trening i sa Saletom Ujfalušijem jako koristan jer pomaže protiv igrača kao što je Kosta a trening protiv Marka Vujića (ne znam da li si ga ikada gledao) je odlična priprema za igru na odbranu.

Jednom će i Miki sazreti pa će moći da dobije i bolje igrače a do tada treba da ćuti i trenira i nauči kako se pobeđuje. Doduše, do tada će već biti veteran ali bolje ikad nego nikad :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod misirac » 25.12.2012, 20:12

Ja ,jesam fan ,Mikija Covica i mislim da moze da igra mnogo dobar pingic.Odigrao je ,mislim protiv jednog od Conica,
fenomenalan mec a on je superligaski igrac.Sto se tice nogu ,tu se ne slazem.Noge su mu blaga katastrofa.A posledica preteranog rada sa robotom se jasno vidi,nema igre.Kako kaze u "Montevideu"selektor:"Kako znas ,kad si zaboravio da se igras?"Nije stoni tenis sve iz sve snage,to barem ti primenjujes u svojoj igri,mora da omeksa,da neku narotira,neku prevrne,menja ritam...ali za to mora da se radi.Broj prebacene lopte kod sebe i kod Mikija.Jedini razlog zasto sa usao u "polemiku"je zato sto je momak vrlo kulturan i fin decko i bilo bi mi drago da napreduje sto je moguce vise.Sto se tice
Brice naglasio sam da nemam potrebe da ga "branim"da li on igra tako kako igra,da li neko misli da Saric moze da ga cepa "kad hoce"svako ima pravo na svoje misljenje.Razlika izmedju njega i nekih drugih je u tome sto se on brate nadmece,drzi loptu,menja rotacije,hvata protivnika na pogresnoj nozi....jednom recju igra se.A ima pola veka!
Gospodina kog si pomenuo ne znam prepostavljam da je klasicna odbrana,ali znam da sam u poslednjih pet dana preziveo:Smak sveta,otkaz na poslu,uganuce ramena i video sam nindzino lice a nisam nikako umro.Pogotovo ne u najstrasnijim mukama".
misirac

Postod djordjestanic » 25.12.2012, 22:47

Izvini Rajko sad ja ne shvatam tebe.

Da bi neko mogao da dobro igra mora da ima dobre treninge. To što ja fatam na glavu to je zato što igram protiv neke svoje klase. Kada dođe klasa iznad nema te glave koja pomaže protiv pravih igrača. Pre 2-3 godine igrao sam neki turnir, mislim da je bio u Požarevcu.

Posle grupa, došao je glavni žreb. Dario Ardeljan mi je bio protivnik, igrali smo na 4 dobijena seta. Niko mi nije davao promil šanse da pobedim. Padale su opklade da li ću imati 15 ili manje poena u celom meču. Na kraju ja dobio meč. Izvatao, izmuvao, ovako, onako ali dobio.

Sledeće kolo Marko Petkov. Dok sam imao trikova, držao sam se još nekako ali nisam uspeo da uzmem prva dva seta koja sam možda i imao šanse a posle toga je bilo klasično razbucavanje.

Elem, trening je ključ svega. Dobar trening ti stvara samopuzdanje da možeš da odigravaš najbolje poteze onda kada ti najviše trebaju. Kada na 10-9 za njega ti odesrviraš kontra servu na kraj stola.

Robot je fantastična alatka za trening i jako ga preporučujem. Trenirao bih i ja na njemu ali bojim se povreda laktova i ramena. Miki je počeo da trenira opet tek pre 4 godine, pre toga nije mogao da poveže dva spina. Posle treniranja na robotu imogao je da vuče 20 minuta a da ne pogreši. Sada, normalno je da ima uspona i padova.

Uostalom, biće još Mastersa pa će mo se igrati.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 26.12.2012, 00:11

Par primedbi na diskusiju:

Protiv Koste Mikiju je pomogao trening sa Kostom, a ne sa Ujfalusijem.

Ne moze se gledati nepristrasno igra suboticana (pomenuti su bili Kosta i Takaric) protiv Brice.
Oni imaju 3-4 vrlo jaka odbrambena igraca u sparingu i na odbranu treniraju najmanje 3 puta nedeljno.
Brica tu ima znatno umanjene sanse da valorizuje svoju igru.

...i jedno direktno obracanje:

Miki, vredno si trenirao, rezultati postoje, ali nacin igre koji igras NE TRPI smanjen intenzitet treninga.
Ukoliko planiras istim stilom da igras kao veteran, bice ti vrlo tesko. Jako ih malo igra bum bum stoni tenis,
a da su uopste vredni nekog pomena. Razmisli o tome.
Ja sam ti jedan od najboljih primera, dok nisam promenio stil igre, dobijao sam skoro svakog samo ukoliko sam trenirao svaki dan.
Gubio sam od skoro svakog cim napravim manju pauzu ili proredim treninge. Posto sam sve manje mogao da treniram,
jednostavno sam morao da promenim stil igre. Godine cine svoje i povrede su sve cesce, a oporavak sve duzi.
Veruj mi na rec kad ti kazem da sada manje uzivam u svojoj igri, ali dalje vise nije bilo smisla. Previse sam poena rasipao,
a jebes uzivanje kad pocnes previse da gubis. Stvarno razmisli malo o tome...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja